Kamarádka Liberec
- Otevřená skupina
Ahojky holky Skupina pro holky, který nemají a hledají kamarádku.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kačudík no tak my meli prdiky tak do 3mesice a moc nam pomohl polstarek z dm na nahrivani briska a kapicky bio gaia to jsou probioticke kapky jinak v nejhorsim pripade rektalni rourka kapky jako esspumisan ci sab simplex pomohly ale jen na chvili no horsi budou zuby nevim posledni dobou je malej mrzutej malo ji ale zub nikde uz netrpelive vyhlizim:) rikam mu miki mikino mikito…klidne muzeme nekam zajit ale v lbc budu az 22.8 ted jsem u rodicu protoze jedu na zapis na vs
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi a jak jste si uzili more? Odpocinula sis aspon chvilema?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačudík a Danielka byva uplakana, kdyz se vozi v kocarku? Ja na to, kdyz moje mala jeste lezela, vzpominam hezky… Byla porad zlata, zadna starost s ni:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine no dovolenou jsem si mistama uzila kdyz jsem maleho uhoupala v kocare jinak ja vse prozivam v nervech chci hold mit vse perfektni…a jake bylo pocasi tady v cechach?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
@Divine no dovolenou jsem si mistama uzila kdyz jsem maleho uhoupala v kocare jinak ja vse prozivam v nervech chci hold mit vse perfektni…a jake bylo pocasi tady v cechach?
bylo vedro, jak jinak ![]()
tak to je blbe, ze se nervujes
Ja jsem celkem klidas, hodila bych všechno za hlavu a užívala bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukam, ze sem nakukuji holky…ale nic nenapisou…Skoda, mohla by byt vetsi zabava, kdyby se to tu trochu rozjelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine ja ti prijedu zpet a me je tu zima chodim ve svetru a mrznu a vsichni si tukaj na hlavu normalne bych i zatopila
poockej a jak zjistis kdo sem chodi a kouka ja ar chci taky podivat jsem zenska jedna zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine joo uz jsem se rozhlidla a vidim teeeda to je holek mohly by napsat at se to tu rozjede poradnej babinec jinak v italii jsem pila spritz coz je aperol (neco jako campari) plus proseko (neco jako sampanske ne tak sladke) plus voda perliva a na tom jsem si fakt ulitavala malej pak dostal z prsu a spal jak dudek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine píše:
@Kačudík
ww.emimino.cz/profil/kacudik/ a Danielka byva uplakana, kdyz se vozi v kocarku? Ja na to, kdyz moje mala jeste lezela, vzpominam hezky… Byla porad zlata, zadna starost s ni:-).
Jo, bohuzel vydrží v kocarku max. hodinku.. pres den mi prostě moc nespí, ale zase v noci vydrží sest hodin, tak si radsi nechci stěžovat
třeba se to zlepší, az bude starší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačudík tak to bud rada za tu noc, ze spinka. To je super. Kazde miminko je jine, kazde ma neco.Ta moje zacala spat celou noc az skoro presne v roce, do te doby jsem ji kojila az trikrat za noc…
A chtela by ses nekdy sejit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačudík promin ze vam do toho skacu ale me mrnous pres den taky nespinkal bylo to kvuli tomu ze mel prd a bolelo ho brisko no a. okolo 4mesice se zacly prodluzovat intervalyspanku nejdriv 45minut a tef spi klido i 3hodiny zacla jsem ho proste kazde 2hodky davat spavat a to se vyplatilo i kdyz nebyl unavenej a rval no a v kocarku mi ze zacatku nadherne spal ale muselo se jet to byla zima a cim rostl tak zacal byt zvedavejsi pak se zacal otacet v kocare a nakonec si v nem seda tak ze se chytne kraju a az se snin jednou kocarek prevrhl
no takze pro me ted jet v kocaru to je horor furt mam hlubokej pac nesedi sam jen kdyz se neceho chytne nechcu mu nicit zada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, je tady nějaká těhule z Liberecka? Já jsem teď ve 37. tt, jsme čerstvě nastěhovaní, tak zkouším, jestli nemá někdo podobný termín jako já
V jedné diskuzi se stejným termínem jsou holky hlavně z Prahy. A vy ostatní, co už mimča máte, kde jste rodily? Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi Taky si myslim, ze to je bolením bříška, ze nespí.. posledni dobou to ale zacina byt lepsi, i kdyz bio gaia uz mame skoro dobrany, tak podle me pomohl jen cas - budou ji za tyden tri měsíce. Ani espumisan nebo sab simplex nezabraly.. jinak malou taky dávám každé dve hodiny spát, taky s křikem, usne pokaždé, jenže často je to třeba jen na deset minut a pak uz neusne. Az ted posledni tri dny vydržela i 45 minut, tak snad uz se to bude natahovat. Vždyť to je i důvod, proč s nikým nechodím na prochazku, protože nikdy nevim, za jak dlouho budeme běžet domu
a na jakou vš se chystás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divine a Aspagi az budu vedet, ze mi Daja vydrží spát aspon hodinu, rada bych se někde sešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danca17 ahoj, ja zatim tehotná nejsem, ale jdu na krev, tak se snad zadarilo:)), jsem cerstve nastehovana do liberce, tak kdybys treba mela zajem se sejit? je mi 38 kolik tobe? jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- budilucka , 3.2.22 10:48
- LUCIE.BERGMAN , 2.2.22 08:30
- marketapatova , 19.11.20 09:46
- katherinaa , 21.2.20 21:59
- lancisko , 7.10.19 11:15
- IvaHar , 8.8.19 21:37
- KaaCa03 , 22.7.19 17:28
- Veronika_Janatova , 15.4.19 11:11
- J.O.V , 2.4.19 17:47
- Yunnx97 , 15.3.19 14:11
- rom.k , 13.11.18 10:09
- Nunina72169 , 5.10.18 20:18
- Souhym , 21.7.18 22:36
- buckova79 , 16.5.18 12:42
- Michaela95 , 7.5.17 21:57
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Nezvladam asi uzkosti se synem
- 21.5.26 08:23
- Anonymní
- 5
Zkušenost s adopcí v Jihomoravském kraji
- 21.5.26 06:22
- Pája 13
- 1
Otěhotnění povysazení antikoncepce Ayreen
- 21.5.26 07:42
- Butterfly1307
- 6
Slovník miminkovských slov
- 21.5.26 08:20
- Ani123200
- 4
Hubnutí 2026
- 21.5.26 00:17
- Anonymní
- 6
Syndrom polycystických vaječníků, má s...
- 20.5.26 23:22
- hejtmanka14
- 6
Reakce dítěte po rozchodu - u tatínka je...
- 21.5.26 08:08
- starfish_at_night
- 13
Hypotonie a mentální retardace – jsou i...
- 20.5.26 21:22
- Anonymní
- 6
Nástup na mateřskou 8, nebo 6 týdnů před...
- 21.5.26 06:58
- Jelitoo
- 10
MŠ Velvarská na Praze 6 – zkušenosti
- 20.5.26 15:59
- Pierrina
- 1
Nové příspěvky
IVF/KET 2025
- 21.5.26 08:30
- Lucky88
- 9902
Nezvladam asi uzkosti se synem
- 21.5.26 08:28
- Anonymní
- 7
Zvláštní pocity v 38tt. – je to normální?
- 21.5.26 08:28
- Menton
- 21
Slovník miminkovských slov
- 21.5.26 08:27
- Paní Bubáková
- 5
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 08:26
- Anonymní
- 1
Každý den 3 piva jako relax
- Anonymní
- 104
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- sysi
- 43054
30g kratomu denně, je to vela? Že vraj to...
- žena_za_pultem
- 112
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 21.5.26 08:25
- Anonymní
- 31
Maturitní knížky - rozbory: Kde sehnat?
- 21.5.26 08:21
- Rosebery
- 17