Kam všude zapsat

220
28.4.10 11:58

Kam všude zapsat

Ahojky holky,
Dneska k nám přišla poštačka a donesla nám dopis a ptala se jestli máme malýho zapsnaý ho v občance,bud já nebo přítel…a nemáme…To se musí,co??Vadí to že ho ještě nemám zapsanýho???Co bere žanská na mateřský???Jenom mateřskou nebo ještě něco…já jsem uplně marná :lol: :lol: :lol:
Nikdy uřady nebyli silná stránka.. :roll:
Děkuju za každou radu ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
28.4.10 12:02

Ja malou taky nemam v obcance. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 12:04

Co vim, tak do obcanky se zapisuje jen kdyz chces. Taky nemame deti zapsany a kdyby to bylo nutny, tak by nam to na konzulate urcite rekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
28.4.10 12:14

Já malou v občance mám,šla jsem si vyřídit novou kvuli novému bydlišti tak jsem si ji nechala dopsat,jinač bych si kvůli tomu novou nedělala.
A do občanky se děti zapisují jen když chceš tak samo si tam můžeš nechat zapsat manžela,nebo že máš nějaký titul-to vše jen když chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
28.4.10 12:18

No a můžeš pobírat ještě přídavky na dítě a příspěvěk na bydlen,ale jak kdo počítají to podle platu v domácnosti a jelikož my ho máme výšší než je životní minimum.Tak jsem si to nešla ani vyřídit stejně by mi nic nedali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.4.10 12:20

o občance už Ti holky řekly, povinné to není.
a na mateřský bereš mateřskou a pak záleží na tom v jaké jste životní situaci. Jestli se vlezete do životního minima a nebo ne. To Ti ale řeknou právě na tom úřadu. Pokud tedy máš pocit, že máte málo, jdi se zeptat. pak můžeš mít dětské přídavky, příspěvek na bydlení atd. Ale na to se musíš zeptat tam. A je s tím strašný administrativy myslím každé tři měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.10 12:28

Já Majdu v občance mám, má jiné příjmení než já, tak aby mi ji věřili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
28.4.10 12:30

Já dcerku v občance nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.4.10 13:11

Já mám v občance obě děti i manžela a už se to několikrát hodilo. Minimálně na to, když někde chtěli jejich rodná čísla a ta zpaměti nevím.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect