Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
18.9.13 14:28

@Kačudík taky pisu pres mobil a taky mam richtra za fynekologa mazec tak jeste ze neco nezanedbal u me uff a prosimte kde je detsky raj? A co rikas na sestricku od richtra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.9.13 15:24

Dětský raj je blízko Poštovního náměstí v Rochlicich, kdyz se podíváš na kamenné prodejny na jejich webu, tak tam to mají presne - jen ted nevim ty stránky, ale google ti to vyjede. Je to taková dlážděna silnice nahoru do kopce, vede z M. Horákovy nahoru do Rochlic k Plusu.. prima obchod, hodne věci jsem nakoupila v jejich eshopu a nechala dovézt tamm.
Jinak sestřička je fajn, mám ji rada, dokonce za mnou byla i v porodnici - asi kdyz se jim donesl ten průser se mnou.. co myslíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.9.13 19:42

@aspagi

Koupíš to i v jakýkoliv lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.9.13 08:15

@Kačudík jo je uzasna vzdycky jsem s ni kecala pri ozvach miminka a richter jsem si taky myslela ze je peclivej ale asi ne dle tohho jak te zanedbal hm..zkusim se pozeptat v lekarne jak pise veru26a uvidim co a jak a kdyztak objednam z e-shopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.9.13 11:39

@aspagi
Příští týden se stavím na kafe, ještě upřesním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.9.13 22:28

@veru26 olala tak to abych koupila kafe :mrgreen: inak uz mam tu odsavacku a je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.9.13 22:05

Cus holky…sesly byste se nekdy spolecne? Nekde ve meste, v nejake kavarne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.9.13 12:06

@Divine

Ahoj, už jsem to tu jednou navrovala a nechytlo se to.Ale já jsem pro, moc ráda někam zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.9.13 18:13

@Divine ahoj taky bych sla muzu po-ct v patek jezdim na doucovani z chemie a to same o vikendu pac jsem se dozvedela ze chemie je sito prvaku na vs kam jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.9.13 08:01

Ahoj holky, taky bych vas rada poznala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.9.13 11:16

NO BEZVA ZENSKY, TED UZ ZBYVA BYT TROCHU AKCNI A DOMLUVIT SE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.9.13 17:49

Tak napiste jak kdo muze ven jak rikam muzu ut st ct nejlepe v pa mam doucovani a uz i v pondeli :roll: a horsi tobude po 5.10 to mam jen 14dni pred zapoctama a pak bude zkouskovy takze holky cim driv tim lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.9.13 19:58

Tak ja také muzu stredu a čtvrtek, teda zatím ano, pokud nam do toho nevleze něco naléhavého. A rada bych dopoledne, protože odpo musim do skolky pro syna…

To jsem na nas zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.9.13 22:16

Dopoledne neni problem nejlepe to vidim 10hodina co holky kdo se prida ve ctvrtek nebo ve stredu? A kam zajdem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
4.10.13 10:11

Ahojky, dlouho jsem tu nebyla a koukám, jak to tu ožilo, můžu se zase zapojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny