Neshody v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.9.17 07:41

Neshody v praci

Dobrý den, prosím o zachování anonymu, citlivé vztahové téma.
Jde o to, ze pracuji ve výrobním středisku u nás ve městě, spoustu ženských. Kdykoliv se něco stane, někdo udělá chybu, když semnou pracuje, automaticky, se to hodí na me, ze je chyba na moji strane a pak me pomlouvaji. Když se snažím situaci vysvětlit, tak jsou proti me.Ten dotyčný, který chybu udělá, si ji přizná, ale ostatní jsou na jeho straně proti me.
Co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9163
9.9.17 07:49

Pomluvy jsou velký nepřítel všech. Nezapadla jsi do kolektivu, proto se snaží vše na tebe hodit. Jak jsi tam dlouho? Každopádně někdo je iniciátorem těch pomluv a druzí jedou s ním..
Pokud se cítíš ukřivděná, je potřeba řešit věci s nadřízeným, při opakování či by ses necítila dobře v zaměstnání, zkusit najít něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.9.17 07:50

Zmenit praci. Podle me se to nesrovna. Znama uz takhle „trpi“ nejakejch 8 let ale jinam nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 07:54

Jsem tam rok. Při výpovědi, kterou jsem pisemne odevzdala mi na to řekli, přece se nenecháte vyhodit. A odmítli kvůli tomu schválit moji výpověď.

• Citovat
  • Upravit
1299
9.9.17 07:58
@Anonymní píše:
Jsem tam rok. Při výpovědi, kterou jsem pisemne odevzdala mi na to řekli, přece se nenecháte vyhodit. A odmítli kvůli tomu schválit moji výpověď.

8o co to je za chovani toto?? Rekla si zamestnavateli duvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 07:59
@hapolda píše:
8o co to je za chovani toto?? Rekla si zamestnavateli duvody?

Řekla.

• Citovat
  • Upravit
1299
9.9.17 08:08

Prece te tam nemuze drzet malem nasilim 8o pri dalsim „utoku“ bych mela pripravenou vypoved opet a ihned podala. nebo chce domluvit tvym kolegum treba? :nevim: to je tezky radit no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 08:20
@hapolda píše:
Prece te tam nemuze drzet malem nasilim 8o pri dalsim „utoku“ bych mela pripravenou vypoved opet a ihned podala. nebo chce domluvit tvym kolegum treba? :nevim: to je tezky radit no :think:

Domluva by nezabrala, spise by zhoršila situaci.zakl

• Citovat
  • Upravit
36556
9.9.17 08:23
@Anonymní píše:

Možná se to k vám ještě nedostalo, ale nevolnictví v českých zemích zrušil Josef II. svým patentem už roku 1781 :lol:

Ne, vážně, podat výpověď můžeš a oni ti ji nemůžou neschválit. Teď ekonomika šlape, míst je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.9.17 08:29

Tak pokud jsi chtěla skončit dohodou, tak to doopravdy schválit nemusí, tak dej klasickou výpověď s 2mesicni výpovědní lhůtou a na tom nemají co schvalovat. Musí ji přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 08:32
@myskalucka píše:
Tak pokud jsi chtěla skončit dohodou, tak to doopravdy schválit nemusí, tak dej klasickou výpověď s 2mesicni výpovědní lhůtou a na tom nemají co schvalovat. Musí ji přijmout.

Napisi dvouměsíční a jakej důvod? :think: zakl

• Citovat
  • Upravit
7188
9.9.17 08:34
@Anonymní píše:

Nemusis udavat vubec zadnej duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.9.17 08:35
@Anonymní píše:

Důvod přece uvádět vůbec nemusíš. A nejlépe podat koncem měsíce, protože poběží od 1. dne následujícího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 08:40

Děkuji vam. Presto se mi v kanceláři zeptaji jakej mám důvod k odchodu.

• Citovat
  • Upravit
1299
9.9.17 08:46
@Anonymní píše:
Děkuji vam. Presto se mi v kanceláři zeptaji jakej mám důvod k odchodu.
tak jim rekni ze velkej ;) nepohoda na pracovisti. Tecka. Pokud to nechces vic rozmazavat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová