Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
15.7.13 11:19

Uz mi to zvedl tak o tom vi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.7.13 11:28

@aspagi dekuji ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 11:32

Jasnacka tak snad se neak dohodnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
22.7.13 12:10

Ahojte děvčata, jak je? Co delate v tom paraku? Verte nebo ne, ja uz se tesim na zari…srpen bych klidne preskocila :mrgreen:

Jdu si dat dvacet s prdolou, jsem z noci nejaka polamana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.7.13 20:10
@Divine píše:
Ahojte děvčata, jak je? Co delate v tom paraku? Verte nebo ne, ja uz se tesim na zari…srpen bych klidne preskocila :mrgreen:Jdu si dat dvacet s prdolou, jsem z noci nejaka polamana…

Ahojky tak ja chcipam vedrem a desim se pondelka to ma byt 34 ve stinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.7.13 00:54

Ahoj holky :mavam: už to zkouším asi po sté a stejně se nikdo moc neozývá, tak začínám mít pocit, že Liberec je na kamarádky nějakej zakletej… Je mi 22 let a čekám první mimčo chlapečka, termín máme na konci září a jak to tak bývá, všechny kamarádky si žijou dál svým životem a já jsem sama. Někdy si říkám co dělám špatně ale asi je to tím, že v mém věku mají jiný starosti a ty moje je nezajímají :( Nehledám nejlepší kamarádku na život a na smrt ale na normální pokecání o životě, chlapech, dětech a rady pro mě jako pro prvorodičku co je ze všeho vyjukaná :) a až bude prcek na světě tak i na procházky a tak… :oops: Budu ráda když někdo napíšete… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.7.13 09:33

@Divine
Ahojky, no jelikož mám za týden termín, tak jsem z těch veder absolutně vyflusaná, už bych ráda porodila, nerada bych na vyvolávačku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.7.13 09:37

@Zuzhanka
Ahoj, no určitě se můžem domluvit a není problém zajít občas na ten pokec.Jen to nebude hned :-) Jak jsem psala mám týden do porodu a v těch vedrech někde cestovat už pro mě není. Je mi 26 a jsem taky prvorodička, takže moc rad ode mě mít nebudeš :-)Občas se sejdu s Aspagi ta už má skoro půl ročního Mikuláška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
26.7.13 10:30

@veru26 teda, si to nedokazu s brichem představit…umiram i bez nej v tom paraku :mrgreen:.Uplne ti rozumim, ze se ti nechce nikam vylezat ;) A co cekate, a jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.7.13 18:37

@Divine
No měla by to být holčička Karolínka a když ne tak to bude kluk Vít :-) Hlavně když to bude zdraví, ale radši bych tu holčičku ;) Tak nějak jsem si už zvykla oslovovat jí Kájo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
26.7.13 18:37

@Divine ahoj jsme prestehovani v liberci vesci v paneláku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
26.7.13 18:45

@Divine mohly bychom se treba nekdy nekde sejit? od zari jdu do prace, ale v srpnu budu mit vice casu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
26.7.13 21:25

@veru26 Karolinka je pekne jmeno…tak nam dej vedet, jakej drobecek na vas nakonec vykoukne…a az budes s mimcem,,zajeta,, tak se k vam pridam na prochajdu treba… A jeste neco- mam po dcerce plno hadriku, kdybys chtela…schovavam je vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
26.7.13 21:30

@filija no proc by ne…tak se nejak nekdy domluvime…a jak se ti, vam, tady libi? Citis, ze to tady bude v,,pohode,,? A copak budes delat za praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
26.7.13 22:09

@Divine budu pracovat v obcans. sdruzeni drak jako speciální pedagog, a jakou mas profesi ty? zatim se mi styska po olmiku, ale az tu poznám nejaké lidicky bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny