Kamarádka Brno a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2454
9.9.17 12:01

Kamarádka Brno a okolí

Ahoj, hledám kamarádku z Brna a okolí, která si občas najde čas na pokec atd. Je mi celkem jedno, jestli máš děti, jak staré… já sama mám 2 děti 9 let a 1 rok a už se na mateřské docela nudím. Myslím si, že jsem normální, poslední dobou neukecaná, uzavřená (jsem nějak zapomněla komunikovat :mrgreen: ) ale když jsem se správnými lidmi, tak jsem veselá až prdlá… jestli se tady někdo najde, kdo by taky rád kamarádku, budu ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
9.9.17 12:10

Ahoj :mavam:
Ráda tě poznam.take hledám kamarádku :) ráda tě poznam pokud si budeme rozumět mohli bychom toho více podnikat výlety, kafe atd ;) je mi 22 malé je 14 měsíců :) jestli chceš klidně mi napiš zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.9.17 12:55

Ahoj holky, taky se moc rada pridam. Je mi hoooooodne po tricitce a dite cekam. Jsem sama a uvitam rozptyleni. A urcite i pratelstvi. Jsem z Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.9.17 13:31

Zdravim, taky je mi spise vic po 30 :))) a mam 1 dite. Klidne se na nejaky sraz pridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
9.9.17 15:10

Ahoj holky, taky bych se přidala, je mi 38, bydlíme v Líšni a čekáme v únoru druhé mimčo. První mateřskou jsem prožila s kočárkem na procházkách Hády - směr Ochoz, tak bych ráda, za nějakou parťačku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
24.9.17 23:05

Ahoj holky, moc ráda se přidám. Bydlím pár km od Brna a ráda bych si navázala přátelství. Miminko zatím nečekám, je mi 25, ale s přítelem se snažíme. Jsem veselá, přátelská, upovídaná a vlastně pro každou legraci. Napište mi, budu ráda. Sejdeme se u kafíčka a probereme všechno možné i nemožné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.11.17 06:36

Taky se přidám. Je mi 33 let s manželem rádi cestujeme. Máme 2 deti 4roky holčičku syn má 16mesíců. Nejlepe v Masarykove čtvrti nebo majdalenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.12.17 08:51

@Elaine888 Ahojky, napadlo mě zareagovat, jsme podobně staré, taky bydlím s mužem kousek od Brna a snažíme se o miminko, kdyby sis chtěla prohodit pár slov, jestli si padnem do noty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.18 22:13

Ahoj holky, je mi 33 a malé 19 měsíců a moc rády se seznámíme a najdeme parťáky na kafčo, procházky, hriste a vše ostatní :) Jsem normální, komunikativní a aktivní mamina :) takže pokud se k nám chcete některá přidat, tak budeme moc rády :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 21:28

@SoMii aboj, mám holčičku 19 měsíců a he mi 33, kdyby jsi chtěla s malým někdy něco podniknout, tak se ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.18 23:31

Ahoj, ráda bych se seznámila a třeba si našla i kamarádku. Táhne mi na třicet a mám dvě malé děti. Rádi chodíme do přírody, na hřiště klidně i v zimě a často chodíme od jara do podzimu i do zoo. Jestli chceš jít s námi se seznámit na hřiště a podnikat výlety, ozvi se. Budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.2.18 04:39

@Mame_radi_prirodu ahojky, mě je 33 let a mám holčičku 3 měsíce. Jsem spíš typ, co chodí radši po přírodě než po nákupáku. A kočárek snese i bahno a terén :mrgreen: Chodíme ven téměř za jakéhokoliv počasí. Jestli vám nevadí mimino, tak se rády přidáme na nějaký ten (zatím menší) výlet. Jsem z Brna - Sever.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.2.18 07:04

@Mame_radi_prirodu @LenaMarry ahojte, mam 26 a mimino az za mesiac, ale kocar tiez znesie vsetko a priroda je jasny ciel, rada/i sa pridam/e na vylet tiez.. Bud teraz sama, ci potom s kocarom, na tom nezalezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.2.18 08:10

Ahoj holky :mavam: je mi 24 a mam 16ti mesicniho raubire a dalsi mimco na ceste. Rada se pridam do nejakyho kocarkovyho gangu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 08:14

Ahoj, ja jsem taky z Brna-sever. Mimino vítáno, jedno půlroční mám taky. A k tomu syna dva a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová