Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
22.8.13 08:38

@Danca17 ahoj, vítej v Liberci! Já jsem tu kdysi studovala, pak jsem se na pet let vrátila do rodného města, ale táhlo me to zpátky, tak tu bydlíme s přítelem uz šestým rokem. Jak se ti tu líbí? Jinak já rodila na konci května v Liberci, akutním cisarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
22.8.13 08:51

Ahoj:)A to jsi studovala VŠ v Liberci? Já jsem z Teplic, do Liberece jsme celý roky jezdili za příbuznýma a vždycky se mi tady líbilo. Pak jsem studovala v Praze, kde jsem potkala přítele (teď už vlastně manžela :) ) a teď nám vyšlo stěhování do Liberce. Bydlíme teprve měsíc, ale už jsme se zabydleli a finišujeme s přípravama na mimčo. Měl by přijít na svět v půlce září :)

Jinak rodit bych měla v Jablonci, když nebudou mít zrovna plno a nepošlou mě jinam a snad by to mělo být přirozeně, protože prcek už je správně natočený a vše ostatní taky v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
22.8.13 08:54

@filija Ahoj,tak to moc držím palce, aby to dopadlo! A to je první mimčo, nebo už máte prcka? Se setkáním radši teď nic neslibuju, včera jsem byla v poradně a trochu mi blbne tlak, tak teď si moc vyskakovat nemůžu :)Uvidím příští týden, jestli se mi to uklidní:)

Jinak mně je 25, manželovi 27 - já mám teď čerstvě po VŠ, manžel rok pracuje a manželé jsme vlastně teprve měsíc, ani ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.8.13 09:00

@Danca17 tak to jsmke na tom stejne, jsme tu taky mesic, predtim jsme byli v olomouci, kde jsem studovala vs a pak jsem tam mela i praci, co jsi studovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.8.13 09:04

@Kačudík jo taky jsem ze zacatku chodila ven jen malou nastesti ale malej nebrecel jen furt chtel prso a z toho ja mela nervy v zime kojit venku no malej spal kolem 3m taky 20-45minut 4× denne.jdu na 2vs a uvidim jedna je zemedelka v suchdole praha a druha usti nad labem zivotni prostredi zkus jinak zkus polstarek u dm to je ten co se nahreje v mikrovlnce a da se na brisko nam to pomahalo a taky obcas jsem pouzivala rektalni rourku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
22.8.13 09:05

@filija Teda, to jste měli stěhování na druhý konec naší země :) Já jsem studovala VŠO Management leteckých podniků a manžel Přírodovědu na UK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.8.13 09:10

@Danca17 ahoj taky te vitam v liberci ja rodila v lbc a dobry az na sestry z novorozeneckeho a co cekas? Ty joo ja teprv ted jdu na vs jinak je mi 24 po gymplu jsem sla pracovat a jinak tu vs co si studovala vubec neznam to je statni vs a v jakym meste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
22.8.13 09:16

@aspagi Ahoj:)Není to státní, tenhle obor bohužel mocc na státních není. Je v Praze. Tak si mladá, takže na VŠ rozhodně není pozdě :) Taky jsem chodila na gympl, pak studovala a teď čekáme, takže jsme na tom podobně, jen jsme si to prohodily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.8.13 09:18

Ja jsem studovala spec. pedagogiku, češtinu a obcanskou nauku na UP v OLomouci @Danca17 kde v lbc bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
22.8.13 09:21

Bydlíme na Kunratický, takže proto taky chci jet do Jablonce rodit, máme to odtud blízko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.8.13 09:31

@Danca17 a to skolne to musela byt palka vid jinak moc zajimavy obor jake mas uplatneni a titul mas ing nebo jaky jestli se mohu zeptat? Ja se jeste hlasila na policejni akademii nasprtala se vsech 2000 otazek co meli na netu plus koupila skripta s otazkama od tech vyucujicich a co myslis psali ze zde bbude vetsina z tehlech skript no a opak je pravdou ze 60 otazek tam bylo max 10 z tech 2000 tak to vypada ze mista opet dostali deti policajtu no jinak brali 75 asi 700 uchazecu na dalkove studium a na prezenční 25 asi z 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
22.8.13 09:42

@Danca17 vitej :mavam: Ja uz nemam miminko, ale skoro 18. mesicni batole. A rodila jsem také tady a bez problemu. Co cekate? A jak se bude jmenovat, prozradíš?
@filija takze to vidíš nadejne? Jake mas pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.8.13 09:45

Holky, studovala jsem tady pedák, češtinu a angličtinu, pak jsem pet let učila na základce v Český Kamenici a pak dalších pet a pul let jsem učila aj tady po Liberci po firmach. Ted jsem doma s malou :-) je mi 32, ale nikdo mi to nevěří, no ale uz aspon nemusím v hospodě ukazovat občanku :-) Bydlím na Kralaku, chodím na procházky s kočárkem na Kunratickou, tak to mame Danco kousek :-) jinak na to bříško uz jsem zkusila vsechno, nahřívaci polštářek, masáže, cvičení, i tu rourku, ale nic moc nezabralo, musela si to chudinka protrpět. Posledni dobou je to o dost lepsi, tak snad uz bude jen lip… A souhlasím, ze sestry tady v Liberci jsou nic moc na novorozeneckem, nepříjemné, kdyz se na ne zatuka, kojit mi nikdo neukázal, jen mi půjčili kloboucek, takze kojim doteď s ním.. ale sestry z gyndy super, mile a ochotné.. bohuzel člověk spíš potřebuje poradit s mimcem nez sam se sebou :-( a sestry pro mimca nedostupné za dveřmi se zvonkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
22.8.13 09:53

@Kačudík urcite bude s briskem male lepe. 3 mesice jsou nejhorsi…U nas na prdy trpel syn, dcerka pro zmenu vůbec.
Jak tak o tom premyslim, docela ti zavidim male miminko :mrgreen: Tak strasne mi to baby obdobi uteklo, ze ani nevim jak…uz koukam na fotky se slzou v oku. Jsem prastena, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.8.13 09:56

@Divine já te naprosto chápu :-) mala uz mi vyrostla z prvních oblečku a taky jsem zamackla slzu.. děsně to leti! Holky, jdu ven, třeba nam to dnes vyjde i na dyl nez na pul hodiny.. :-) je tam krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny