Kamarádka Praha 6

Teruš1
29.3.13 07:36

Kamarádka Praha 6

Ahojky,
našla by se tu nějaká maminka na společné procházky s kočárkama, kafčo atd??? Jsme s Prahy 6 :) a mám 3měsíční holčičku :D budu moc ráda když se mi někdo ozvete :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.4.13 10:56

Ahoj, já mám 5-ti měsíční holčičku a rády se seznámíme s nějakými novými parťáky na výlety atp. Jsme z Prahy 6 Suchdola a běžně jezdíme do Dejvic i do centra. Když budete chtít, tak se nám ozvěte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.8.13 18:09

Ahojte maminky! Oživuji tuhle diskusi. Přestěhovala jsem se na Suchdol a vůbec nikoho tu neznám :( Není tu nějaká maminka, která by nás tu provedla a hodila s námi řeč? Mě je 32 a synovi jsou 2 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.8.13 18:24

@TeaTereza Ahoj! Ted zrovna nejsem v Cechach ale asi tak za tyden se vracim a budu nejakou dobu u rodicu na Suchdole, nez se vrati pritel. (Spolu bydlime v Dejvicich takze co by kamenem dohodil tak jako tak). Jinak narozeny dite zatim zadny, jedno v ocekavani, takze pro malyho kamose nezajistim ale sem ze Suchdola, takze znam vsecky tajny a dobry mista ;)
Kdyby neco, dej vedet
a vitej na Suchdole :kytka:
 Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.8.13 19:26

@MiaD Ahoj Mio! škoda, že ještě nemáš mimčo, ale tak nevadí ;) Aspoň bychom běhaly jen za jedním dítětem :-D Každopádně to že znáš Suchdol je super a aspoň bys mi sdělila pár užitečných informaci a tipů :) Já zas můžu rozumovat o těhotenství, porodu a výchově :-DD haha… Ale jak tak koukám, tak se tu vystřídáme. Protože já budu zas od 2.září do 8.září na Moravě. Takže leda asi až toho 9.9. ;) Co ty na to? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.8.13 19:48

@TeaTereza
No jasne. My se kvuli mladeti ted stejne vracime natrvalo nebo aspon na hooodne dlouho, takze klido az 9.zari :)
No prirustek cekame az zacatkem unora, takze behat este muzu :D A rozumy o tehotenstvi a vsem co nasleduje nasavam jak houba ;)
A odkud ses puvodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.8.13 20:24

@MiaD Myslíš, že se vracíte na dlouho k rodičům na ten Suchdol? Tak mimčo až v zimě? Jej, to je ještě za hodně dlouho ;) To opravdu můžeš ještě běhat…A býváš doma nebo chodíš ještě do práce? Jinak já jsem úplně původně z Moravy, ale osud mě zavál do Prahy a tu už jsem od svých 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.8.13 20:47

@TeaTereza U rodicu na Suchdole asi jen do zacatku rijna. Pak se vraci i pritel a budem spolu (mne se jen nechce zustavat sama v byte, se este chvilku necham rozmazlovat od rodicu nez budu muset rozmazlovat sama :D ). Ale na dlouho se vracime do Cech (sme ted ve Svycarsku). Coz pro nas pro oba znamena hlavne Suchdol/Dejvice. Jinak ja pracuju doma ale je fakt, ze ted to dost flakam, nejak se nedokazu soustredit :think:
Takze jedes na tyden domu na Moravu?
I kdyz tobe to tak neprijde tak ti fakt zavidim, ze ses ted na Suchdole, mne posledni dobou prepadava nejakj homesick, takhle sem se na podzim este netesila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.8.13 22:17

@MiaD písla jsem do zpráv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
23.9.13 15:55

Ahojky :kytka: chtěla bych se přidat a oživit znovu tuto diskuzi. Přistěhovala jsem se k Horoměřicím a nikoho tu neznám. Do Suchdol to mám 10 minut. Každým týdnem čekám prvního chlapečka. Ráda bych poznala maminu na procházky, rady, pokec, kafíčko. Budu moc ráda, když se někdo ozve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
16.1.15 14:15

Oživuji. Někdo na pokec, mám ročního syna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
16.1.15 15:29

@Barunka88 Klidně se přidám já sice mám jen 4 měsíčního chlapečka.

• Citovat
  • Upravit
6653
16.1.15 19:05

To vůbec nevadí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
2.5.15 13:34

Zdravim všechny :) přidávám se k hledání nějaké maminy na procházky a další akce s prcky…mám 4 měsíčního ďábla, tedy ďáblici, a ráda bych si postěžovala někomu, kdo mé radosti i strasti s prckem pochopí :D :D přeci jen manžel kýve, ale po pár vteřinách už neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.2.16 01:36

Ahojky holky, Ph 6 Řepy, půjde někdo běhat, cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová