Kam s dětmi do Chorvatska?

153
15.7.11 09:24

Kam s dětmi do chorvatska?

Ahoj maminy, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. CHystáme se s mužíkem a dvěma dětma (9 let a 6 měsíců) v srpnu do chorvatska na blint. Já se toho tedy velice bojím, protože představa, že budem přespávat v autě, protože nic neseženeme je děsivá. Vás bych se tedy touto cestou chtěla zeptat, kam vyrazit, jaké město, popřípadě poradit nějaiký ověřený apartmán. Už jsem zoufalá, na netu jsem pořádně nic nenašla a k moři se moc těšíme, to víte naše první společná dovča u moře :-).
Všem předem moc děkuji za příspěvky :-)
Katuš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
15.7.11 10:19

Katuš na internetu je „milion“ odkazů na ubytování, jak v apartmánech, tak hotelech…Zkus alespoň upřesnit, kam chcete jet, zda na Istrii, Střední Dalmácie, Jižní Dalmácie..?
Dále, jaké máš požadavky na ubytování, vzdálenost k moři, chcete si vařit sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
15.7.11 10:23

http://www.hotel-lisanj.com/index.asp?…

My jedeme začátkem září s 4-měsíčním tady… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.7.11 10:28

Já vim, ale všude tak nějak plno, a hodně chtějí i zálohy, což se bojím dát. Určitě si chceme vařit sami a zas nechceme jet až na jih, viděla bych to tak na tu střední dalmácii. Pláž tak do 400 m daleko, obchod do 100 m. To je asi tak vše, víc mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.7.11 10:28

A chtěli bysme apartmán, stačí pro 3, mimčo bude spát s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
15.7.11 10:29

Já byla s dětmi v Gradacu bylo tam moc pěkně a pak jsem byla v Podgoře a taky super jen menší pláž.Myslím že ubytování seženete vždy oni stojí na cestách a nabízejí ubytování jen si vybrat.Jela bych ale vždy níže a tím myslím okolo Makarské,protože tam je více hor a počasí je ohodně kvalitnější než vrch Chorvatska.Minulý rok jsme byli v te Podgoře celou cestu od ČR jsme jeli v dešti a až jsme přijížděli na Makarskou tak bylo plno sluníčka a tam kde jsme byli ubytování nám říkali že nahoře chorv.pořád prší.Ale jak říkám, ikdyby jste se chtěli umístit někde výše tak určitě seženete ubytování my tam byli konec července a to je sezóna v plném proudu a pořád nám nabízeli ubytování,nevím sice jak vypadalo,ale určitě by si člověk vybral.Obědy jsou strašně drahé doporučuji doma uvařit a zavařit super věc a úspora.My si dali guláš v restauraci a to meničkové venku u moře a jedna porce nás stála 200,–. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.7.11 10:34

Gradac je fajn, ale dost daleko.
Pokud nechcete dolů, zkus Primošten, nádherné městečko i pláže, např.:
 http://www.novalja.cz/…o-primosten/

Jinak, zálohy chtějí všichni, pokud nemáš známé a nejde o přátelskou domluvu.
Kdybys chtěla níže, doporučím ti apartman na makarské riviéře, kam jezdíme každý rok /moře 20 m, obchody 2 do 100 m, 3 restaurace, pláž pro děti jako stvořená/, písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.7.11 10:36
gsimča píše:
Ale jak říkám, ikdyby jste se chtěli umístit někde výše tak určitě seženete ubytování my tam byli konec července a to je sezóna v plném proudu a pořád nám nabízeli ubytování,nevím sice jak vypadalo,ale určitě by si člověk vybral.

To je pravda, sehnat lze v pohodě i na blint. Stojí u cest a mávají cedulema :wink: Ale chápu, že s mimčem máš obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
15.7.11 10:38

to jsou stránky odkud jsme brali dovču my.Platili jsme zálohu dopředu a zbytek majiteli na místě a vše OK.Pro 4 osoby nás to stálo 12 000,–českých jinak se platí v eurech.Apartman s klimou,kuchyni,koupelnou,wc,dvě mistnosti na spaní a ještě terasa s posezením od moře 50m.

http://www.traveladriatic.net/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
15.7.11 10:41

Majitel mluvil český a dal nám kontakt na sebe,ale my ho předem informovali že nepřijedem chceme mimi což se poštěstilo a do týdne budu rodit.Dívala jsem se na jeho ubytování a má už plno. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
15.7.11 10:42

Rozhodně bych se nebála, že něco neseženete…naopak si myslím,že si budete moct ještě vybírat :palec: my jeli na blint před třemi lety na Rab, já cestou tam málem dostala žaludeční vředy, když jsem si přestavovala, jak skončíme někde pod širákem, protože všechno bude plný…ale nakonec jsme si mohli ještě vybrat…u prvního penzionu nebyl v pokoji balkon, další byl hrozně malej pokoj, ve třetím měli volno jen na týden (mi tam chtěli zůstat 10dní) a v dalším měli plno, ale majitelka, když viděla, že máme malý dítě, tak vzala telefon a obvolala nám známý a tak jsme našli super penzion - minulý rok jsme jeli už přímo k nim - kontakt klidně předám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.7.11 10:44
Katrinka píše:
http://www.novalja.cz/…o-primosten/Jinak, zálohy chtějí všichni, pokud nemáš známé a nejde o přátelskou domluvu.
Kdybys chtěla níže, doporučím ti apartman na makarské riviéře, kam jezdíme každý rok /moře 20 m, obchody 2 do 100 m, 3 restaurace, pláž pro děti jako stvořená/, písni SZ.

Pslala jsem zprávu o kontakt, aby to nebylo přímo v diskuzi, prý se to enemá dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.7.11 10:48
Katrinka píše:
http://www.novalja.cz/…o-primosten/Jinak, zálohy chtějí všichni, pokud nemáš známé a nejde o přátelskou domluvu.
Kdybys chtěla níže, doporučím ti apartman na makarské riviéře, kam jezdíme každý rok /moře 20 m, obchody 2 do 100 m, 3 restaurace, pláž pro děti jako stvořená/, písni SZ.

Psala jsem zprávu o kontakt, aby to nebylo přímo v diskuzi, prý se to enemá dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
15.7.11 10:51

Katuš, už máš SZ, trošku jsem se rozepsala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.7.11 10:56
Katrinka píše: