Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
13.6.13 07:56

Dobre rano…@Mivév cetla jsem jen cca dve stranky zpatky..ze mas 4 deti..To je krasny, teda to te obdivuji ;) Musi to byt nekdy narocne co…No ale na druhou stranu, ono to,,umi,, byt narocne i se dvema :lol:

Ja mam 5,5 leteho kluka, ktery je se mnou letosni skolni rok doma bohuzel. A 15. mesicni holcicku, ktera je moje mala vysnena princezna ;) Maji se radi, ale obcas uz zazivam krusne chvilky, kdy se rozciluji a skadli zaroven.

@aspagi -a na jakou VS jsi delala prijmacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.13 11:28

Ahoj tak si predstav ze v primackach meli jen 10stejnych otazek z toho co meli zverejneny na webu jako okruh k primacimu rizeni no a celkem bylo 70 otazek plus anglictina 35otazek no a vysledky budou 21.6 no m oc v to neverim leda vy dopadla sportka dobre ale berou 85 lidi z 501 a co jinak ditka jak to zvladas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.6.13 13:26

Ahoj a kde presne v lbc bydlis? my se za pár dni stehujeme z olomouce, budeme bydlet ve vesci. zatim ahoj jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.6.13 13:28

Aspagi: budu ti drzet palce s prijimackama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
13.6.13 13:31
@filija píše:
Ahoj a kde presne v lbc bydlis? my se za pár dni stehujeme z olomouce, budeme bydlet ve vesci. zatim ahoj jana

nevim, jestli to bylo na mne? Bydlime ve Vratislavicich, Zelene udoli. A vis co? Ja bych se pro zmenu zase nejradeji prestehovala do Olmiku, mam to tam hrozne rada, zrovna zitra tam jedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.6.13 13:34

Zelé udoli, jsou rochlice..
bydlelas v olmiku? mam to tu taky rada a moc, ale rodinná situace nas donutila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.6.13 13:36

Můžu se zeptat, kolik ti je? ja 38 let, zatím bez deti, ale chceme mimco:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.13 15:28

Dikes nasrotila jsem sw vse co meli na webu k ty vs pres 2000otazek no a dali jich tam jen par a zbytek uple neco jinyho jinak uz jsem prijata na 1 vs mozna na 2 celkem jsem mela 4prihlask

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
13.6.13 16:33

@Divine JJ, čtyry děti jsou mazec, ale jde to. Občas je to hodně náročné, ale co v životě není.
K tématu stěhování.. já bydlela ve Vratislavicích a dnes už jsme v Jeřmanicích. A ci mimíška a budoucí mimíška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
13.6.13 19:51

@filija hmmm, to jsem si taky drive myslela, ze patrime pod Rochlice, ale ne, mame smerovak Vratislavic a ceduli pred barakem,, Vitaji Vas Vratislavice,, :mrgreen:
A v Olmiku jsem bydlela a mam tam nej kamosku, za kterou prave mirime na navstevu. Mam na nej hezke vzpominky…Jsem puvodem taky moravanda ;)

A jinak je mi 29.

@Mivév a jak to myslis s tim mimiskem? Nebo ses neptala uz me?

@aspagi kolik ti je, ze jdes studovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
14.6.13 06:31

Ahojky, ještě k těm Vratislavicím, je to městská část Liberce, mají vlastní městký úřad, vím to kvůli vítání občánků, dělají si ho sami a ne na radnici jako zbytek Liberce.

Otázka na miminka byla na všechny, jak se daří těm už narozeným a co těm, co jsou ještě v bříškách.

Co máte dnes v plánu? Co budete vařit, poraďte, už jsem taková vyplivaná z toho každodenního vaření. Mám vepřovou krkovici v celku, tak kdyby jste měli nápad… nebudu se zlobit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
14.6.13 21:26

Ahojky je mi 24 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.7.13 20:42

Tak co holky jak jste prezivaly v tech vedrech predminuly vikend ja chcipala a malej radsi furt spal jinak pozor mame 5m a uz se plazime po celym byte no jo konci sranda dneska na sebe malem prevrhl zehlicku jak zurive tahal za ten kabel a to jsem prosim byla jen na wc. jinak schanim ohradku nemate nekdo na prodej? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.7.13 09:53

Ahojky, tak my v pohodě, máme rádi teplo, vylezeme na zahradu a u nás neustále fouká, což v těch vedrech je moc fajn. Přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.7.13 13:12

Tak zahrada je moc fajn vec taky ji mame a u toho reku a rybnicek takze jde chladekdl od vody :dance: jinak s hruzou cekam na prvni zuby za tyden nam je pul roku toto leti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny