Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě bych zašla, ale kde to na té Tupolvce přesně je??-jsem nějak mimo ![]()
No já jsem to také nevěděla, ale co teď máme malou a drandím s kočárem, tak jsem na to narazila..je to v té ulici kde je plavecká hala, naproti je ten nový skydive- to létání bez tíže:-). V ulici mezi Tescem a plavečákem.
Už mi to včera vysvětloval chlap, kde to je. Takže od nás super spojení busem
,.určitě půjdem
Tak vy máte prodranděné Letňany, my zase Prosek a Park přátelství.
No tak to je nejvyšší čas vyrazit s novou kamarádkou a s malými šmudlíky. Akorát příští týden jsem na tom blbě…
Jen čtvrtek mám volno ![]()
Příští týden by to mělo vyjít, sice mám nějaké vyřizování, ale čtvrtek by byl OK. ![]()
No a kam půjdeme? U nás je pěkná lesopark a nebo někam na Prosek? Pak bych tě šla vyprovodit…přes lávku, tam se dobře jde a jsi rovnou na Proseku. Řekni si..
Ivčo, omlouvám se, že píšu až teď, ale včera jsme byly na očkování a čekala jsem jaká bude reakce. Malá má teploty a je nevrllá, takže budeme doma a na vycházku nejspíš nepůjdem. Uvidíme se tedy na cvíču, ano?
Ahoj, jojo, klidně, doufám, že to cvíčo otevřou, aby byl zájem..My jdeme dnes nečekaně také k dr., jdu k zástupu, malé se zhoršily očička, kapu o-septonexem, ale je to horší, až žlutozelený…tak raději jdu.
Ahojky, nevíš jak je to s tím pondělním cvičením? Musím se předem přihlásit?
Ahojky, nevíš jak je to s tím pondělním cvičením? Musím se předem přihlásit?
Ahoj Jamulko
, včera jsem tam volala a zarezervovala jsem si cvičení, když jsem se ptala, kolik nás tam je, tak řekla, že jsem první
. Pak mi volali nazpátek, že majitelka mi vzkazuje, že i když tam budu sama, cvičení se bude konat. Takže nemusíš mít strach, nikam nevolej-škoda penízků. Budu tam tak kolem 9,45. Těším se. I.