Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
7.6.13 08:11

No dneska se vzbudil jen 1na kojeni a jednou na dudlika ze bychom byli zase na cem jsme se narodili? Jojo ja se tim taky uklidnuju a zas premyslim jaky to bude az priletej boty velikost 42pred prah a strci smrdlavy nohy na stul to jestebudu rada vzpominat na toto nevyspane obdobi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 09:05

No tak vidíš, co já bych dala,,jen" za dvě probuzení za noc, jednou jsme byli vzhůru i 17×. Už od malička malá spala minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 10:33

Jezis to me by hrablo protoze se ucim na primacky na vs a kdyz jsem jednou vstávala 10× za noc tak jsem si peipadala jako zombie a ty jeste kojis? Treba pak uz se bude budit jen na čaj i když jsem četla ze by se prý měla kvůli tomu dávat jen voda no nevim. a ty jsi rodila v jablonci a nebo v liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 10:35

Jinak sorry za překlepy píšu to přes mobil a je dost citlivý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 10:43

Nene, já nekojím, já kojila jen 14 dní, mlíkárny mě přestali fungovat :lol:, malá se nebudí z hladu, ani z žízně, ale že se otočí na břicho a jak je rozespalá, tak neví jak zpátky, nebo jí vypadne dudlík a nemůže si ho v rozespalosti nahmatat. Rodila jsem v Liberci, všichni říkali, že to je tam hrozný, ale já byla spokojená. Navic já jsem měla odrodíno za 45 minut, takže jsem si nemohla stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 10:53

Mlikarny :palec: tak to jsi me dostala.45minut? Ale tp nejsi prvorodicka nee? Ja rodila taky v lbc porodnik mudr zemanova super i pa ale sam porod 10hodin od bolesti po 3minutach protoze mi ho vyvolavali no a ten zatracenej oxitocin posledni 4hodiny protoze jsem se neotvirala takze hruza no a 6nedeli noc moc sestrY z novorozeneckeho neprijemny dokonce na spolubydlici z pokoje kricely ze ji neslo kojit ja naštěstí zadnej problem neměla tak jsem to nejak přežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.6.13 11:45

Ahojky maminky, jsem kousek od Liberce, ale už dva roky doma, jsem lehce flustrovaná, můžu se přidat do diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 11:53

Ahojky jasny koukam ze mas holcicku jak se jmenuje ja mam kluka mikulase skoro 5mesicu a uz se zacinam desit toho kdy nam porostou zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 12:20

No tak, to já si na sestry nemůžu stěžovat, asi jsem měla jinou směnu než ty. Ale za ty naše zlatička maličký to stálo ne? I kdybychom rodily 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 12:21

Ahoj Mivév, koukám, že holčičku jako já. Jak je stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 12:27

No kdyz mi rekli jdete rodit tak jsem brecela stestim ze uz to skonci ale mas pravdu pak jsem na bolest hned zapomela. Jinak jsem rada ze jsem nesla na cisare. A v kolika rostli zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.6.13 12:32

Tak mé nejmenší je rok, na konci května ji byl rok. Ale mám další tři dětičky, 5 a půl roku holčičku, 10 let klučíka a 12 let holčinu, to už je ale slečna. Nejmenší je Kateřinka. Zoubky máme 4 a rostly 2 na osmi měsících a dva na roce. Jinak stále vesele kojím a upřímně už bych i přestala, ale maličká mě nechce nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 13:01

Tyyy jo pri predstave ze bych mel tolikrát rodit tak to by me odvezli a co puberta u ty nejstarsi? a kde si rodila a jaks byla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.6.13 13:08

Rodila jsem třikrát v LBC přirozeně a super, ale je pravda, že chování na šestinedělí bylo občas trochu přes čáru a jednou v JBC a to byla ta poslední, byla císařem, byl to plánovaný císař mimo termín naplánování. Puberta dobrý, má smací, tak je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.6.13 13:11

Ty jo a jak bY jsi porovnala liberec a jablonec? Ty jo a jak zvladas tolik deti najednou ja mam co delat s jednim je teda pravda ze se do toho ucim a uklid jde kolikrat stranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny