Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
20.10.13 13:57

@veru26 uz nemame horecky super v utery to teda plati joo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.13 17:59

@benjaminek

No naše malá je taky poslední obou ubrečená a jediný místo kde nebrečí a spinká je právě kočárek, takže na nákupy a do víru města se s ní nebojím, protože vím že bude spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
22.10.13 08:00

@veru26
Jj to my máme taky tak, že stačí naložit do kočáru a vyjet a hned vytuhne, to samé i v autě, asi se bojím zbytečně :think:. Ale není moc míst, kde by se dalo dítě přebalit a v klidu nakrmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.10.13 11:17

@benjaminek

Tak když je nejhůř tak přebaluju v kočárku, co se týče krmení, tak já nekojím a lahvičku mi na požádání ohřejou všude..Jo a v autě nám taky spinká :-D Jak jsou ty děti stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
22.10.13 18:00

@veru26
Já taky nekojím a teplou vodu nosím v termosce, já mám s tím krmením vlastně úplně jiný problém, Sofinka totiž jak dojí, tak začne vřískat a my ještě nepřišli na to, čím to je, ale na prdy to nevypadá, vůbec se nešponuje ani netlačí, jen strašně řve a to skoro vždy, takže se asi bojím hlavně toho.
Fakt Ti ohřívají vodu? A kam takhle chodíte posedět s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.10.13 23:09

@benjaminek
No ohřejou mi lahvičku s mlíkem v mikrovlnce.Co se týče tech přiblblejch názorů na mikrovlny tak ty já nesdílím :-D Vím na jakym principu pracuje mikrovlnka a tak se nebojím.
No posedět, když bylo teplo tak jsme chodili na zahrádky restaurací, ted když je chladno tak na výběr moc nemáš, do center se mi s ní chodit moc nechce a tak spíš hodíme na procházky a s aspagi se scházíme bud u ní nebo u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.13 13:13

Maminka Liberec Rochlice??

Ahojik maminky nenašla by se tu nějaká na společné procházky s kkočárkem a na kafíčko. Hledám mě a mé 6 měsíční dceři kamarády.. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
1.11.13 21:08

Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, ale náš malej nám hezky roste a v pátek už oslavil dva měsíce :) Přibírá a roste do „výšky“, začal hezky vnímat a i úsměvy na nás háže. Konečně přestal plakat u koupání, takže paráda. Bohužel ale nemám moc mlíka, takže dostává na střídačku moje a Nutrilon. Myslím, že mu celkem sednul, ikdyž samozřejmě mívá prdy a tím pádem mi brečení, ale jinak spokojené mimčo :) A jak se daří vám a prckům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
8.11.13 18:46

Ahoj, hledám kamarádku, která by opravdu kamarádkou byla… která by k nám neotočila zády, když by nám byo nejhůř a mohli jsme s ní chodit na procházky atd… Mám roční holčičku :)

• Citovat
  • Upravit
milujicimáma
8.11.13 18:47

Ahoj, my jsme z Rochlic nebo tedy z Broumáku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5
10.11.13 11:00

Ahojik milující maminko.. :-) mi máme půl roční holčičku mě je 23let a taky sháníme kamarádky na hraní a pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
10.11.13 11:02
@afro.9 píše:
Ahojik milující maminko.. :-) mi máme půl roční holčičku mě je 23let a taky sháníme kamarádky na hraní a pokec.

Ahoj :mavam: mě je taky 23let, a mám teda skoro roční holčiku. Odkud přesně jste?

• Citovat
  • Upravit
5
10.11.13 11:14

Mi jsme z Rochlickeho sidliste.. Ale muzem si kdyztak napsat z facebooku at je tu nezahrnem informacema.. Muj face je
kveta. vcelakova.33@facebook.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.11.13 20:13

Cau holky ja si myslela ze je to tu mrtvy a koukam pekne se to tu rozrostlo… tak co miminaci zlobej? Me jo ale je to muj certik bertik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
22.11.13 10:48

@aspagi Ahooooj :mavam: no zlobí, zlobí… nľkdy až tak že bych nejradľji utekla :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny