Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych tu našla kamarádku z Proseka a okolí na společné procházky s dětmi a klábosení. Máme dvouměsíční holčičku.
Ahoj, mám také dvouměsíční holčičku, skoro
,ale jsem z Bohnic. ![]()
@Jamulka Ahoj Jamulko, my máme 6 ti- týdenní holčičku a jsem z Letňan ![]()
Holky, neřešily jste už, kam budete chodit s dětmi u nás cvičit?? Nebo na cvičení s hlídáním??
No, já jsem spíš uvažovala, že bych chodila na Hrátky s batolátky v Bohnicích, je to od 2 měsíců, a je to pro různé věkové kategorie, nicméně asi ještě počkám ![]()
Já jsem toto téma cvičení+ hlídání neřešila a hlavně malé mimčo bych nenechala hlídat nikomu cizímu. I když hubout potřebuju, ale začnu s tím až přestanu kojit.
V Letňanech je Centrum rekondice a 10.9. tam bude cvičení pro maminy s dětmi, mimi budeme mít u sebe na nějaké podložce nebo někde u sebe a my budeme cvičit, je to zaměřený na zpevnění pánve atd. Prostě pro maminy po porodu, vhodné pro mimi od 2 měsíců. tak to půjdu zkusit..
Koukala jsem na ty Hrátky s batolátky, ale to je až od 8 měsíců… ![]()
@123ivča Já si, upřímně řečeno, neumím představit, jak ta moje malá teroristka vydrží vedle mě na lehátku déle jak 20 minut ![]()
Já jsem včera byla u zubaře a setsřička mi hlídala malou a paní doktorka mi udělala nějaký zub..Jsou milí, byla jsem s nimi tak domluvená a malá celou dobu krásně spinkala a to jsem jela přes celou Prahu a pak jí ještě u zubaře nakojila ![]()
Ivčo, máš prosím tě nějaký odkaz? Jen si neumím představit, jak budu cvičit a malá se bude dožadovat prsu!!I když jsem zvyklá k..u vytáhnout skoro kdekoliv ![]()
Jamulko, je to http://www.centrumrekondice.cz/deti/ a budu ráda, když se zúčastníš se mnou
, volala jsem tam a zatím žádnou rezervaci neberou.