Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem v Chrudimi krátce, nikoho tu neznám a už mi ta samota celkem leze na mozek a ráda bych se s někým seznámila
Čekám své první (holčičku, termín porodu v květnu.
Ahoj, hledam a snad najdu kamośku z okoli Chrudimi nebo Pardubic. Mam temer 4leteho syna a pejska - vymyslime neco? ![]()
Ahoj, mám 10měsíční holčičku a ráda se seznámím s nějakou fajn maminkou.
Po víc jak roce hned dva příspěvky…už jsem ani nečekala, že se někdo ještě ozve
A odkud jste, holky? My z Chrudimi.
Ahoj, taky se hlásím.
Sice ne přímo Chrudim, ale poměrně co by kamenem dohodil.
děti 2, pes, kočka, želva a rybičky. ![]()
Ajushka, staci ozivit diskuzi ![]()
Ja jsem mezi Pardubicemi a Chrudimi, jsme pojizdni a mame radi spolecnost ![]()
Děkuji za oživení diskuze, začíná se to tu docela rozjíždět
Tak to bychom měly naplánovat nějaký pořádný setkání
U mě stále jedna holčička (14 měsíců), zvířátko teda žádný, ale Anežka zbožňuje děti a pejsky, takže ideální
Jinak my jsme taky pojízdný ![]()
My jsme zvyklí cestovat busem, takže není pro nás problém někam dorazit. Bydlíme ve vesničce kousek od Pardubic, a máme to i kousek do Chrudimi ![]()
Ahojda holky, taky hledám kamarádku, jsem přímo z Chrudimi, mám 4 letou holčičku a 11 měsíčního chlapečka
Tak se hlásím, jestli ještě hledáte nějakou další kámošku
![]()
Ahoj, já stále hledám. Mám 11 měsíční holčičku. Bydlím kousek od Chrudimi.
Čím víc kámošek, tím líp
Jen já toho mám poslední dobou nějak moc a nic nestíhám. Ale po víkendu už bude snad klid
Tak co někdy příští týden něco podniknout? Kdo má čas, kdo se hlásí? ![]()
Tak tedy… Mam tu na prazdninach segru (7 let) a ve stredu nebo ve ctvrtek chceme nekam vyrazit. Nejaky navrhy? Nekdo s nama? Me napada jen Bejbiste, ale nevim, zda by se tam 7 leta holcina radne vyblbla ![]()
Ahoj, občas postrádám kamarádku s dítětem, se kterou bych mohla vyrazit na kávičku, akce, výlety. Mám syna narozeného v květnu 2015 a bydlíme v Chrudimi. Tak se budu těšit, že se někdo ozve a vyrazíme.