Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Anonymně, protože se stydíš, že voláš policajty na maminky s dětma v parku? ![]()
Anonymně protože se mi chce, já neříkám kdyby se sešli dvě a decka si prohrály 20lidi + dečka? Zodpovědnost jak prase ze ![]()
A nestydím se že jsem volala MP ono když mám doma malé dítě a chlapa ve fabrice, vaří se mi krev když vidím takovyhle blbecky kteří z toho mají srandu ![]()
@Lynx.lynx píše:
Anonymně, protože se stydíš, že voláš policajty na maminky s dětma v parku?
Asi se zakladatelka boji lynce, nicmene souhlasim s ni, ze je to o lidech a ti jsou nezodpovedni. Diky takovym bude karantena trvat vecne.
@Kosopemi jako jasně, mě přijdou všechna nařízení velice správná a vše dodržujeme. Považuji se za zodpovědnou. Ven nechodíme a dveře bytu opouští jen muž. Nicméně… mi přijde už trošku ujetý volat policii na matky s dětma? Nebo celkově. Zpátky do minulosti kdy se donášelo jedna báseň. A tím neříkám, že scházet se na hřišti je v pořádku ![]()
Takovychto udani jsou ted pry spousty, policajti to pry ani nestaci objizdet. ![]()
@Lynx.lynx znova opakují, nikdy jsem na nikoho nežalovala nebo něco podobného, a říkám dvě, tři matky nebo prostě kdokoliv, mavla bych nad tím rukou, ale nepřeháním, dvacet ženských a x dětí? Mě to prostě normální nepřijde. Ale chápu, sto lidí sto různých pohledů.. ale dle mě se tímto stylem z těch sra*ek nikdy nevyhrabeme
Říkaly dnes na tiskovce vlády, že budou přitvrzovat a klidne pošlou těžkooděnce na rozhánění lidí
![]()
@Kosopemi píše:
Asi se zakladatelka boji lynce, nicmene souhlasim s ni, ze je to o lidech a ti jsou nezodpovedni. Diky takovym bude karantena trvat vecne.
Co trvat věčně. Ještě pritvrdi a zakazou vycházet úplně. Všechno se zastaví a bude.
Chapu te, take mi to vadí. Nepochopím, ze nemůžou sedět doma na zadku
![]()
Jasne, děti potřebuji ven. Tak vezmu odráželo a jdu prochajdou za mesto vyhýbám se lidem.
Takhle se z toho nevyhrabem.
Bohuzel ja mam stejnou dnesni zkusenost, lidi zhruba do 50let rousky nebo jina ochrana pomucka, ale starsi na to totalne kaslou
Povidaji si z oci do oci jakoby se nechumelilo, nejsou schopny si vzit ani ten satek a pritom jsou nejohrozenejsi skupina a ohrozuji i ostatni.
@lampicka11 píše: Říkaly dnes na tiskovce vlády, že budou přitvrzovat a klidne pošlou těžkooděnce na rozhánění lidí![]()
Ano, ale taky porad opakuji, ze jejich cilem je pouze upozornovat. Meli by zacit rozdavat pokuty, jak jde Cechovi o korunu, tak posloucha.
@Mysticlipstick píše:
Bohuzel ja mam stejnou dnesni zkusenost, lidi zhruba do 50let rousky nebo jina ochrana pomucka, ale starsi na to totalne kaslouPovidaji si z oci do oci jakoby se nechumelilo, nejsou schopny si vzit ani ten satek a pritom jsou nejohrozenejsi skupina a ohrozuji i ostatni.
Vcera u lekare fronta, nakonec nas stejne poslali domu, ale z 10 lidi jsem mela rousku ja a jeste jedna cca 30leta pani a v obchode jsem stala u kasy cca metr od pani prede mnou a za zadama jsem mela nalepeny lidi, ze pri sundavani kabelky jsem do pani omylem strcila. Nastesti nakupuji tak 1× tydne.
Nevím, jestli bych volala policajty kvůli shlukování, nejspíš bych si pomyslela něco o trubkách a nelezla mezi ně ![]()
jinak u nás dobrý - před barákem máme parčk, lidi v něm průběžně prochází, venčí psy nebo posedí na lavičce, ale zatím jsem si nevšimla, že by se shlukovali. dneska jsem strávila hodinu venku (lékárna, obchod) a i cestou mi to přišlo v pohodě. na ulicích sem tam někdo, většina lidí v rouškách. mám pocit, že jsem během dneška viděla v praxi asi všechny návody, co na roušky kolují po netu - včetně roušky z jednorázových utěrek nebo respirátoru z plastové flašky. je pravda, že ti co roušky neměli, byli spíš (nejen) starší lidé. shlukování jsem postřehla jedno, před právě otevíraným okénkem restaurace, tam klasická frotna asi tří-čtyř lidí, jinak třeba v lékárně jsme vzorně stáli frontu s rozestupy. ale je pravda, že ne každý to ví, jak včera, tak dneska jsem u lékárny upozorňovala starší osobu, že ti lidi venku jsme fronta, i když je lékárna prázdná - oba se omluvili, že netušili a šli se zařadit. takže podle mne je otázka, co víme my, co jsme pečení vaření na netu a sociálních sítích a co vědí občané, kteří net zas až tak nežerou ![]()
@Lynx.lynx a proč by je nevolala? Je to snad zakázané, tak se nemají co slejzat. Vykojené mozky.
Čau ženy, všude korona, tak prileju i já do ohně
ale jdu sem asi spíš s dorazem.. JA i moje rodina to bereme zodpovědně, roušky, šály, rukavice a žádné velké courani po venku..dnes jsem ovšem musela do obchodu, a to bylo něco na moje nervy. Lidi v mém věku, a tak do 50ti let v pořádku, roušky a žádné skupinky, ovšem senioři tak60+ hrůza, babičky si musely vykládat co se stalo nestalo a další, při rozdělávání sáčku si jedna babča slinila prsty až nechutnym způsobem
i když jsem ji/je slušne upozornila na to že by to dělat nemely, div mě neposlali do prdelky. Jako pardon potřebuju si to tu asi vypsat
Spousta lidí se snaží aby se to nešířilo dál, a pak vidím něco takového.. a další věc.. z okna jde vidět na „parčík“ dnes se tam i po vyhlášení karantény slezlo cca 20 mladých matek i s dětma a klabosily..tak já nevím jestli ne to normální? Ač nerada zavolala jsem na MP s tím co vidím z okna a že mi to přijde sobecké, a porušení něčeho co nařídila vláda, MP mi řekla že to přijedou prověřit a víc nic.. policie ani do dvou hodin nepřijela, a hlouček se rozpustil sám.
Hrozně mě serou, pardon, tihle nezodpovědní pitomci