Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
27.7.13 09:09

@Zuzhanka ahoj taky mam kluka a uz jsem si tu 3kamosky nasla tak nevim o te zakletosti liberce :nevim: kdy mas volno muzeme zajit pokecat tak v zari uz se ti to blizi jibak taky to znam s tema kamoskama co nemaj deti maji uplne jine starosti jinak me je 24.a jestli chces nekam zajit pokecat tak cislo ti poslu do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 09:27

@veru26 vauu to to leti ty uz budes mama :mrgreen: dmes jsem ti volala ale asi jeste spis pak napis z porodnice a doufám ze to stihnes do 8.8to odjizdim do italie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.7.13 09:30

@filija
Ahoj, soucítím stebou :-) Bydlím tu od listopadu a ještě si stále zvykám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.7.13 09:31

@aspagi
Ahoj fakt jo a kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.7.13 09:49

Ahoj holky, děkuju za přijetí :oops: :kytka: ráda se s vámi sejdu a poznám nové lidičky :potlesk: jen teda teď v těch vedrech to se mnou taky není nic moc slavnýho, jsem ráda že jsem zalezlá doma a přežívám :nevim: už aby byl malej venku ale ještě to musím vydržet. Obávám se dneška a zítřka má bejt fakt vedro a my musíme zítra jet do Prahy :zed: copak máte v plánu vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.7.13 09:59

@Divine
Určitě někam zajdem :-) No oblečky nepotřebuji, mám jich hafo od ségry a od kamrádky. Ani je všechny nevyužiju, ale moc děkuju za nabídku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 11:40

@veru26 bud jsem rozchrapana a nebo nechapu jako kdy jedu no 8.8 vecer vyjizdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 11:46

@Zuzhanka tak to se ti nedivim ja v tech prvnich vedrech co byly musela na prijimacky do prahy a psali jsme testy v mistnosti kde nebyla klimatizace a to byla hruza. jinak ja mam v planu byt doma a jit max malymu napustit bazenek s vodou do stinu na zahradu no uvidim. a z jake casti liberce pochazis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
27.7.13 18:33

Ahoj vsem, co v tom vedru delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.7.13 19:41

@aspagi Uff ty jo tak to nezávidím :( my máme doma hrozný vedro, máme podkrovní byt tak to je mazec tam. V létě vedro a v zimě zase zima :zed: Jinak bydlíme u ZOO a z oken koukám na botanku :) takže se moc těším na procházky, máme tu klid. I když teď jsme týden u mojí mamky, je na dovče a hlídáme jí papouška a ta bydlí naproti textilaně a jsem si tak nějak odvykla na panelák a dneska ráno jsem myslela že teda všechny vystěhuju :D ty lidi jsou v sobotu ráno pěkně akční :dance: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.7.13 20:07

@filija ahoj, my jsme dneska byli i s babcou na Kristyne, parada, normalne jsem se koupala s radosti maleho decka:-) ale nase mala se koupat nechtela, pistela, asi ji vadi studena voda, bo jinak se racha rada. A kurde, tam bylo lidi jak much;-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.7.13 20:12

@Zuzhanka kousek od Lidaku je bezva detske hriste, tak to budes mit v budoucnu kousek:-) A ty jsi celej zivot liberecanda? Koukam, ze vetsina je pristehovana odjinud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 20:52

@Zuzhanka joo tak to mame kousek k sobe taky bydlim u zoo hnesd u zastavky vedle kurtu ulice fibichova. podkrovni byty jsou nahodou hezke to se o sklepnich bytech rict neda ted v nem bydlim zahradu mame nadhernou ale jinak byt v podnajmu pred rekonstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 20:53

@Divine teda vubec nevim ze je zde nejake detske hriste vim jen o tom nad kasarnama :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 20:56

@Zuzhanka noo a panelak to je zlo ale zase zadni pavouci a brouci a buhvi jakou havet potkavam v byte kort kdyz je sklepni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny