Hledám kamarádku v Líšni

196
13.8.12 22:22

Hledám kamarádku v Líšni

Ahoj holky,
před dvěma měsíci jsme se přestěhovali do Líšně a já bych tady ráda našla kamarádku. Je mi 29 a mám 9-ti měsíční holčičku. Většina mých kamarádek je mimo Brno a když už z Brna jsou, tak nemaji děti a tak nějak ztrácí zájem se mnou chodit na prochajdu nebo podniknout neco s malinkou :,( Doufám, že v tom nejsem sama a ze se tu třeba najde někdo kdo je na tom podobně :) Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
13.8.12 23:13

Ahoj, taky jsem z Lisne a taky jsem tam celkem nova :-) je mi 28 a mam temer petimesicni holcicku, tak nekdy muzeme vyrazit na prochazku, teda jestli mas nervy na to, ze my casto jezdime s placem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.8.12 00:32

@Tarinka jé, my máme taky Aličku :-) Ale už 22 měsíční :-)
A jinak @Jellyx jsme taky z Brna Líšně. A procházky jsou teda taky někdy s řevem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
14.8.12 07:29

Jůůů, ja mam 7-mi mesicni taky holcicku, ale uz v Lisni nebydlim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.8.12 08:06

No jak tak koukam dova diskuze „Lišen“ ja bych asi taky mnela založit diskuzi na Medlanky :roll: z Lišne nejsem škoda :( Ale takhle se skvele hledajou-najdou maminy-kamaradky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.8.12 12:38
@Tarinka píše:
Ahoj, taky jsem z Lisne a taky jsem tam celkem nova :-) je mi 28 a mam temer petimesicni holcicku, tak nekdy muzeme vyrazit na prochazku, teda jestli mas nervy na to, ze my casto jezdime s placem :-)

Ahooj:)
no ja budu urcite rada, kdyz nekam vyrazime na prochajdu:)Ja jsem se zacala predcasne radovat, ze nase mala uz je v kocarku v pohode a ze s ni muzu zajed do mesta…par dnu to bylo super, v tramvaji pohodicka klidek koukala nebo si hrala s hrackama, ve meste jsem si vyridila co bylo potreba a najednou koukam a ono to spi:)bez protestu, vztekani a revu, tak to bylo naprosto uzasny, zpatky v tramvaji si pozuzlavala rohlik a ja byla stastna, ze konecne muzem vyrazit i dal od domu:)))Ale netrvalo nam to dlouho ze:) a od vcerejska se zase pekne zlobime.Oci si sudlat bude ale aby je zavrela a spala to ne, to je rev na cely sidliste:), takze o nervy strach nemam :D uprimne budu rada kdyz uslysim taky kricet jiny dite ne jenom to svoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.8.12 12:46

@Kamka33 Ahooj:) jak uz jsem psala Tarince budu rada, kdyz nekam vyrazime a pokecame a celkem bych se vsadila, ze moje dite v revu predci ty vase :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.8.12 12:47

@miminkoMEX a kam ses prestehovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.8.12 13:28

Ahojky.
Taky jsem od svého děctví bydlela v Líšni je to tam moc pěkné hned bych se tam odstěhovala spátky. ;)
Mám tři kluky ve věku 13.let 8.let zítra bude mít teda osum. A nejmladší bude mít 3.roky.
Ráda bych klidně šla i do dalšího ale mám už obavy že to bude zase kluk tak furt váhám zdado toho jít nebo né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.8.12 18:16

Staninko-sluníčko jak to že nevím že by si chtela holčičku? :mrgreen: noo ja ti to preji, si myslím že by si si zasloužila i ženskou doma a ne samách mužou :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.8.12 21:37
@Jellyx píše:
Ahooj:)
no ja budu urcite rada, kdyz nekam vyrazime na prochajdu:)Ja jsem se zacala predcasne radovat, ze nase mala uz je v kocarku v pohode a ze s ni muzu zajed do mesta…par dnu to bylo super, v tramvaji pohodicka klidek koukala nebo si hrala s hrackama, ve meste jsem si vyridila co bylo potreba a najednou koukam a ono to spi:)bez protestu, vztekani a revu, tak to bylo naprosto uzasny, zpatky v tramvaji si pozuzlavala rohlik a ja byla stastna, ze konecne muzem vyrazit i dal od domu:)))Ale netrvalo nam to dlouho ze:) a od vcerejska se zase pekne zlobime.Oci si sudlat bude ale aby je zavrela a spala to ne, to je rev na cely sidliste:), takze o nervy strach nemam :D uprimne budu rada kdyz uslysim taky kricet jiny dite ne jenom to svoje :)

Tak ju, můžeme se domluvit třeba někdy na příští týden, my jsme tenhle týden na prázdninách u babičky a dědy v jižních Čechách :) a na které ulici bydlíš? My na Kosíkové… jinak já si s kočárem do města ani netroufnu :D maximálně autem, abychom v případě nouze byly rychle doma :roll: tak můžem zatím cournout jen někde po okolí a hezky se radovat, jak té druhé ten kočárek vříská ;)

Příspěvek upraven 14.08.12 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
14.8.12 21:42

Jellyx do mexika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.8.12 22:05

@Hana89 -Děkuji ti jsi moc hodná že my jí přeješ snad se jí dočkam uvidíme jak to dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.8.12 00:13

@Tarinka Ahojky, koukala jsem se, bydlíte kousek od zastávky Jírova, tak to pro nás není problém dojet busem a jít tam na prochajdu.. Už jsem tam s malou i párkrát courala ;) My bydlíme ve staré části Líšně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.8.12 00:15

Jellyx - kdy tak chodíváte na prochajdu? Já se vyhrabu z domu nejdřív tak v půl desáté.. Musím ještě ráno venčit s malou dva naše psíky..
Někdy chodíme i odpoledne, ale to většinou i s těmi hafíky a je to občas adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová