Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám zítra na " starosti " 2 puberťáky… Nevíte kam s nima když takhle prší? Jsme z Prahy ale v rozumné míře někam dojedeme.. ![]()
Myslim, ze 2 pubertaci rozhodně nestoji o nejake akce a vylety s dospelymi a nejlepe se zabavi a pobaví sami ![]()
@srpen89 píše:
Myslim, ze 2 pubertaci rozhodně nestoji o nejake akce a vylety s dospelymi a nejlepe se zabavi a pobaví sami
Právě že ne
Chtěji s námi jet.. ale jde o celý den. Oni s námi rádi jezdí
Máme 2 leteho klukaa strašně rádi s ním někam jezdí ale vymyslím kam..
@Terma99 píše:
Právě že ne
Chtěji s námi jet.. ale jde o celý den. Oni s námi rádi jezdí
Máme 2 leteho klukaa strašně rádi s ním někam jezdí ale vymyslím kam..
Tak to tedy koukam a zavidim.
Aby 15,16… leti pubosi jezdili radi na vylety s dospelymi a 2letym… Ten nas pubos s nami a malou segrou nechce nikam jezdit uz od 13 ![]()
@srpen89 píše:
Tak to tedy koukam a zavidim.
Aby 15,16… leti pubosi jezdili radi na vylety s dospelymi a 2letym… Ten nas pubos s nami a malou segrou nechce nikam jezdit uz od 13
Jo to oni rádi. Jsou s námi skoro každý den..
@ivašot. píše:
Co aquapark?
Právě že ta sestra nemá ráda vodu.. v různých iq parcích jsme byli..
Národní technické muzeum a hned vedle je Národní zemědělské…
(Letenské náměstí - tramvají z Hradčanské, nebo z Náměstí Republiky - 8 a 26. A teď tam jezdí i 17).
![]()
Teď vážně, co vyrazit na nějakou výstavu, spojit to s obědem.
Já jsem taky ráda jezdila s rodičema na výlet. Každý puberťák není nalepený na PC nebo mobilu.
Anebo co pražský hrad nebo petřínská rozhledna + bludiště. A oni nejsou z Prahy, záleží taky, kde už byli. Nebo zoo, zas tak hnusně není a zítra pršet nemá.
@aiwwa píše:
Anebo co pražský hrad nebo petřínská rozhledna + bludiště. A oni nejsou z Prahy, záleží taky, kde už byli. Nebo zoo, zas tak hnusně není a zítra pršet nemá.
plus Hvězdárna (14-18, 20 - 22 hod)
Mimochodem - teď už to není aktuální - ale můžete si tu objednat na tábor, nebo třeba teambuilding tzv. astrobus - viz tam:http://observatory.cz/
Příspěvek upraven 03.09.17 v 15:44
@M_Vladim píše:
plus Hvězdárna (14-18, 20 - 22 hod)
taky pravda, ale asi reagujeme na starou diskuzi. šlo o včerejšek. Taky chodíš rád do technického muzea? ![]()