Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak do toho bych nějak nestourala, je to její životní styl. U nás se zase vaří pořád, každý den, pořád tu je teplé jídlo a taky mám kámošky, co se diví, že stačí oběd ve škole
neřeším, ať si každá dělá jak má čas, peníze, myšlení..proto spolu kamarádime už přes 30 let ![]()
@Anonymní píše: Více
No a? Někdo to tak má. Nejsou všude samozřejmostí teplé večeře.
Tak teple vecere jsou v mnoha domacnostech nadstandart.
Navic ta tvoje kamaradka muze byt linej clovek, muze byt zavisla na mobilu, muze byt leva na vareni, muze mit deprese…
Já taky nedělám teplé večeře, jen výjimečně, doufám, že mám lepší kamarádky než ta tvoje. ![]()
@Anonymní píše: Více
Aspon se ty skolni obedy daji dneska jist. Za me to byvaly blivajzy.
A mati varila tak dvakrat tydne max.
Příspěvek upraven 05.01.26 v 13:33
Naprosto neřeším jak jí děti které nejsou mé a to ani dítě mé sestry ![]()
Je ti do toho prd. ![]()
Tchyně taky nevařila, a že umí. Nesnáší to, nedělá to. Měla by doma bordel. Sestřenice taky nevaří. A to doslova nic. Pokud ano tak něco lehčího a chodí vařit buď k babičce nebo mámě aby jí to doma nesmrdelo. Jednou jedinkrát jsem ji viděla v kuchyni a to když pekla cukroví. Ale zase to nebylo u ní doma.
My vaříme. Ale už vám, že od chvíle co je kolotoč, práce, školka, domácnost, tak jsme to omezili. Dny, kdy jsem sama doma se něčím odbudu. Zbytek ji mimo domov. Ale vaříme teplé večeře. Co zbude a dá se zamrazit, zamrazime.
@PaníBovaryová píše: Více
Jako dají u nás byly obědy naprosto super ale nějak se to zhoršilo.. dneska například mají samotnou čučku s nakládanou zeleninou a školním salátem což je zelí s mrkví. 6áádné vajíčko ani pitomej párek nebo nedej bože uzené nic. Prostě čočka.
Děti pak jedou na lyžák takže výborný.
Taky mam znamou, ktera moc nevari.doma ma rocni batole-tomu dava sklenicky a ona ma od manzela z Prace chlazenky.
Dokonce je vyucena cukrarka, ale cukrovi na vanoce se objednava
.je proste celkem lina.doma maji i neporadek. Ale kuchyn maji krasnou, jen nevyuzitou.
Jejich vec. nekdo na vareni proste neni ![]()
Asi má línýho chlapa, kterému se nechce vařit
a nebo je samoživitelka, tos nenapsala ![]()
Ahoj. Mám kamarádku, která má dvě děti. Obě chodí do školy i na obědy ve škole. Všimla jsem si, že doma jim skoro vůbec nevaří. Přes týden mají teda ty obědy a doma pak třeba ovoce, jogurty, chleba s něčím, obložený talíř, pudink… Ale teplé večeře skoro nikdy. Vím, že mi po tom nic není. Jen se tomu trochu divím, přijde mi to zvláštní. Ráno nesnídají, do školy mají pečivo s něčím, ve škole oběd a večer zase pečivo s něčím. Prosím o rozumné názory…