Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
14.7.13 08:07

Caute holky…tak pro nas jsou vedra hnus, nemame barak, takze zalezlost v panelaku, dokud není rozumnejsi jit ven ;) Ale tenkrat v tech vedrech jsme byli na te morave u rodiny, takze jsme si to uzili i tak.

@aspagi necekej s hruzou, muze to prcek zvládat levou zadni, třeba jako moje. Ta o zubech ani nevi, ze ji rostou. I stolicky zvlada s prehledem :lol:.No fakt, nenervuj se predcasne.

@filija uz jste prestehovani a zabydleni v novem? A koupili jste domek, nebo jako my v panelaku?

Preji krasnou nedeli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
14.7.13 08:57

Divine:no asi mas pravdu :* tedka mi malej snedl hlinu plazi se po zahradě a jen vterinu nekoukam a najednou se dusi hlinou 8o no na moravu bych taky jela tam je mooc pekne ja teda jedu s malym v srpnu do italie tak snad to zvladneme myslim tu cestu 8o a co planujes ty po zbytek leta? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.7.13 08:49

@aspagi jedete autem, nebo letite? Priprav se na všechno, co by mohl prcek potrebovat a proběhne to v pohode. Je ještě malej, tak by to nemel byt problém…Ale mas teda asi pěkného kvitecka, když basti hlinu :mrgreen:

My letos nikam nepojedeme, manzel musí makat, takze az pristi rok něco vymyslime. A resime koupi nebo staveni baraku, takze mame hlavy aspoň zamestnane ;)

Co ostatní holky? Nikdo sem ted nechodi…no se nedivim, když venku je tak krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 09:07

@Divine jedeme autem malej uz si dava kolena pod brisko a hopsa do predu to je sila juu baracek a kde? Nekde u lbc? Tak to ja jsem taky v baraku ale v pronájmu. Dneska s tim
Pocasim to je teda nic moc :,( no kdyz budes chtit vzit decka na zahradu muzeme se
Domluvit a muzete prijit sem ke me mam tu i houpajdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
15.7.13 09:25

Ahojte holky, jj dětičky jsou radost, my na dovču letos také nejedeme, postavili jsme baráček a máme šílenou hypo a v kombinaci s mateřskou je to tak trochu scifi, tak třeba až po mateřské. Co plánujete na dnešek? Já nemusím vařit, tak budu lenošit a maximálně vypleji záhonek s kvítkama:) Naše malá sice hlínu nejí, ale za to se bojí trávy a nechce se ji ani dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 09:41

@Mivév jo tak ja dneska nejspis proziju nudu nikdo nikam nechce jit a sama se nikam nedohrabu max na rychlou prochazku si me pobavila hypo coz je v kombinaci s materskou scifi :mrgreen: no travu uz mi jedl taky :mrgreen: a nasledne se tim dusil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
15.7.13 09:57

@aspagi jj, oni jsou vynalézaví. JJ, hypo je šílené, máme splátku 15 tis, leasing na auto a další a další, takže je to takové náročné, ale dá se to, nebudu říkat, že ne. Vše jde, když se chce, já k mateřské trochu pracuji, ale jen tak, aby to nenarušilo rodinu a já si to vychutnala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 10:16

@Mivév to ja zase studuju vs :mrgreen: coz je zahul :? A kde mas baracek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.7.13 10:17

@Mivév my dneska taky nic záživného, jenom letim zaplatit najem a něco nakoupit, protože tu mame prazdno :lol:
Jak se vam v tech Jermanicich bydli? My jsme tama nedavno projizdeli…a nejak me to tam nenadchlo. No ale ja nemam ridicak, takze pro mne je spoustu mist problem :roll: A muzu se zeptat, za kolik jste postavili domek, jaka dispozice a tak všechno kolem tóho? Zjistuji si ceny a koumu jakekoliv informace ;) Klidne do SZ napis, jestli budes mit cas.

Jo a dcerka se taky chvili stitila travy, i na pisek se bala jit. Ale preslo to…no ikdyz ruce od pisku ji vadi porad 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 10:25

@Divine hele a kdyby jsi chtela projekt na baracek tak tat je stavebni inzenyr dela i dozor na stavbe a projekty a dalsi tak kdyby si chtela staci dat vedet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
15.7.13 10:33

@Divine V Jeřmanicích se žije krásně, je tu klid, spousta rodin s malými dětmi, žádný hluk a bus jede v podstatě každou půl hodinu. 400m od baráku máme Javorník a bobovku. Povídání o baráku dám později do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.7.13 10:35
@Mivév píše:
@Divine V Jeřmanicích se žije krásně, je tu klid, spousta rodin s malými dětmi, žádný hluk a bus jede v podstatě každou půl hodinu. 400m od baráku máme Javorník a bobovku. Povídání o baráku dám později do SZ.

diky, jsi hodna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
15.7.13 10:53

@aspagi ted jsem se bavila s manželem a rikal, ze mam zjistit tel. číslo na tvého tatku ;) Ze mu zavola…Tak bylo by to mozne? A jeho jmeno prosim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 11:13

Hronza 602 22 66 51 ale ted to nezveda ani me je na golfu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.7.13 11:14

@Divine jinak rekni ze mas telefon od dcery andrey ju :mrgreen: