Kamarádka Liberec
- Otevřená skupina
Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mivév ahoj…
ozilo? a zase usnulo ![]()
Jak se ti dari? Jak zvládáš ten srumec škola- skolka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme třikrát školu a jedno mímo doma, je to veselé a náročné, prvňačku mám doma s virózou, ale to tak prostě je. Co u Vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mivév tak to jsem se sekla, jsem myslela, ze ta druha nejmladsi je ještě ve skolce ![]()
Nase decka jsou také nachlazene, Sebastian je celej tyden radsi doma, aby nenakazil ve skolce ostatní deti. A uz si tu lezeme na nervy
A dcerka je super, je s ni sranda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je moc dobře. Naše malá šla o rok dříve, ještě ji není 6, ale zvládá dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mivév teda, tak to je sikovna holka. Ja si nedokazu představit, ze by nas sel so skoly uz ted. Je to takovej louda a zapomina, ze by to dopadlo asi hrozne. Ale mentalne je taky sikovnej ![]()
Jezdis nekdy do Liberce? Ted by to byla pohodička jen s malinkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, můžu, ale jsem v Liberci tak na půl 11, ale jezdím…
JJ, ona je také pomalá, třeba v oblékání, ale to je v ní. Když chce, tak má vše rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja dneska zase malem dneska usnula taky 3hodiny v noci spani a skola od 8 do 5 nastesti odpadly dve posledni hodiny holjy kdyby jste videly tu matiku tak se po*erete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, narazila jsem na tuhle diskuzi a ráda bych se přidala a vyzjistila od Vás cenné informace
Bydlím téměř v centru Liberce, kousek od nemocnice a mám šestitýdenní dcerku, ačkoliv zde žiji přes dva roky, takřka nikoho tu neznám a už vůbec maminku s dětmi. Chtěla jsem se zeptat, co se tu dá podnikat s malým miminkem a kde všude je dobrá cesta pro prochzku s kočárkem, teď co jezdím s kočárkem, tak to tu proklínám, protože snad není chodník, kde by se nekopalo ![]()
A chodíte někdo plavat s miminkama na bazén, nebo do Zlatého lva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@benjaminek Ahoj, ja jsem Kata a mam skoro petimesicni dceru Daju. Bydlime na Kralaku, takze na prochazky chodim bud do lesa nad prehradu nebo na Kunratickou, tam je to mezi panelaky taky docela klidny a hezky. A obcas si sednu k Blahum na kafe
Sla jsem jednou s kocarkem na Broumovskou, ale tam uz znovu nepujdu, takove typicke sidliste - panelaky a parkoviste, jinak nic. Jinak v centru me napada, ze by mohla byt pekna prochazka po kolejich smerem na PKO, ne? Jinak plavat bych taky chtela zacit chodit, ale az tak za dva mesice, Daja je porad malinka, vahou na spodni hranici a ja jako mala byla dost alergicka na chlor, pokazde jsem plavani odmarodila, tak se s Dajou trochu i bojim. Ale info bych taky ocenila - kde je jaka voda a treba i cena
A odkud puvodne jsi? Ja taky nejsem Liberecak, pristehovali jsme se pred sesti lety z Cesky Kamenice od Decina..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak ja bydlim u zoo ale za 14 dni se stehuju na rybnicek jinak super prochazky jsou okolo zoo a po lidovych sadech co se tyce plavca chodim na plavmimi do bazenu musite mit potvrzeno od mudr. ZE vase dite smi plavat tzn nema atopicky ekzem a v pripade ze je alergicke na chlor to neprojde leda ze by jste chodily plavat do slane vody my plaveme v bazencich s mensim obsahem chloru co se pokazde cisti a je to palka 3500 za 14lekci jinak mam kluka skoro 9mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačudík
Cestu po Husovce do Lidových sadů a zpět už máme proježděnou a k přehradě je to taky taková tuctovka. Co jezdím s kočárkem, tak šílím, není tu snad kloudný chodník, všechny jsou nakřivo, velké kostky, nebo díry a nebo se právě opravují
. Zatím to doma ještě jde, malou máme teprve chvíli, ale je mi právě líto, že tu nikoho s dětma neznám, protože doma nebudeme zavřené furt a taky chci pro Sofinku kamarády
.
Já jsem z pardubického kraje a do Liberce jsem přišla za prací a našla si tu manžela…
Právě jsem zjistila, že Sofinka vodu miluje, tak bych ráda to plavání, ale ještě jsem se o to podrobně nezajímala, ani nevím odkdy je to možné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@benjaminek ahoj v bazenu muzete plavat od 4 mesice jo chodniky jsou hrozne taky me to se*e hele jestli chces tak se muzeme sejit a srznamit je fakt ze ted jsem caso mimo lbc pac se ucim na zapocet a malyho hlídají rodice nebo tchyne ale az budu v novym byte tzv 1.11 tak se muzeme sejit a pokecat ale mam kluka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi
Uff, to je teda cena a o tom potvrzení vím, no někde jsem to už četla. Kamarádka, která bydlí v HK našla dokonce paní, která chodí domů a učí maminky, jak plavat s dětma ve vaně, není někdo takový v Liberci?
Nepsaly jsme si už někde? V diskuzi o porodu v Liberci, nebo o dětské doktorce?
Jo ráda se s někým seznámím, ať pořád jenom nedřepíme doma
.
Na Rybníček?, tak to máš taky pořád centrum, to je dobrá pozice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@benjaminek
Ahojky, taky jsem se do Lbc přistěhovala asi před rokem. Mám dvou měsíční holčičku, tak až se sejdte s @aspagi tak se k vám přifařím. Jinak já bydlím ve Starých Pavlovicícha stěma chodníkama je to asi všude stejný :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- budilucka , 3.2.22 10:48
- LUCIE.BERGMAN , 2.2.22 08:30
- marketapatova , 19.11.20 09:46
- katherinaa , 21.2.20 21:59
- lancisko , 7.10.19 11:15
- IvaHar , 8.8.19 21:37
- KaaCa03 , 22.7.19 17:28
- Veronika_Janatova , 15.4.19 11:11
- J.O.V , 2.4.19 17:47
- Yunnx97 , 15.3.19 14:11
- rom.k , 13.11.18 10:09
- Nunina72169 , 5.10.18 20:18
- Souhym , 21.7.18 22:36
- buckova79 , 16.5.18 12:42
- Michaela95 , 7.5.17 21:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Policie - drogy
- 21.5.26 23:05
- Anonymní
- 1
Prodat byt v OV a koupit družstevní?
- 21.5.26 23:11
- Suzume-chan
- 3
Je pro dyslektika lehčí španělština nebo...
- 21.5.26 23:53
- Titty
- 8
Ubytování u zoo Zlín a v Olomouci
- 21.5.26 22:48
- Klmarik
- 3
Stačí vám práce na půl úvazku, s kolika...
- 21.5.26 21:44
- Anonymní
- 10
Ketodiet - protejnové nápoje
- 21.5.26 23:39
- HornyHippo
- 5
Časté buzení ročního syna
- 21.5.26 21:35
- TaLucie
- 7
Plíseň na cibuli, nakládaný hermelín
- 21.5.26 23:36
- Kelsey1
- 21
Artroskopie - sešití menisku
- 21.5.26 18:54
- Anonymní
- 1
Přijímačky 2027
- 21.5.26 21:01
- nozu
- 4
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 22.5.26 03:22
- Luxusnixicht
- 106778
TP červenec / srpen 2026
- 22.5.26 03:00
- Domin1k4
- 197
Jíme levně a zdravě - co doma vaříte?
- 22.5.26 01:36
- Malina9
- 21
Maskulinní muž - ano nebo ne?
- 22.5.26 01:23
- Černá Madonna
- 131
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- 22.5.26 00:52
- Anonymní
- 93
Jak dát najevo zájem mladšímu muži?
- 22.5.26 00:42
- Klopotkova
- 139
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 22.5.26 00:41
- Anonymní
- 116
Kornelije - šetření 2020
- 22.5.26 00:37
- Samina007
- 113821
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 22.5.26 00:34
- Lemrucha
- 609
Je pro dyslektika lehčí španělština nebo...
- 21.5.26 23:53
- Titty
- 8