Kamarádka Chrudim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
27.3.14 14:58

Kamarádka Chrudim

Ahoj holky, jsem v Chrudimi krátce, nikoho tu neznám a už mi ta samota celkem leze na mozek a ráda bych se s někým seznámila :) Čekám své první (holčičku, termín porodu v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
1.7.15 17:52

Ahoj, hledam a snad najdu kamośku z okoli Chrudimi nebo Pardubic. Mam temer 4leteho syna a pejska - vymyslime neco? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.7.15 19:22

Ahoj, mám 10měsíční holčičku a ráda se seznámím s nějakou fajn maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.15 20:19

Po víc jak roce hned dva příspěvky…už jsem ani nečekala, že se někdo ještě ozve :) A odkud jste, holky? My z Chrudimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.7.15 21:02

Ahoj, taky se hlásím. :mavam: Sice ne přímo Chrudim, ale poměrně co by kamenem dohodil. :) děti 2, pes, kočka, želva a rybičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
1.7.15 21:21

Ajushka, staci ozivit diskuzi :)
Ja jsem mezi Pardubicemi a Chrudimi, jsme pojizdni a mame radi spolecnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.15 21:53

Děkuji za oživení diskuze, začíná se to tu docela rozjíždět :D Tak to bychom měly naplánovat nějaký pořádný setkání :) U mě stále jedna holčička (14 měsíců), zvířátko teda žádný, ale Anežka zbožňuje děti a pejsky, takže ideální :D Jinak my jsme taky pojízdný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.7.15 05:57

My jsme zvyklí cestovat busem, takže není pro nás problém někam dorazit. Bydlíme ve vesničce kousek od Pardubic, a máme to i kousek do Chrudimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
2.7.15 15:26

Neni tu nektera nahodou z Čepí, Dřenic, Jesenčan a podobně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.7.15 15:36

Ahojda holky, taky hledám kamarádku, jsem přímo z Chrudimi, mám 4 letou holčičku a 11 měsíčního chlapečka :) Tak se hlásím, jestli ještě hledáte nějakou další kámošku :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.7.15 16:57

Ahoj, já stále hledám. Mám 11 měsíční holčičku. Bydlím kousek od Chrudimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.7.15 11:14

Čím víc kámošek, tím líp :D Jen já toho mám poslední dobou nějak moc a nic nestíhám. Ale po víkendu už bude snad klid :) Tak co někdy příští týden něco podniknout? Kdo má čas, kdo se hlásí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
24.7.15 12:05

Já bych mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.7.15 10:47

Tak tedy… Mam tu na prazdninach segru (7 let) a ve stredu nebo ve ctvrtek chceme nekam vyrazit. Nejaky navrhy? Nekdo s nama? Me napada jen Bejbiste, ale nevim, zda by se tam 7 leta holcina radne vyblbla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.6.16 16:12

Ahoj, občas postrádám kamarádku s dítětem, se kterou bych mohla vyrazit na kávičku, akce, výlety. Mám syna narozeného v květnu 2015 a bydlíme v Chrudimi. Tak se budu těšit, že se někdo ozve a vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová