Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pomluvy jsou velký nepřítel všech. Nezapadla jsi do kolektivu, proto se snaží vše na tebe hodit. Jak jsi tam dlouho? Každopádně někdo je iniciátorem těch pomluv a druzí jedou s ním..
Pokud se cítíš ukřivděná, je potřeba řešit věci s nadřízeným, při opakování či by ses necítila dobře v zaměstnání, zkusit najít něco jiného.
Zmenit praci. Podle me se to nesrovna. Znama uz takhle „trpi“ nejakejch 8 let ale jinam nechce ![]()
Jsem tam rok. Při výpovědi, kterou jsem pisemne odevzdala mi na to řekli, přece se nenecháte vyhodit. A odmítli kvůli tomu schválit moji výpověď.
@Anonymní píše:
Jsem tam rok. Při výpovědi, kterou jsem pisemne odevzdala mi na to řekli, přece se nenecháte vyhodit. A odmítli kvůli tomu schválit moji výpověď.
co to je za chovani toto?? Rekla si zamestnavateli duvody?
@hapolda píše:
co to je za chovani toto?? Rekla si zamestnavateli duvody?
Řekla.
Prece te tam nemuze drzet malem nasilim
pri dalsim „utoku“ bych mela pripravenou vypoved opet a ihned podala. nebo chce domluvit tvym kolegum treba?
to je tezky radit no ![]()
@hapolda píše:
Prece te tam nemuze drzet malem nasilimpri dalsim „utoku“ bych mela pripravenou vypoved opet a ihned podala. nebo chce domluvit tvym kolegum treba?
to je tezky radit no
Domluva by nezabrala, spise by zhoršila situaci.zakl
@Anonymní píše:
Možná se to k vám ještě nedostalo, ale nevolnictví v českých zemích zrušil Josef II. svým patentem už roku 1781 ![]()
Ne, vážně, podat výpověď můžeš a oni ti ji nemůžou neschválit. Teď ekonomika šlape, míst je dost.
Tak pokud jsi chtěla skončit dohodou, tak to doopravdy schválit nemusí, tak dej klasickou výpověď s 2mesicni výpovědní lhůtou a na tom nemají co schvalovat. Musí ji přijmout.
@myskalucka píše:
Tak pokud jsi chtěla skončit dohodou, tak to doopravdy schválit nemusí, tak dej klasickou výpověď s 2mesicni výpovědní lhůtou a na tom nemají co schvalovat. Musí ji přijmout.
Napisi dvouměsíční a jakej důvod?
zakl
@Anonymní píše:
Napisi dvouměsíční a jakej důvod?zakl
Nemusis udavat vubec zadnej duvod.
@Anonymní píše:
Napisi dvouměsíční a jakej důvod?zakl
Důvod přece uvádět vůbec nemusíš. A nejlépe podat koncem měsíce, protože poběží od 1. dne následujícího měsíce.
Děkuji vam. Presto se mi v kanceláři zeptaji jakej mám důvod k odchodu.
@Anonymní píše:tak jim rekni ze velkej
Děkuji vam. Presto se mi v kanceláři zeptaji jakej mám důvod k odchodu.
Dobrý den, prosím o zachování anonymu, citlivé vztahové téma.
Jde o to, ze pracuji ve výrobním středisku u nás ve městě, spoustu ženských. Kdykoliv se něco stane, někdo udělá chybu, když semnou pracuje, automaticky, se to hodí na me, ze je chyba na moji strane a pak me pomlouvaji. Když se snažím situaci vysvětlit, tak jsou proti me.Ten dotyčný, který chybu udělá, si ji přizná, ale ostatní jsou na jeho straně proti me.
Co mám dělat?