Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
18.2.14 15:24
@filija píše:
Jsem pro :)), ozvete se, mohu odpo či vecer

Tak ja mam patek sobota skolu ale od ponfelka muzu kdykoliv tak holky napiste kdo jeste bude chtit jit kdy se vam to hodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
18.2.14 18:27

Máte některá chuť na prochajdu třeba čtvrtek nebo pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.2.14 20:04

Ahoj, tak se přidávám do diskuze, v Lbc bydlím něco málo přes rok a jedinýho koho tu znám je aspagi :-) Mám 6ti měsíční holčičku Káju. Ráda se přidám na kávu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.2.14 20:20

Tak to zase tady nějak utichlo..Tak dávám návrh na příští pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
24.2.14 20:35

@veru26 já se přidám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.2.14 20:39

Taky se rádi přidáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.14 21:34
@veru26 píše:
Tak to zase tady nějak utichlo..Tak dávám návrh na příští pondělí.

souhlasím hodilo by se mi to po 12 malej chodí však víš spát po 2 tak bych ty 2 hodky mohla nekam na kafco kam by jste chteli jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.14 21:35

@Janikula a @JanaRosl hodí se Vám to příští pondělí okolo 12 mě pak malej chodí zase ve 2 spát a kam by jste chtěli na kafčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
25.2.14 05:49

@aspagi já musím vzít malého s sebou, tak někam, kam lze s kočárkem a je relativně klid. Po 12. hod to je pro nás ok, snad bude mladej v klidu :mrgreen:, nemáme úplně přesný denní režim na hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.2.14 07:07

@Janikula no my mame prave uz rezim od pul roka pevne dany sam ho vyzaduje a nekdy je to na palici jak pretahuju je protivny…a vzdycky mam v podstate 2 max 2 a pul hodky nez bude chtit jit spat spi mi furt 2× denne a spi tak dohromady 4hod pres den nekdy vic klidne si dal i 3hod dopo a 2, 5 odpo no ale tomu asi rostli zuby a tak to on je vic spavej…jinak kavarnu bych navrhovala costa cafe maji tam uzasne kafe ale je blby ze je to ve foru no…ale nekoui se tam tak pokad nekoho z vas napadne lepsi misto dejte vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
25.2.14 07:21

@aspagi ve Foru mi to vyhovuje, hlavně, kde se nekouří. My máme režim taky, ale je to plus mínus… Buď bude spinkat nebo ho můžu vzít na klín, bude koukat a zabaví se tak :). Přijde mi, že poslední dny razí heslo „hlavně se nechci nudit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.2.14 07:38
@Janikula píše:
@aspagi ve Foru mi to vyhovuje, hlavně, kde se nekouří. My máme režim taky, ale je to plus mínus… Buď bude spinkat nebo ho můžu vzít na klín, bude koukat a zabaví se tak :). Přijde mi, že poslední dny razí heslo „hlavně se nechci nudit“ :mrgreen:

No a bude hur ja uz ani bestiham malyho furt sledovat co nevykramari je rychlej jak prujem..no me v kocare prave uz neusne vzdycky kdyz vidin ty deti spat ve sportakach tak si rikam hm tak to me takhle usnul jen jednou a to bylo v 5 vecer pac nechtel spat a myslela jsem ze dame prochazku a v 5 usnul unavou v kocare a tim si prehodil cely rezim hele takze ve 12 v pondeli pred forem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
25.2.14 07:44

@aspagi ok, ještě si pak upřesníme kde přesně, ať se nenaháníme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.2.14 07:50
@Janikula píše:
@aspagi ok, ještě si pak upřesníme kde přesně, ať se nenaháníme…

Oki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.2.14 07:51
@JanaRosl píše:
Taky se rádi přidáme.

Ahoj nevim zdali to ctes..kdyztak jsme se domluvily ze pristi pondeli ve 12 pred forem vyhovujeti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny