Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám kamarádku z Brna a okolí, která si občas najde čas na pokec atd. Je mi celkem jedno, jestli máš děti, jak staré… já sama mám 2 děti 9 let a 1 rok a už se na mateřské docela nudím. Myslím si, že jsem normální, poslední dobou neukecaná, uzavřená (jsem nějak zapomněla komunikovat
) ale když jsem se správnými lidmi, tak jsem veselá až prdlá… jestli se tady někdo najde, kdo by taky rád kamarádku, budu ráda ![]()
Ahoj ![]()
Ráda tě poznam.take hledám kamarádku
ráda tě poznam pokud si budeme rozumět mohli bychom toho více podnikat výlety, kafe atd
je mi 22 malé je 14 měsíců
jestli chceš klidně mi napiš zprávu
Ahoj holky, taky se moc rada pridam. Je mi hoooooodne po tricitce a dite cekam. Jsem sama a uvitam rozptyleni. A urcite i pratelstvi. Jsem z Brna.
Zdravim, taky je mi spise vic po 30
a mam 1 dite. Klidne se na nejaky sraz pridam.
Ahoj holky, taky bych se přidala, je mi 38, bydlíme v Líšni a čekáme v únoru druhé mimčo. První mateřskou jsem prožila s kočárkem na procházkách Hády - směr Ochoz, tak bych ráda, za nějakou parťačku ![]()
Ahoj holky, moc ráda se přidám. Bydlím pár km od Brna a ráda bych si navázala přátelství. Miminko zatím nečekám, je mi 25, ale s přítelem se snažíme. Jsem veselá, přátelská, upovídaná a vlastně pro každou legraci. Napište mi, budu ráda. Sejdeme se u kafíčka a probereme všechno možné i nemožné.. ![]()
Taky se přidám. Je mi 33 let s manželem rádi cestujeme. Máme 2 deti 4roky holčičku syn má 16mesíců. Nejlepe v Masarykove čtvrti nebo majdalenky.
@Elaine888 Ahojky, napadlo mě zareagovat, jsme podobně staré, taky bydlím s mužem kousek od Brna a snažíme se o miminko, kdyby sis chtěla prohodit pár slov, jestli si padnem do noty ![]()
Ahoj holky, je mi 33 a malé 19 měsíců a moc rády se seznámíme a najdeme parťáky na kafčo, procházky, hriste a vše ostatní
Jsem normální, komunikativní a aktivní mamina
takže pokud se k nám chcete některá přidat, tak budeme moc rády ![]()
@SoMii aboj, mám holčičku 19 měsíců a he mi 33, kdyby jsi chtěla s malým někdy něco podniknout, tak se ozvi ![]()
Ahoj, ráda bych se seznámila a třeba si našla i kamarádku. Táhne mi na třicet a mám dvě malé děti. Rádi chodíme do přírody, na hřiště klidně i v zimě a často chodíme od jara do podzimu i do zoo. Jestli chceš jít s námi se seznámit na hřiště a podnikat výlety, ozvi se. Budu se těšit
@Mame_radi_prirodu ahojky, mě je 33 let a mám holčičku 3 měsíce. Jsem spíš typ, co chodí radši po přírodě než po nákupáku. A kočárek snese i bahno a terén
Chodíme ven téměř za jakéhokoliv počasí. Jestli vám nevadí mimino, tak se rády přidáme na nějaký ten (zatím menší) výlet. Jsem z Brna - Sever.
@Mame_radi_prirodu @LenaMarry ahojte, mam 26 a mimino az za mesiac, ale kocar tiez znesie vsetko a priroda je jasny ciel, rada/i sa pridam/e na vylet tiez.. Bud teraz sama, ci potom s kocarom, na tom nezalezi ![]()
Ahoj holky
je mi 24 a mam 16ti mesicniho raubire a dalsi mimco na ceste. Rada se pridam do nejakyho kocarkovyho gangu ![]()
Ahoj, ja jsem taky z Brna-sever. Mimino vítáno, jedno půlroční mám taky. A k tomu syna dva a půl