Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
14.3.13 06:08

Včera jsem byla opět na odběru krve, a pak sem chodila po úřadech abych na razila na neochotu vůči mé osobě, a moc se těším na to až bude po sněhu a bude alespon týden svítit sluníčko a taky bude teplo. Ty už jsis vybrala porodnici ve které budeš rodit nebo si myslíš že je moc brzo zjištovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.3.13 10:31

Mám vybraný Liberec…přemýšlela jsem o Jablonci, ale je to z ruky. Švagrová rodila v Liberci a byla spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.3.13 19:45

Ahoj, kde bydlíš? Ještě se podívám na net o jablonecké porodnici a pak se rozhodnu, jestli libereckou porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.4.13 15:59

Ahoj někdo na pokec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.4.13 16:00

Ahoj někdo na pokec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.13 16:30

Ahoj maminy.Jsem těhule ve 26 tt a nedávno jsem se přistěhovala do Liberce. Nikoho tu neznám a tak hledám kamarádku maminu na pokec.Budu ráda za každou dušičku, která semnou prohodí pár slov.Jsem od prosince v neschopnosti a už mi z toho hrabe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.5.13 21:59

Ahoj mam3mesicni miminko v lbc nebydlim dlouho a moc kamosek tu nemam takze uvitam kdyz se najde na pokec nebo na prochazky ne :hug: jyeaka budouci ci soucasna mamca z lbc.je mi 24 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KKarolína
3.5.13 18:06

Hledám kamarádku

Aspagi Ahoj, je mi 28 let, bydlím v Liberci už rok, mám 7týdenní holčičku a hledám maminu na společné procházky. Pokud máš zájem se seznámit, moje číslo 776 858 498. Budu ráda.

• Citovat
  • Upravit
5847
3.5.13 18:10

Ahojky a v jake casti bydlis??diky za cislo zitra bych sla na pochazku tak si dobiju kredit a zavolam ti nebo napisu a muzem vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.13 18:23

Ahoj maminy Aspagi a Karolíno :-) Jsem těhule a mám rodit za 3 měsíce. Je mi 25 a jsem tu nová v Liberci. Ráda se k vám připojím. Moje číslo 603 398 615.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
3.5.13 19:19

Ahojky a cekas holcicku a nebo kluka? kde chces rodit liberec nebo jablonec? ja rodila v liberci a mam 3mesicniho kluka:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.13 20:18

Měla by to být holčička Karolínka, ale je to tak 60 na 40.. :think: Chtěla bych rodit v Liberci, jakou máš zkušenost??A odkud jste z Liberce??Já jsem z Pavlovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
3.5.13 21:04

Me porod vyvolavali od 7 rano a v 17 hod jsem porodila pa a dr super jidlo hruza bez chuti oddeleni 6nedeli nic moc 4holky na pokoji takze jsem za 5dni spala max 5hodin no ale sestry z detskyho hruza kdyz neco hned nepochopis jsou neprijemny nic ti ro neukazou jak kojit atd.no me to nastesti slo samo takze jsme to tam prezily ale vedle me lezela holka ty to nejak neslo div nebrecela a sestra ji sjela s tim ze dite si umi udelat kazda ale postarat se to pak ne.jsem cumela jak blazen a rikam ji ze kdyz ji ta prace nebavi ze muze jit na pracak a ne rvat na pacientky ze ty to taky urcite nedelaji schvalne.ale neboj musis byt mila a nebatse ptat a uvidis bude to fajn a budes se tesit omu. jinak my bydlime u zoo.co delas zitra nechces se projit a pokecat? jinak omlouvam se za chyby pisu pres mobil mam internet jen v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.13 21:34

No já sama jsem zdr. sestra takže vím jak to v nemocnicích chodí :-) tak si i s nepříjemnou a arogantní sestrou poradím ;) Každopádně děkuji za rady, vážím si jich a budu si je pamatovat. Zítra bohužel nemůžu, tchýně má narozeniny :-) Ale ozvala bych se ti na mobil začátkem týdne. Jestli nechceš prezentovat mobil veřejně, tak mi ho napiš do mailu bulinovav@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.5.13 08:49

Tak si uzij oslavu:)jinak jsem ti napsala sms s mym cislem tak doufam ze dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny