Zvídavé dítko v rozdílech pohlaví

522
28.4.10 08:17

Zvídavé dítko

Ahoj :kytka: tak nevim jestli tady taková diskuze už je, ale celkem by mě zajímalo, jak to je v jiných rodinách a hlavně u jiných dětiček…Naše Viktorka je velice zvídavá, hlavně pokud jde- no ani nevim jak to mám napsat- o pohlaví. Pořád řeší že chlapečci mají BIMBAM a holčičky BUCHTU a prsa,zkoumá se před zrcadlem, všude řiká že když bude hezky papat tak vyroste a bude mít velká prsa a brýle jako má maminka (no je hezký že chce bejt jako maminka-ale co ty prsa??)a to jí budou tři roky…není brzo na to aby se zajímala o tyhle věci? tak maminky, jak to je u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
28.4.10 08:35

U nas je to zatim s rezervou, nekdy na to poukaze (ze kluci maji pindika a holky pipinku), pripadne podotkne, ze on nema prsa. Ale kamosky holka mela takove obdobi, kdy na potkani kazdemu oznamovala jestli ma pindika nebo buchticku, a to i u slepic a u koni. :mrgreen: Preslo to, neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.4.10 08:47

no u nás je to často probírané téma, a přesně jak říkáš…pejsek má bimbam,kocour má bimbam a na ulici pani má buchtu a nejlepší je když se začne ptát lidí třeba v autobuse…až je mi někdy studno :oops: ale pak se tomu musim i smát, co všechno na tohle téma ta její hlavinka nevymyslí.....snad ji to přejde než pujde do školky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.4.10 08:49

Dobré ránko

To znám docela dobře…tatínek má pytlík a maminka chlupy…a babičky maji kačenky dědové pytlíky…občas povídá na veřejnosti svoje objevy :oops: …doufám,že ji to přejde…a počítám,že ze školky přijde ještě vylepšená a více vyškolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
28.4.10 08:56

Na toto období si taky dost dobře vzpomínám. Ve finále už jsme řešili i pinďoura moderátora zpráv :roll:, bylo to na palici. Ale potěším tě, přešlo to samo. Dnes jsou jí skoro čtyři roky a je normální. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.4.10 09:22
Sunnyside píše:
Na toto období si taky dost dobře vzpomínám. Ve finále už jsme řešili i pinďoura moderátora zpráv :roll:, bylo to na palici. Ale potěším tě, přešlo to samo. Dnes jsou jí skoro čtyři roky a je normální. :-D

nooo, tak už se těšim až do tý normálnosti vyroste, bo jak řikáš jeto na palici :-P :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.4.10 10:05

malé budou v květnu 3 roky a také toto řešíme.A i když kreslí maminku a tatínka, tak nezapomene příslušné orgány namalovat.Tak trnu co namaluje paní doktorce na tříleté prohlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
28.4.10 10:08

Tak zrovna řeším, jak ukázat skoro šestileťákovi, čím čůrají holky. :-)
Jelikož má jen dva mladší bráchy, holka žádná, tak si nějak nevím rady.
Asi si půjčím někde nějakou holčičku na přebalení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
28.4.10 14:07

Jéééžišmarjá, ani nevíš, jak jsem ráda, žes tohle téma založila - my máme úplně totéž, Helenka nedělá nic jiného než chodí a vykládá nám, že „Mareček má pindíka, víš a já mám pipinku… no a ty, maminko, máš taky pipinku a tatínek má pindíka jako Mareček, ale většího…“. Jak vidí venku, že některé dítě čurá, běží k němu, začne ho kontrolovat, cože tam má a pak to vítězně hlásí na celé kolo. Když mě vidí sprchovat, hned mi připomíná „taky pipinku musíš namydlit, maminko“ (tatínkovi zase připomene „pindíka taky, táto“). Vůbec to nechápu - vždycky jsme se s mužem snažili chovat před ní naprosto normálně, neschováváme se před ní, ale ani ji nijak neupozorňujeme, prostě se k těmto částem těla chováme stejně jako k jiným… ale naše slečna je jak posedlá, bůhví proč… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
28.4.10 14:10

Jo a tuhle s ní chtěl na ulici nějaký starý pán zapříst rozhovor a ona ho odrovnala hláškou „a ty máš taky pindíka? Já ne, víš, já jsem holčička Helenka“… Pán vypadal, že ho budu křísit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
29.4.10 11:43

:lol: :lol: :lol: U nás to začalo taky docela brzo, malá je povídavá treperenda a někdy v 18m začala s tím, že: táta má šuldu … pak jsem si vyjasnily, že kluci mají a holky nemají a jednou zahlásila, že šulda je schovaná v trenkách (jelikož končí na A, je pro ni ženskýho rodu…) … a asi by tím i skončila - jenže jsme tuhle historku několikrát vyprávěli babičkám a známým a ona hned zbystřila a začala to opakovat … teď jdeme na hřiště - když řeknu: budou tam holčičky a kluci - tak hned: kluci mají šuldu … už se zajímala, kde má šuldu krteček … a celkově to dost opakuje - řekla bych, že ani tak ne pro téma samotné, jakože ji baví ty reakce …
tak jestli to u vás není něco podobnýho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí