Kamarádka s více dětmi - Brno

Anonymní
30.1.12 15:41

kamarádka s více dětmi

Ahoj,
najde se tu nějaká kamarádka z Brna a okolí, která má více dětí a chtěla by se seznámit?
Já nejsem přímo z Brna, ale teď v takové zimě, by bylo fajn se dopoledne sejít třeba v nákupním centru, popovídat si, dát si kafe a děti by si třeba pohrály. Až bude tepleji, tak můžeme ven ;) . Já mám děti tři. Proto píši, že hledám maminku více dětí, jelikož to bývá většinou rozdíl…uhlídat jedno a uhlídat 3.
Jsem úplně normální „holka“…jestli to ještě můžu napsat :lol:, která se doma občas nudí. Muž chodí do práce a já jsem s dětma většinou sama.
Budu ráda, když se někdo ozve.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ŠárušN
30.1.12 16:08

Škoda že jsi až od Brna, já bych něco podobného brala… Mám tři malé děti, taky jsem furt doma a už mi z toho pomalu hrabe…

• Citovat
  • Upravit
2616
30.1.12 22:07

Ahoj holky, já mám jen jednu dcerku, je jí 15 měsíců a kdybych s ní byla jen doma, tak mi taky hrabe! Já s ní musím lítat skoro každý den mezi děti, jinak se to nedá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 08:25

Ahoj,
no to je právě ono…když jsem měla jen jednu dceru, tak jsem chodila na dlouhé procházky, po obchodech jsem si mohla chodit, jak jsem chtěla…ovšem s třema dětma s věkem do tří let je člověk docela omezený. Na obchody už to není ani náhodou a procházky v těchto mrazech také moc nehrozí. Když není nemocný jeden, tak hned druhý a potom třetí.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
31.1.12 09:34
Anonymní píše:
Ahoj,
no to je právě ono…když jsem měla jen jednu dceru, tak jsem chodila na dlouhé procházky, po obchodech jsem si mohla chodit, jak jsem chtěla…ovšem s třema dětma s věkem do tří let je člověk docela omezený. Na obchody už to není ani náhodou a procházky v těchto mrazech také moc nehrozí. Když není nemocný jeden, tak hned druhý a potom třetí.. :nevim:

Je to přesně jak píšeš. Já navíc bydlím na vesnici (ještě k tomu v paneláku) a nemáme tu kromě jednoho obchodu nic, mezi děti se tu dá jít jenom na dětské hřiště, a to jenom na jaře a v létě, což teď není. S jedním dítětem jsem ještě jezdívala autobusem do města (což je 40 min. cesty), ale se třema do tří let? Každý má jiný režim, když je jeden vzhůru tak druhý spí atd., tříměsíční miminko do těchto mrazů stejně nemůže a v kočárku mi pláče, než se všichni oblečem to je hodina v čudu, a sama si s nimi troufnu leda tak na procházku kolem paneláku, dál radši ne. Když chceme někam dál, nebo do města, tak jedině s manželem. A ten je většinou v práci. Když onemocní jeden, dostanou to všichni tři a protáhne se to třeba na měsíc. A i kdyby byl nemocný jenom jeden, musíme být doma úplně všichni, protože pro něho nemám hlídání, abych si mohla se zbytkem vyrazit. Ale když jsme všichni zdraví, strašně ráda bych si s někým zašla třeba na kafe a děti by si mohly hrát v nějakém dětském koutku, ale nic takového my tady bohužel nemáme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 10:33

No tak to máme opravdu docela podobné. Jen s tím rozdílem, že já nebydlím v paneláku, ale rodinném domě. Takže naštěstí jsem s dětma (3roky a roční dvojčata) od jara do podzimu na zahradě.
Do nákupního centra musím dojet autem, což není nejhorší, ale spíš se bojím toho, jak tam zvládnu 3.dětičky…tak se pořád odhodlávám ;) a říkala jsem si, že ve dvou by se zvládlo třeba i s humorem :D …opravdu škoda, že nebydlíš někde poblíž …

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
31.1.12 12:19

Hm, to je fakt škoda. Já právě nemám ani to auto, naše jediné rodinné autíčko používá manžel do podnikání, takže jsme závislí na něm kdy si udělá volno, ale chtěla bych si koupit nějaké malé jen pro sebe a děti, ale napřed si ještě musím udělat aspoň ten řidičák :lol: Rodinný baráček je fajn, my si jeden takový opravujeme a pak už to snad bude lepší, budeme moct právě aspoň na tu zahradu. Ale taky bych si občas ráda vyrazila třeba do nákupního centra, a taky si myslím že ve dvou by to šlo lépe a dalo by se to spojit s nějakým posezením u zákusku a tak ;) , ani já si sama netroufnu. Protože mám tři kluky a ti dva starší dělají ostudu na každém kroku. :)

• Citovat
  • Upravit
2616
31.1.12 21:57

holky, máte můj obdiv!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 11:05

Ahoj holky,jestli můžu přidala bych se k Vám,mám čtyři děti sice dva už jsou skoro velcí,ale jelikož taky bydlím v RD tak si říkám že kamarádek není nikdy dost na pokec atd. :)

• Citovat
  • Upravit
5862
2.2.12 11:45

Ahoj zakladatelko, to je super diskuse, taky bych se ráda přidala, jestli můžu.
Já jsem z Brna - Židenic, mám zatím dvě děti - holčičky 3 a 1/4 roku a 13 měsíců, ale jsem těhotná a v září čekáme třetího potomka. Ráda se s Tebou a Tvými dětmi seznámím.
A odkud jsi ? A děti mají kolik let ?
Když tak klidně piš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.3.14 13:48

Ahoj sice nejsem primo z Brna, ale casto tam jezdim, mam dve uz vetsi deti a ted v srpnu cekam treti.Rada bych se s nekym seznamila at nejsem porad sama doma jen s detmi kdyz je pritel cely den v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová