Kamarád nebo co?

4
29.10.24 05:56

Kamarád nebo co?

Dobrý den, napisu to nějak stručně..
Začala jsem se před dvěma lety bavit s klukem, ale nic z toho nebylo protože on měl problémy a já takový.. minulý rok v prosinci, jsme si zase napsali a volali jsme si skoro každý den… A v únoru jsme byli spolu venku ( takový pocit v břiše atd) jsem skoro nikdy nezažila, zakoukala jsem se mu do očí atd… No ale od ty doby neměl čas…mě říkal, že jsem na něho strašně tlačila atd.. ale nedávno mi napsal, že jeho kámoš má sestru… A ona mu řekla, že ho miluje a s ní najednou je..m klukovi je 28 a ty holce 18… Ale se mnou chce být dobrý kamarád, protože jsem mu v životě pomohla, a ta holka o mě ví, a prej je s tím pohodě. Nevím co si o to mám myslet…protože do toho kluka, jsem zamilovaná i když hulí… Mám sním být kamarádka nebo prostě odejít. Chci jen radu prosím.. ale zase takový náhody 👀 má stejný den narozeniny jako můj brácha a jeho mamka za svobodna, stejně příjemní jako já.. náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3759
29.10.24 06:14
@Denda19 píše: Více

Tak co jste spolu měli? Polibek, petting či snad sex? Nebo nic a všechnu tu lásku máš jen ve svojí hlavě? On tě nechce, nemiluje tě, jinak by po tobě hned skočil, ta osmnáctka ho holt bere víc, možná si s ním dá i toho jointíka.
Na příjmení a datumy se vykašli, nebuď Jolanda.
Bolí to, ale už mu s ničím nepomáhej a ser na něj, nepiš si s nim, začni dělat něco smysluplnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.10.24 06:47

@Sadman díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie