Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
19.5.13 18:51

Baví mne učit, i když nekdy je to dost narocne a hlavne skolstvi je spousta administrativy- uplne zbytecne!
jaký jsi mela den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.5.13 19:42

Den utekl rychle ale to kazdej s mimiinkem momentalme chyta hysterak protoze nechce spat sam v postylce a to driv bylo naprosto bez problemu akorat posledni dny si nejak vymysli jinak bylo krute vstavani v 5 hodin rano no a 3nocni k tomu to jeste uslo byva i hur mam hold temperamentni ditko takovou malou osobnost. a ty uci jak stry deti? ja se momentalne hlasim na vs policejni akademii aleeberou kazdyho 15cteho takze srotim chcilky kdyz je hodbej nastesti mam dobreho pamatovaka. a chtela jsen se jen zeptat co to je ga specialni pedagogika cosi vystudovala to je jako ze muzes se venovat detem napr. s autismem nebo tem co maji poruchu reci ci dyslexii atak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.5.13 19:44

:x jinak omlouvam se za chyby pisu ryhle a pres internet v mobilu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 10:21

Ahoj maminky, nejste tu nějaká z rochlic a okolí? Nechodíte takhle náhodou s prckama do rochlic do mateřského centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.6.13 11:32

Ahojky mam teprv 4.5mesicniho prcka jinak to mateřské centrum to nás teprv čeká :mrgreen: no jinak my jsme od zoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 11:48

No já když teď tak koukám na tu mojí princeznu, jak se všeho bojí, tak s centrem taky počkáme, je to strašná poseroutka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.6.13 12:08

Ale je moc pekna ja mam kluka mikuláše jak se jmenuje tvoje princezna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 15:57

Moje je Sabinka, je jí 10 měsíců, ale je to můj malej uřvánek. Dneska jsem jí vzala na písek, na klouzačku a to bylo řevu :-) Asi je ještě maličká na nějaké hraní s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.6.13 19:41

Monika

Ahoj Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.6.13 19:45

Monika,Sabinka

Ahoj, jsem taky maminka, bydlím v Rochlicích, konkrétně na Broumovský, mám 2,5měsíční holčičku Karolínku a když je čas, scházíme se s Aspagi a chodíme na procházky. Tak jestli budeš mít chuť, můžeš se přidat.
Karolínka a Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 20:21

No jasný a kam se takhle procházíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.6.13 20:50

Tak treba se opravdu boji no:) ale vekem se to zlepsi. No mi zase se zacali budit kazdy 2hodiny na kojeni no des bes jsem jako zombie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 21:23

Tak to já jsem taky ještě nespala dýl jak 3hodiny vkuse, budí se pořád už od narození. Takže je to taky někdy na skok proti zdi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.6.13 21:34

No to me se do 4mesicu budil max2za noc a pak mel horecku a bum kazdy 2hodiny vyzaduje prso no a uz to trva 2 tydny tak premyslim jestli nema hlad a nebo jestli to neni nahodou zavislost na prsu:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 07:38

Neboj, nepotrvá to věčně, teď se budí, ale v patnácti ho budeš tahat z postele, alespon takhle se uklidnuju já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny