Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kam by ses chtěla obracet? Tak na policajty by to bylo účinné, ale nevím co si od toho slibuješ.
@Anonymní píše:Řekni dceři ať ho nevozí. Není hospodský taxikář..
Dcera nemá řidičské oprávnění a manžel jí půjčuje motorku. Prý bude jezdit jen po lese, on jezdil také. Jenže dnes od rána pije a tak dceru už dvakrát využil, jeli spolu přes hlavní silnici do obchodu. Nejdřív pro pivo, teď asi pro cigarety nebo nevím. Mám toho plné zuby. Nerespektují zákon ani mě. Jeden je bez papírů, druhej nalitej. Začaly prázdniny.((
@Linamati Jí jsem řekla, že nechci, aby jezdila, pokud nemá oprávnění. S manželem je jedna pr-del, protože ona právě jezdit chce. De fakto využívají jeden druhého. Bohužel už jsem dávno přišla na to, že žiju s blbcema.
@Anonymní píše:
Dcera nemá řidičské oprávnění a manžel jí půjčuje motorku. Prý bude jezdit jen po lese, on jezdil také. Jenže dnes od rána pije a tak dceru už dvakrát využil, jeli spolu přes hlavní silnici do obchodu. Nejdřív pro pivo, teď asi pro cigarety nebo nevím. Mám toho plné zuby. Nerespektují zákon ani mě. Jeden je bez papírů, druhej nalitej. Začaly prázdniny.((
Počkej.. já si to špatně přečetla.. ONA NEMÁ řidičák ? Tak to bych se s ní teda nebavila. A řekla bych jí že jestli odjede tak zavolám policii. A manželovi bych dala přes hubu..
poslat policii na manžela a dceru je hloupost. Prostě bych dceři takové výlety zatrhla a manžel at se třeba zblazni, měl by si uvědomit co všechno se může stát.
@Linamati Taky bych mu s chutí dala přes hubu, jenže nemám na to sílu. A dcera mě bohužel neposlechne, zvlášť když v něm má podporu.
@Anonymní píše:
@Linamati Taky bych mu s chutí dala přes hubu, jenže nemám na to sílu. A dcera mě bohužel neposlechne, zvlášť když v něm má podporu.
Seber jim klíče a schovej je. Kolik je holce?
Sebrat kličky. Když to nepomůže, tak bych s klidem oznámila, ze volám policii při příštím výletu. Jenže já bych to i udělala, což se doma všeobecně ví, ze nevyhrozuju planě. Jde o to jestli budou brát vazne tebe
@Linamati 17, vážně mě nebere nikdo. Myslím, že by mě nebrali vážně ve výsledku ani ti policajti. Jsem asi moc měkká. Jsou pryč tedy už hodně dlouho.
@Anonymní píše:
@Linamati 17, vážně mě nebere nikdo. Myslím, že by mě nebrali vážně ve výsledku ani ti policajti. Jsem asi moc měkká. Jsou pryč tedy už hodně dlouho.
Ty vado, promiň ale přišli by domů a dostali by oba.
Normálně zavolejte policii, nadiktujte jim SPZ motorky, jeden bez řidičáku a druhý opilý, ať nemusíte vypravovat dva pohřby. My takhle z auta hlásili kamion, co se motal po dálnici, po asi 3 kilometrech ho zastavili.
@Heivka Přijeli. Manžel má další dvě piva. Už jich měl od rána 10. Dcera mi řekla, že mám neustále problém, nebude poslouchat moje hovna atd. Stěhuje se pryč. Vzdala jsem to. Vzdala jsem 17 let boje. Ať si to tedy užije. Mně už je to jedno. Jsem z nich na zhroucení. Fakt už jo. Nemá to smysl.
@Anonymní píše:
@Heivka Přijeli. Manžel má další dvě piva. Už jich měl od rána 10. Dcera mi řekla, že mám neustále problém, nebude poslouchat moje hovna atd. Stěhuje se pryč. Vzdala jsem to. Vzdala jsem 17 let boje. Ať si to tedy užije. Mně už je to jedno. Jsem z nich na zhroucení. Fakt už jo. Nemá to smysl.
Tak si rozmyslete, až zase příště takhle pojedou tak zvažte jestli je vám to natolik jedno aby se nikdy nevrátili. Jinak ihned po jejich odjezdu volejte PČR, myslím že na takové „tupce“ je to jediná páka.