Kamarádka skoro nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8590
5.1.26 14:28

Dej to kamarádce přečíst, bude ráda :palec: a ty se starej sama o sebe a ne o cizí lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
5.1.26 14:33

Jak vidím, názory jsou tu všechny rozumné, akorát otázka je deb. ilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
5.1.26 14:39

Uf, ještě že má ta kamarádka jen dvě děti. Kdybys psala o třech, už bych musela přemýšlet, která hydra převlečená za kamarádku má tak dojemnou starost o stravovací návyky v naší rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.1.26 14:43

Takovou kamarádku jako ty bych fakt chtěla. :mrgreen:
Treba ta tvoje kamarádka není kuchařka roku, ale nemá tak nudný život, aby musela řešit na emiminu, zda její kamarádka vaří a nebo nevaří. :roll:
Jako u nás doma je z 95% vždycky teplé jídlo. Ale jsou dny, kdy se mi nechce.
A teplá večeře taky není u nás každý den.
A je mi to úplně jedno.
Omezuje tě na tvém životě nebo na životě tvé rodiny to, že kamarádka nějak nevaří? Myslím že ne.

A její děti najíst dostanou, tak co řešíš.

Za války lidí řešili co dají do pusy a neřešili fakt takové kraviny co ty.

Jako fakt bych tebe NENAZÝVALA kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.1.26 14:44

Taky nevařím, teplé jídlo dle mého stačí jednou denně. I já tak vyrostla a to si máma ve vaření libovala (vždy polévka, hlavní chod). Ale nevím proč by měla vařit něco dalšího ještě večer. Stačí pečivo, sýr, kopa zeleniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
5.1.26 14:50
@Petra0009 píše: Více

Jsem kucharka. Mam na to spešl lazeňskou ( dnes už neexistující) školu. Cukrovi si objednam. Mam skocit z mostu, protoze to pani z internetu odsuzuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
5.1.26 14:53

Pokud mají děti teplé obědy ve škole, není absolutně žádný problém se studenou večeří.. naopak je to u zaměstnaných matek daleko častější model, než po večerech vyvařovat…

o víkendu jsem si naopak dala záležet na různých polívkách, vývarech, masech, přílohách, prostě teplý oběd… a večeře klidně zase studená…

kdyby o mně někdo takto založil diskusi, kámošky už bychom nebyly.. asi máš málo vlastních starostí, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.1.26 14:58

Já taky raději zajdu do restaurace. Je to příjemnější a nešpiní se tak moc kuchyň.
Poslední dobou jsem doma vařila trochu víc a nemůžu doporučit. Hodně práce a pak to uklízení…
Kamarádka žije lepší život než ty a to chápu, že ti může vadit, pokud jsi takový ten závistivý typ.
Potěší tě, když ti řeknu, že celý vánoční úklid obstarával manžel a já ležela na gauči? I okna krásně umyl. 8)

Příspěvek upraven 05.01.26 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
5.1.26 14:59

Já vařím denně. Ale co jí ostatní je mi zcela šumák. A nechápu, že to někdo řeší. Stravovací návyky nebo lenost jiných mě nezajímá. A tak bych ani nechtěla, aby se třeba zas někdo divil, že já denně vařím. Každýho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.26 15:00

Doufám, že nejsi ma kamarádka :lol: ty jsi fakt sen.
Nechci se do toho montovat, ale montuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3149
5.1.26 15:22

Nic ti do toho není a dno zoufalství je anonymně propírat kamarádku na internetu. Ještě že nepíšeš o třech dětech, asi bych se zamyslela, kolik reálií se shoduje s mými :mrgreen: Ale ne, já vařím, kdykoliv mám čas a náladu. A nikdy nemám dogmaticky dáno - oběd vždy teplý, 2-3 chodový, večeře vždy taková a maková, k snídani vždycky čaj.. To je tak svazující. Když se mi chce, navařím na půl týdne. Když se mi nechce / nemám čas, namažu pečivo, udělám toasty, vajíčka, tortilly.. a když nejsem doma, tatínek udělá popcorn. Je to teplé jídlo? Je. A děti žijí a jsou happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.1.26 15:28

Pokud mají teplý oběd ve škole, připadá mi to naprosto dostačující. U nás doma, když jsme byly se ségrami malé, tak se přes týden nevařilo vůbec. Každý měl svůj oběd ve škole nebo v práci. Až když začal otec chodit na směny, tak měl potom teplé jídlo třeba po noční doma. Já jsem na střední kolikrát peníze za obědy radši probendila než to dát za stravenky a vůbec mi to nevadilo, ani nechybělo. :mrgreen: Sama teď chodím domů z práce většinou 16-17-18 hodin a už nevařím. O víkendech naopak vařím hodně několik variant obědů a večeří i „do zásoby“, takže si pak synové berou ke svačinám nebo večeřím ohřáté jídlo a kdy jim to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
5.1.26 15:30

Aaaa, článeček o tom, jak hospodyňky 21.století nevaří. :lol:

U nás se teplé večeře nevařily ani v 20.století. :jazyk: Nevidím smysl v dvou teplých jídlech denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
5.1.26 15:30
@Michelle_M píše: Více

Napsala dvě, ale myslela tři. Jasný, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
5.1.26 15:31

Ja jsem doted nevedela, ze je studena vecere neco k podivu. Dokonce nepovazuju za nutne ani teple obedy. Celou stredni jsem vsedni dny a cast vysoke skoly cele tydny jsem jedla jenom studene a co jako :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí