Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nelam si hlavu s tamponem a použij vložku..... máš čas na tampon......
když tam nemáš díru, z čeho čuráš?
to je zase nějaký troll toto..aby 12ti letá holka nevěděla kde má pipinu
![]()
@smurfka Tak do dírky na čůrání ten tampon asi nezavede… Je jí 12 let......
@Veeerousek píše:
@smurfka Tak do dírky na čůrání ten tampon asi nezavede… Je jí 12 let......
ano ale kdyby věděla odkud čurá, najde i tu díru ..do světa…
a co že jí je 12? to jako ve 12 neví kde má vaginu? i moje 4letá ví kde jí má a že tam má dírku..
To je otázka po ránu
máš dvanáct let tampony bych vynahradila vložkou ![]()
a mimochodem, když už umí dělat s netem a dojela si až sem na tento web, jistě není problém zadat do googlu jak zavést tampon, případně kam zavést tampon…vyskočí ji obrázku dost a dost..a tu dírku nakonec podle toho najde..
@smurfka víš že se nečůrá z pochvy? ![]()
zadej si do google a uvidíš. Můžeš mít jen malou díru v panenské bláně a třeba ti to nepůjde. Tampony zkoušej ty mini. Můžeš použít zrcátko a podívat se tam…
@růžový achát píše:
Do prčic neteče jí z nosu?
pochopila bych kdyby nevěděla JAK ho zavést ( taky mi to párkrát trvalo než jsem přišla na systém ), ale KAM? ![]()
Tak si sedni a vem si zrcatko. Kdo to ma uzky tak mu to gyndar nastrihne. To staci pockat do 15 let
@smurfka píše:
ano ale kdyby věděla odkud čurá, najde i tu díru ..do světa…
a co že jí je 12? to jako ve 12 neví kde má vaginu? i moje 4letá ví kde jí má a že tam má dírku..
Ježiši… no a? Mám jedenáctiletou holku a fakt si nejsem jistá, že by z fleku věděla, kam strčit tampón…
ví o menses a jak se rodí děti, takže teorii… ale prakticky… pochybuju… zatím to není nutný, tak co…
@Stánina píše:
Ježiši… no a? Mám jedenáctiletou holku a fakt si nejsem jistá, že by z fleku věděla, kam strčit tampón…ví o menses a jak se rodí děti, takže teorii… ale prakticky… pochybuju… zatím to není nutný, tak co…
když myslíš..zatím to není nutný…asi vidíš že je, nikdy nevíš kdy to dostane, a pak bude zjištovat kde ji má..
když teda ví jak se rodí děti, tak to ví jak? že se narodí z bříška? tak asi ví kde jí má ne? když ví že se narodí z pipiny..
@smurfka píše:
když myslíš..zatím to není nutný…asi vidíš že je, nikdy nevíš kdy to dostane, a pak bude zjištovat kde ji má..
když teda ví jak se rodí děti, tak to ví jak? že se narodí z bříška? tak asi ví kde jí má ne? když ví že se narodí z pipiny..
No není to nutný, aby ve 12 letech věděla prakticky, kam má strkat tampón…
myslím, že vložka bude bohatě stačit… ano, ví, kde ji má… teoreticky… na praxi je času dost…
Je mi to vážně trapné ale mam 12 let a stejne absolutně nevim kam mam dat tampon..přijde mi ze tam snad žádnou díru na nej nemam????♀️Je mi to fakt blbe ale já nevim kam ho tam mam strcit????Nemohli byste mi nějak poradit prosim?