Novopečené maminky Praha 9 Kyje a okolí

49
28.3.13 16:54

Novopečené maminky Praha 9 Kyje a okolí..

Ahoj všechny maminky, vím, že podobných témat, kde se navzájem hledají maminky na společné procházky a výlety ze stejného okolí, tady už je plno a asi i z Prahy 9 Kyjí, ale i tak jsem se rozhodla zkusit založit tuhle diskuzi a třeba se zadaří a pár se nás tu navzájem najde a sejde ;) Nám se malinká narodila 7.3. (přesně na termín a to jsem si vždycky říkala, že trefit to přesně na den je skoro nemožný) a navíc jsme se s manželem těsně před porodem přestěhovali právě do Kyjí, tak jsem se tady nestačila pořádně ani rozkoukat, mám jen naplánovanou cestu k paní doktorce, prošla jsem si lesopark a rybník, který máme u baráku a s kočárkem jsme, hlavně kvůli špatnému počasí, byli venku taky minimálně a ne moc daleko.. proto bysme s malou Sandruškou uvítaly další maminku na procházky, aby nám nebylo smutno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
28.3.13 17:49

Čekáme miminko za dva měsíce a doma už máme 2,5 letou slečnu.
Bydlíme taky v KYjích, ale jakoby na druhou stranu od rybníka - na Hutích.
Ale k rybníku chodíme rády :palec:

• Citovat
  • Upravit
49
28.3.13 18:18

Ja se prave moc tesim, ze az se vsechno zazelena, tak vyrazime do prirody, na vyhlidku na detsky hriste (i kdyz na to si asi jeste pockame), a k detsky doktorce budem chodit taky pesky, do ulice Rozmberska to mame necely dva kilaky, takze kdyz nepujde o nic akutniho, mame cestu k doktorce, prochazku pro mimo a trochu sportu pro maminu v jednom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.3.13 18:39

Pěkná je i cesta do Dolních Počernic do zámeckého parku.Jen to počasí aby se už zlepšilo. My jezdíme k doktorce do Horních Počernic.

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 09:03

Ahoj maminky, my jsme taky z Kyjí. Spíš u Rajské zahrady, malá je ale starší, zítra jí bude 6m :) A taky hledám maminku na procházky, povídání a tak. Taky jsem přemýšlela o materském centru Klubíčko co je tady nedaleko, ale ještě jsem se tam neodvážila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.5.13 20:37
@Strasidlinka píše:
Ahoj maminky, my jsme taky z Kyjí. Spíš u Rajské zahrady, malá je ale starší, zítra jí bude 6m :) A taky hledám maminku na procházky, povídání a tak. Taky jsem přemýšlela o materském centru Klubíčko co je tady nedaleko, ale ještě jsem se tam neodvážila :)

Tak to bysme se nekdy mohluy odhodlat spolu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
8.5.13 09:00

@Jenny3 My uz tam chodime :-) tak se tam nekdy objevte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.8.13 13:57

Ahoj holky,
můžu se zeptat, jak se Vám v Kyjích bydlí? Uvažuje o koupi bytu v novostavbě Ekospolu, tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.8.13 14:56

Ahoj :) my v Kyjích bydlíme teprve od února, nahoře na kopci, jak je zastávka Sídliště Lehovec, hned u toho lesoparku. Máme balkon do zeleně, koukáme na borovice, ráno nám koukaj do ložnice veverky, na procházky je tady krásně, les, rybník, manžel chodí na ryby, do města (pošty, lékárna, nákupy, metro, tram) taky kousíček :lol: takže jsme tady moc spokojení, zatím :D Na ty novostavby jsem koukala na bilboardu, vypadají pěkně ;) Ta naše část Kyjí je pěkná, skoro jak na vesnici si člověk připadá a přitom město na dosah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.8.13 15:30

Díky, mně se Kyje taky líbí moc, i když ty nové novostavby jsou na kopci, dál od rybníka. Váháme ještě nad Hostivaří, ale tam je to přímo u paneláků :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
7.10.13 15:20

@Sofie2013 Ahoj my bydlíme v Kyjích od ekospolu…Sicherova ulice a teď čekáme mimi. Myslím že na procházky s kočárkem je to tam super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
19.1.18 12:47

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová