Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KKarolína
4.5.13 10:36

Aspagi a Veru

• jsem ráda, že se někdo ozval, bydlím na Broumovský, jak je zastávka MHD Sametová. Kolem oběda chodím s holkou ven, dnes taky, ale to je asi narychlo se teď domlouvat. Každopádně, kdykoliv se ozvěte, dáme někde sraz. Manžel má příští týden noční, tak jen uvítá, když vezmu holku ven, a v klidu se vyspí. A já taky uvítám společnost. Karolínka ještě nemluví, tak si na procházkách nemám s kým povídat. :D
  • Citovat
  • Upravit
5847
4.5.13 12:45

Ahoj tak se muzem domluvit na zitra pisnu ti sms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 09:45

Ahoj, hledám kamarádku z liberce, jste tu některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 10:43

Ahoj filija chodime ven odsud s 2kamaradkama muzes se pridat v nedeli jdem zrovna ven moje cislo 776 478 365 napis a vecer ti dam vedet v kolik kde. Zdravi aja a miki skoro 4mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 11:08

No, zatim jen na dopisování, stehujem se v cervenci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 11:09

Ale diky moc za kontakt :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 11:11

Filija:aha tak to se priprav ze je tu furt zima hodne nehu a casti prsi odkud se stehujes a uz vis v jaky casti liberce budes bydlet? a ty mas mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 11:16

Ja liberec znam, vyrostla jsem tam, jen jsem ted skoro 20 let bydlela v olomouci, mamku mam na broumovské, my budem bydlet ve vesci…
po 20 letech, ale už nemám zadne kamaradky.. mimi zatim nemam, ale chceme :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 11:33

Joo tak to jo :)a co ze jste se rozhodli vratit do lbc a kolik ti je jestli se te muzu zeptat? vesec to je ode me na druhym konci lbc:)nevadi jsou tu dobry mhd auto bohuzel nemam:(a jak dlouho se pokousite o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 11:45

Stehujem se, abychom meli blíž k rodine :)) jsem trochu starsi rocnik, je mi 38 a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 12:08

24 me to ale nevadi starsi=zkusenejsi ted spis jde o tebe jestli ti nevadi takove mlade:)ja jsemyen vek nejak typovala kdyz si psala ze jsi tam zila skoro 20let a co prace? tu uz mas v lbc? jinak ja teda otehotnela neplanovane ale nemela jsem to srdce na to si to mimco nenechat no a ted se hlasim dalkove na vs protoze po gymplu jsem sla pracovat no jinak co rikas na jmeno mikulas tak se mrnous totiz jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 12:32

Nezvykle, ale hezké jmeno..
a co jsi delala po gymplu? a na který jsi chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 12:41

Ja nejsem puvodem z lbc jsem z cesky lipy a chodila jsem na gympl do mimone no a pak pracovala jako operatorka no a co jsi delala ty za skolu a praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.5.13 13:13

Mam liber. gympl a pak ped. fakultu v olomouci ( cestina+spe. pedagogika+ obcanská nauka+ zakl. spol. ved), po promoci ´14 let ucim.
a ty jsi delala operatorku ceho nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
18.5.13 18:27

Promin ze pisu az ted jo operatorku objednavala jsem ze zahranici gynekologicky material no a jak se ti libi ucit moje mamka taky uci nemcinu na gymnazium a snacha cestinu hudebku a obe nadavaji jak na platy tak na system skolstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny