Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já mám 5-ti měsíční holčičku a rády se seznámíme s nějakými novými parťáky na výlety atp. Jsme z Prahy 6 Suchdola a běžně jezdíme do Dejvic i do centra. Když budete chtít, tak se nám ozvěte ![]()
Ahojte maminky! Oživuji tuhle diskusi. Přestěhovala jsem se na Suchdol a vůbec nikoho tu neznám
Není tu nějaká maminka, která by nás tu provedla a hodila s námi řeč? Mě je 32 a synovi jsou 2 roky…
@TeaTereza Ahoj! Ted zrovna nejsem v Cechach ale asi tak za tyden se vracim a budu nejakou dobu u rodicu na Suchdole, nez se vrati pritel. (Spolu bydlime v Dejvicich takze co by kamenem dohodil tak jako tak). Jinak narozeny dite zatim zadny, jedno v ocekavani, takze pro malyho kamose nezajistim ale sem ze Suchdola, takze znam vsecky tajny a dobry mista ![]()
Kdyby neco, dej vedet
a vitej na Suchdole ![]()
Mia
@MiaD Ahoj Mio! škoda, že ještě nemáš mimčo, ale tak nevadí
Aspoň bychom běhaly jen za jedním dítětem
Každopádně to že znáš Suchdol je super a aspoň bys mi sdělila pár užitečných informaci a tipů
Já zas můžu rozumovat o těhotenství, porodu a výchově
haha… Ale jak tak koukám, tak se tu vystřídáme. Protože já budu zas od 2.září do 8.září na Moravě. Takže leda asi až toho 9.9.
Co ty na to?
![]()
@TeaTereza
No jasne. My se kvuli mladeti ted stejne vracime natrvalo nebo aspon na hooodne dlouho, takze klido az 9.zari ![]()
No prirustek cekame az zacatkem unora, takze behat este muzu
A rozumy o tehotenstvi a vsem co nasleduje nasavam jak houba ![]()
A odkud ses puvodne?
@MiaD Myslíš, že se vracíte na dlouho k rodičům na ten Suchdol? Tak mimčo až v zimě? Jej, to je ještě za hodně dlouho
To opravdu můžeš ještě běhat…A býváš doma nebo chodíš ještě do práce? Jinak já jsem úplně původně z Moravy, ale osud mě zavál do Prahy a tu už jsem od svých 18 let.
@TeaTereza U rodicu na Suchdole asi jen do zacatku rijna. Pak se vraci i pritel a budem spolu (mne se jen nechce zustavat sama v byte, se este chvilku necham rozmazlovat od rodicu nez budu muset rozmazlovat sama
). Ale na dlouho se vracime do Cech (sme ted ve Svycarsku). Coz pro nas pro oba znamena hlavne Suchdol/Dejvice. Jinak ja pracuju doma ale je fakt, ze ted to dost flakam, nejak se nedokazu soustredit ![]()
Takze jedes na tyden domu na Moravu?
I kdyz tobe to tak neprijde tak ti fakt zavidim, ze ses ted na Suchdole, mne posledni dobou prepadava nejakj homesick, takhle sem se na podzim este netesila ![]()
Ahojky
chtěla bych se přidat a oživit znovu tuto diskuzi. Přistěhovala jsem se k Horoměřicím a nikoho tu neznám. Do Suchdol to mám 10 minut. Každým týdnem čekám prvního chlapečka. Ráda bych poznala maminu na procházky, rady, pokec, kafíčko. Budu moc ráda, když se někdo ozve ![]()
Zdravim všechny
přidávám se k hledání nějaké maminy na procházky a další akce s prcky…mám 4 měsíčního ďábla, tedy ďáblici, a ráda bych si postěžovala někomu, kdo mé radosti i strasti s prckem pochopí
přeci jen manžel kýve, ale po pár vteřinách už neví ![]()
Ahojky,
a mám 3měsíční holčičku
budu moc ráda když se mi někdo ozvete 
našla by se tu nějaká maminka na společné procházky s kočárkama, kafčo atd??? Jsme s Prahy 6