Biopsie děložního čípku - bolest

21311
10.12.18 22:03

Ahoj, já po ni krvacela tři dny a měla bolesti trochu jako na ms jen s pálením. Mělo by to přejít během par dni samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
526
10.12.18 22:19

Já jsem po biopsii krvácela jako při ms, bylo mi vysvětleno, že kvůli množství tkáně, brali toho nějak víc :nevim: Po pár dnech to přešlo, ale třeba při zalévání zahrady jsem zvedla konev a najednou šílené píchnutí a opět chrst. Takže jo, předpokládám, že je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
10.12.18 22:52
@Violla píše:
Dobrý večer.
Delali některe z vás biopsii čípku?
Jedna cytologie - nález, nějaké ne moc vyrazne změny na čípku. Následovalo tedy kontrolni cytologicke vyšetření. To dopadlo stejně, nikam se to nehlo.
Dnes tedy opět po třech měsících kontrolni cytologie plus biopsie čípku. Bylo to dost nepříjemné, nicméně dvakrát to stiplo a bylo. Rozbolelo mě břicho jako kdybych dostala MS, pak to po chvilce přešlo.. Ještě teď trochu spinim a moje otázka zní, je normální že mě sem tam picha v podbrisku? Děkuji za reakce

Nedávna zkušenost a ano.podbrisek i krvácení asi 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.23 23:33

Dobrý večer moc se omlouvám jestli to sem nepatří. Potřebovala bych se zeptat. Dva dny zpět mi byla dána zadanka na vyšetření. Bohužel mi nebylo nic vysvětleno jen že se tam mám objednat. Chci se zeptat zda se v tom někdo vyzná a popřípadě co mě čeká. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí