Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
15.8.13 12:21

@Divine neco pres rok, ale vis je mi už 38, nemáme tolik casu cekat, poprve jsem byla na ivf ( umel. oplod) v kvetnu letos a jeste si ke každemu pokusu pripocti cca 20 tisic, je to narocné po vsech strankach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.8.13 12:27

@filija to verim, ze je to narocne i financne, zadna sranda fakt :( Mam mozna blbou otázku- ale drzis se ted za hlavu, a rikas si, proc jste se o dite nezajimali drive? Jen me to tak zajima…jestli nechces, tak neodpovídej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.8.13 12:30

@Divine ono to neslo, brali jsme se teprve pred rokem a pred svatbou jsme bydleli každy v jiíném meste. každy nemá to stesti se brzy vdat, neda se nic delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.8.13 12:34

@filija neboj, ja to opravu nemyslela kousave. Fakt jenom zvedavost.
Moc vam to preji, ikdyz se nezname…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.8.13 12:54

@Divine nemohly bychom se pripadne sejit? já sice uplne nevím, jak na tom budu, no kdyby se ti chtelo. kde bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.8.13 12:57

@filija v Zelenem udoli. Ja také nevim, jak na tom budu tedka s casem. Spise bych to nechala az na zari, az budu bez syna, který bude ve skolce. Popravde s oběma je to na masli nekam jezdit ;)
A uz jsi se tady s nekym seznámila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.8.13 13:14

@Divine ahoj,pamatuju si tvůj nick, ale jinak nic.. mela jsem toho pred porodem nejak hodne a nestiham na netu sedet denně, tak jsem ani nestihala číst vaší diskuzi.. ted na me padla osamělost na mateřský, tak snad budu mit vic času psát.. dcerka je Daniela a říkáme ji Daja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.8.13 13:20

@Divine ne, pred mes. jsme se stehovali a ted jeste to ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.8.13 20:18

@filija ozvi se zítra, az budes mit odber za sebou, drzim pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.8.13 19:50

@Kačudík ahojky tak ja mam pulrocniho kluka mikulase a dneska se zrovna vracim od more hruza jsem vycerpana vic jak odpocata jinak danielka mooc pekne jmeno tak se menuje moje mamca :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.8.13 20:05

@Divine ahoj, tak už mam odber zdarne za sebou, tlak mam ok, ta dr. na te interne musela mit pokažený tlakomer, vcera jsem spala, dnes jsem byla na kontrole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.8.13 20:16

@veru26 gratuluji jak valcite s malou doufam ze zvladas kojit a mala hezky spi a moc nebreci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.8.13 21:44

@aspagi To verim, ze jsi vyrizena, s pulrocnim ditetem u more :-)Ja se aspon vzdycky nervuju, kdyz mam s malou nekam vyrazit, protoze nikdy nevim, jestli to neprorve (treba kvuli prdikum..) :-) Jinak Mikulas je taky moc hezky jmeno, jak mu rikate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.8.13 09:17

Mam pro vas nabídku : nepotrebujete neco z avonu? na cene bychom se dohodly :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.8.13 20:04

@Kačudík no tak my meli prdiky tak do 3mesice a moc nam pomohl polstarek z dm na nahrivani briska a kapicky bio gaia to jsou probioticke kapky jinak v nejhorsim pripade rektalni rourka kapky jako esspumisan ci sab simplex pomohly ale jen na chvili no horsi budou zuby nevim posledni dobou je malej mrzutej malo ji ale zub nikde uz netrpelive vyhlizim:) rikam mu miki mikino mikito…klidne muzeme nekam zajit ale v lbc budu az 22.8 ted jsem u rodicu protoze jedu na zapis na vs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny