Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
23.8.13 19:31

@Danca17 vidis no to me vubec netrklo ze v lbc nebi letiste ale tak treba pujdes po matersk zpet do phy hele a co cekas mas uz jmeno a kdy mas tp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
24.8.13 10:37

@aspagi Já jsem měla na bakalářským i hodně k cestovnímu ruchu, takže v Liberci jedině přes tohle no… Ale do Prahy jít nechci - teda myslím žít, pracovat bych i šla, ale neumím si představit dojíždění. Pak jedině v Mnichově Hradišti je letiště. Je mezinárodní a létají tam i soukromé obchodní letecké společnosti a to už by se dalo :) Jinak čekáme chlapáka a bude po tátovi Jaromír, tedy malej Míma. Bude už pátej v ředě, takže pro kluka bylo jméno jasný :)Termín mám 18.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.8.13 10:57

@Danca17 jaromir je muj tata :mrgreen: ale rika si jedine mirek nebo vsichni mu tak rikaji tak treba z nej bude druhej jagr :mrgreen: tak to uz se ti ten porod blizi si rikala ze budes rodit v jbc ze? Ja rodila v lbc…a porod az na to ze byl dlouhej a bolestivej tak byl diky uzasny pa a doktorce uzasnej byly hrozne hodbe sestinedeli taky uslo ale sestry z novorozeneckeho brr a tfuj ledovy a neprijemny kralovny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
24.8.13 12:15

@aspagi No jo, na tom novorozeneckým jsou prý skoro všude slabý. V Jablonci taky chválí porody a pak je to o štěstí na jaký sestry člověk narazí:) Náš prcek pak bude asi Míra, jako můj manžel. A vy máte holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.8.13 12:26

@Danca17 ja mam kluka mikulase 7 mesicu a je to pekny kvitko uz leze ale jak rychle ale nesedi:( takz krmit ho to je boj furt by se za necim otacel je silene zvedavy a kdyz se neco kolem nej dej kdyz je utahanej tak spat radsi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
24.8.13 13:26

@aspagi Tak to je fajn, že je to divoch :) Ten náš prcek je v břiše vcelku klidnej, spíš se tak převaluje, moc mě za celé těhotenství nenakopal, tak jsem na něj zvědavá:) Už máme všechno nachystaný, takže až se rozhodne, tak ho můžeme přivítat :) Těším se, i jsem nervozní, prostě všechno dohromady… Asi to tak bývá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.8.13 14:31

@Danca17 tak nervozni nebud ja zase byla poprdna strachem z porodu furt kdy to na me pride a nakonec jsem prenasla 10dni a sla na vyvolacku v pondeli 21.1.2013 a sla jsem tam smirena a uz beze strachu jinak na mimi jsem se taky moc tesila i kdyz bylo neplanovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
24.8.13 22:54

Já si taky pořád říkám, kdy to asi přijde, ale mám čas a zatím teda ani žádné poslíčky nemám… :) Myslím, že by si mohl počkat až na tu půlku září… My jsme to měli plánované. No vlastně jsme si minulé září řekli, že vynechám už prášky a necháme tomu volný průběh a v prosinci se nám to povedlo :) Ono je to těžký rozhodování. Věděla jsem, že budu mít po škole a bylo by svým způsobem lepsí jít nejdřív posbírat nějakou praxi a pracovat, ale zase na druhou stranu jsme chtěli mít prcka jako mladší a nečekat… Jsme rádi, že se nám to povedlo, teď má spoustu párů problémy, takže my jsme za to vděční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.8.13 08:33

@Danca17 jo tak ja mam znamou a ta nejdriv studovalama phd pak sla pracovat par let ted planuje svatbu za rok to ju bude 33 tusim a pak pry dite snadji to vyjde :roll: hele ja mela posliky uz od 8 mesice a pak jsem jeste prensela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.8.13 19:33

Ahoj zdravím všechny po dlouhý době, tak jsme se s malou už tak nějak sehrály :-) Tak mám chvilku pro sebe :dance: Za 4 dny nám bude měsíc, hrozně rychle to letí..A co je tady novýho??Bude nějaká grupen slezina??Už se těším až taky pokecám s někým normálním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
29.8.13 17:31

@aspagi Ahoj :) Tak si představ, že jsme měli termín 18.9. a už jsme doma z porodnice, narodil se nám už 25.8. :) Vše proběhlo dobře, praskla mi ráno voda a silné kontrakce mě chytly až někdy 2 hodiny před samotným porodem, takže žádný trápení, prostě pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.8.13 18:53

@Danca17
Tak gratuluji a přeji hodně zdraví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.8.13 19:18

@Danca17 teda, to je prekvapko:-) Take moc gratuluji, at Vam krasne roste ve zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.8.13 22:10

@Danca17 gratuluju k miminku maminko. Napis co malej jestli zvladas kojeni atak a drz se v porodnici se moc nevyspis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.8.13 22:12

@veru26 ja su pro grupen slezinu mas mou plnou podporu :palec: teda veru uz nam bude 1mesic koukam ze uz taky trpis mykanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny