Kamarádka - miminko 2025

13.11.25 14:49

Kamarádka - miminko 2025

Ahoj, holky,

Po 8 letech mám druhé mimi a mám pocit, že jsem vše zapomněla, propadám panice, zoufalství a hysterii jako u prvního mimi :oops: Bohužel nemám stále ve svém okolí kamarádky ani sestry, sestřenice s dětmi a tak se nemám s kým poradit, občas se vybrečet a tak, znáte to

Není tu nějaká maminka, která si třeba hledá taky kamarádku? Klidně jen na psaní/volání, eventuelně jsem z Prahy 4.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
13.11.25 16:54

Zkus oslovit poporodní dulu. Vyslechne tě, nechá vyplakat, opečuje, odborně poradí. Ohřeje ti jídlo, uklidí kuchyň nebo tě nechá v klidu se vysprchovat. Cokoli, co budeš potřebovat. Ta možnost tady je a je velká škoda, že toho ženy využívají tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.25 17:24

@thrisamanx Děkuju za radu! Dulu mám objednanou na příští středu, ale narazila jsem pouze na takové, které pomohou s péčí o miminko, tedy nečekám, že mi uklidí :D Škoda

Mám pocit, že bych potřebovala mít “zkušenou” kamarádku po ruce. Jsem na péči o děti sama (partner pracuje a je velmi citlivý na nedostatek spánku), tak se občas cítím, že je toho na mě moc a chtěla bych to asi pravidelně s někým sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.11.25 08:56

@Mladamamina17 Popo duly by měly nabízet i úklid apod…Jinak s tou kamarádkou chápu. Já mám děti teda už trošku starší (4 a 6 let) a jsem od Prahy hodně daleko, ale klidně se ozvi do SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová