Kamarádka Liberec

• Otevřená skupina

Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
27.7.13 20:58

@Zuzhanka a jeste se zeptam jake mas jmeno vybrane pro prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.7.13 21:25
@aspagi píše:
@Divine teda vubec nevim ze je zde nejake detske hriste vim jen o tom nad kasarnama :?:

u konecne tramvaje, jmenuje se to,,detsky koutek,, plati se tam vlezne. Chodili jsme tam minuly rok, letos jsem tam jeste nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.7.13 21:41

@Divine a odkolika mesicu jsi zacla chodit mrnetem do detskych koutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.7.13 22:40

@aspagi Ty jo tak to máme vážně kousek :) no byteček je to hezkej o tom žádná :) bydlíme v podnájmu, zahradu máme taky, ale sdílíme ji se sousedy a tak se tam moc nezdržujeme… Pavouci se mi do bytu zatím nedostali, ale to je asi i tím, že máme takovou tu síťku na okně, takže se snažím otevírat jen ty okna kde je, protože mi příjde, že od tý ZOO je spousta komárů. 8o Jinak malej bude Adam :) a už aby byl venku, bolí mě strašně záda a nevím co na to :( lehnout si člověk pořádně nemůže nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.7.13 07:46

@Zuzhanka to mate docela vysoky najem ne my jelikož v byte pred rekonstrukci to nemame zas tak drahe a ty sitky na ty okna to mi budes muset ukazat protoze barak je z jedny strany porostlej brectanem a to je raj pavouku.jako s tema komarama to je opruz mame u zahrady rybnicek od ty hospody co je u zastavky a na me nikdy komari nelezli asi mam spatnou krev ale ted se spokojí i semnou jsem vsude pokousana. No uvidis az budes mit maleho to se ti zahrada bude hodit.adam je pekne jmeno skoda jen ze ma svatek 24.a budes rodit v lbc nebo jablonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.7.13 09:35

@aspagi se starsim cca od roku. A s mladsi na hriste uz drive, protoze ji samo taham vsude s sebou, kdyz jdeme se starsim…

Fuj ja to vedro nedavam, mam dost…to bude horror day…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.7.13 09:39

@Zuzhanka na zada asi nic nepomuze bohuzel. A co jinak tve tehotenstvi, vsechno v poradku? A mimco mate planovane, nebo jako prekvapko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.7.13 11:59

@Divine no my mame prave pul roku a uz se plazime a zkousime lezt a zvedat se do sedu takze diky za radu :kytka: jinak vedro me taky zabiji malej moc neji a furt pije a hodne kadi nevim cim to je ze by zuby a je docela neprijemny takovy uknourany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.7.13 09:41

Tak jsem byla dneska v poradně a prý to na porod nevypadá, takže příští týden na vyolávačku..Jsem fakt nadšená, že ten pupek budu ještě týden tahat ve vedrech :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.7.13 09:42

@Zuzhanka
Na ty záda mi pomohlo plavání, ale ne hned a ne úplně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.7.13 10:05

@veru26 neztracej nadeji, muze se to rozjet z niceho nic kazdym dnem..A uz mas i datum na vyvolavany? Kdy mas TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.7.13 10:41

@aspagi Naštěstí máme slušnýho majitele a po roce bydlení nám o dost snížil nájem :) takže se to dá, spíš budeme hodně doplácet za plyn toho se trošku děsíme… :zed: Přítelova sestra je Eva tak ta je nadšená že bude slavit s prckem :) A chci rodit v Jablonci, do Liberce se nějak bojím jak to slyším ze všech stran to špatný tak jsem taková nesvá z toho…
@Divine Jinak těhu celý v pohodě, teď už je to náročnější ale ani jsem moc nepřibrala takže to není tak hrozný. A mimčo bylo plánované :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.7.13 11:01

@veru26 aspon to bude rychly porod i kdyz ja mela vyvolavaclu na 12hodin ale muzes mit klido za 3hodiny po vsem v opacnem pripade se muze stat ze ti tableta nezapusobi a a buses tam i 2-3dny :roll: a kdyz myslim na tebe to do tri dnu nezapusobi dela se cisar kvulii nepostupujicimu porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.7.13 15:21

@Zuzhanka tak ja rodila v lbc a kvuli tomu ze to ma jednak blizko a sanita te do jablonce neodveze a taky kvuli tomu ze je zde novorozencka jipka a v jablonci ne porod bolel a mela jsem uzasnou p asistentku a super mudr. Zemanovou 6nedeli taky v pohode ale na sestry z dětského no radsi se neptat kord pokud budes mit problem kojit stavas se autamaticky obtiznym hmyzem a nebo taky ne pokud budes mit stesti na smeny z dětského jinak te nedavno tusim vysel denicek o porodu v jablonci denicek se jmenuje v bříšku bylo lip od bara1 prej uz to tam jde taky do prcic kamoska tam rodila pred 2.roky a rikala ze to bylo dobry tak nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.7.13 08:44

@aspagi No já mám na FCB skupinku Liberecké maminky a co tam od nich čtu ty zážitky občas, tak se mi tam prostě nechce :roll: třeba to je vsugerovaný… Ale dnes ráno už jsem si zavolala do JBC a objednala se na sepsání porodopisu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny