Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
před dvěma měsíci jsme se přestěhovali do Líšně a já bych tady ráda našla kamarádku. Je mi 29 a mám 9-ti měsíční holčičku. Většina mých kamarádek je mimo Brno a když už z Brna jsou, tak nemaji děti a tak nějak ztrácí zájem se mnou chodit na prochajdu nebo podniknout neco s malinkou
Doufám, že v tom nejsem sama a ze se tu třeba najde někdo kdo je na tom podobně
Lucie
Ahoj, taky jsem z Lisne a taky jsem tam celkem nova
je mi 28 a mam temer petimesicni holcicku, tak nekdy muzeme vyrazit na prochazku, teda jestli mas nervy na to, ze my casto jezdime s placem ![]()
@Tarinka jé, my máme taky Aličku
Ale už 22 měsíční ![]()
A jinak @Jellyx jsme taky z Brna Líšně. A procházky jsou teda taky někdy s řevem ![]()
Jůůů, ja mam 7-mi mesicni taky holcicku, ale uz v Lisni nebydlim ![]()
No jak tak koukam dova diskuze „Lišen“ ja bych asi taky mnela založit diskuzi na Medlanky
z Lišne nejsem škoda
Ale takhle se skvele hledajou-najdou maminy-kamaradky
![]()
@Tarinka píše:
Ahoj, taky jsem z Lisne a taky jsem tam celkem novaje mi 28 a mam temer petimesicni holcicku, tak nekdy muzeme vyrazit na prochazku, teda jestli mas nervy na to, ze my casto jezdime s placem
Ahooj:)
no ja budu urcite rada, kdyz nekam vyrazime na prochajdu:)Ja jsem se zacala predcasne radovat, ze nase mala uz je v kocarku v pohode a ze s ni muzu zajed do mesta…par dnu to bylo super, v tramvaji pohodicka klidek koukala nebo si hrala s hrackama, ve meste jsem si vyridila co bylo potreba a najednou koukam a ono to spi:)bez protestu, vztekani a revu, tak to bylo naprosto uzasny, zpatky v tramvaji si pozuzlavala rohlik a ja byla stastna, ze konecne muzem vyrazit i dal od domu:)))Ale netrvalo nam to dlouho ze:) a od vcerejska se zase pekne zlobime.Oci si sudlat bude ale aby je zavrela a spala to ne, to je rev na cely sidliste:), takze o nervy strach nemam
uprimne budu rada kdyz uslysim taky kricet jiny dite ne jenom to svoje ![]()
@Kamka33 Ahooj:) jak uz jsem psala Tarince budu rada, kdyz nekam vyrazime a pokecame a celkem bych se vsadila, ze moje dite v revu predci ty vase
![]()
Ahojky.
Taky jsem od svého děctví bydlela v Líšni je to tam moc pěkné hned bych se tam odstěhovala spátky. ![]()
Mám tři kluky ve věku 13.let 8.let zítra bude mít teda osum. A nejmladší bude mít 3.roky.
Ráda bych klidně šla i do dalšího ale mám už obavy že to bude zase kluk tak furt váhám zdado toho jít nebo né.
Staninko-sluníčko jak to že nevím že by si chtela holčičku?
noo ja ti to preji, si myslím že by si si zasloužila i ženskou doma a ne samách mužou
![]()
@Jellyx píše:
Ahooj:)
no ja budu urcite rada, kdyz nekam vyrazime na prochajdu:)Ja jsem se zacala predcasne radovat, ze nase mala uz je v kocarku v pohode a ze s ni muzu zajed do mesta…par dnu to bylo super, v tramvaji pohodicka klidek koukala nebo si hrala s hrackama, ve meste jsem si vyridila co bylo potreba a najednou koukam a ono to spi:)bez protestu, vztekani a revu, tak to bylo naprosto uzasny, zpatky v tramvaji si pozuzlavala rohlik a ja byla stastna, ze konecne muzem vyrazit i dal od domu:)))Ale netrvalo nam to dlouho ze:) a od vcerejska se zase pekne zlobime.Oci si sudlat bude ale aby je zavrela a spala to ne, to je rev na cely sidliste:), takze o nervy strach nemamuprimne budu rada kdyz uslysim taky kricet jiny dite ne jenom to svoje
Tak ju, můžeme se domluvit třeba někdy na příští týden, my jsme tenhle týden na prázdninách u babičky a dědy v jižních Čechách
a na které ulici bydlíš? My na Kosíkové… jinak já si s kočárem do města ani netroufnu
maximálně autem, abychom v případě nouze byly rychle doma
tak můžem zatím cournout jen někde po okolí a hezky se radovat, jak té druhé ten kočárek vříská ![]()
Příspěvek upraven 14.08.12 v 22:15
@Hana89 -Děkuji ti jsi moc hodná že my jí přeješ snad se jí dočkam uvidíme jak to dopadne. ![]()
@Tarinka Ahojky, koukala jsem se, bydlíte kousek od zastávky Jírova, tak to pro nás není problém dojet busem a jít tam na prochajdu.. Už jsem tam s malou i párkrát courala
My bydlíme ve staré části Líšně..
Jellyx - kdy tak chodíváte na prochajdu? Já se vyhrabu z domu nejdřív tak v půl desáté.. Musím ještě ráno venčit s malou dva naše psíky..
Někdy chodíme i odpoledne, ale to většinou i s těmi hafíky a je to občas adrenalin ![]()