Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já sice těhule nejsem ,ale také jsem z Roudnice nad Labem a mam doma 15 m. chlapečka
Je ahoj
,
a jak dlouho tady bydlis?My jsme se prave pristehovali,tak tady moc nikoho neznam…
Ahoj, také nejsem těhule, ale jsem z Roudnice
Mám 9měsíčního chlapečka. Kdy čekáš mimi? Už víš, co to bude? ![]()
Tak to máš ještě spousta času do porodu:-) Chodíš teda ještě do práce?Máš pravdu, moc nás tady není, ale kočárků jezdí po Roudnici neuvěřitelně moc! Asi holky nemají net nebo čas…:nevim:
To mám
. Do práce už nechodím.Jsem na neschopence,kvůli náročnosti práce.
OPravdu holek z Roudnice tady moc není,když jsem byla těhu hledala jsem kamarádku a nikdo se neozval ![]()
Budeš mít na všechno alespoň dost času - výbavička a všechny ostatní věci pro mimi. Já chodila do práce až do osmého měsíce a poslední měsíc byl fakt náročný. Bylo to už dlouhatánský…taky bylo hrozný vedro, hodně jsem přibrala a tak jsem jen „přežívala“
Budeš rodit v Roudnici?
Já mám v Roudnici dvě kamarádky s mimčama, ale moc se nevídáme. Tak třeba se sejdeme alespoň my tři a nějak se to rozběhne, když tady nikoho neznáte.Sexyfrago, já mám tušení, jestli jsem tě nemohla včera potkat u nemocnice
Podle té fotky tvého prcka…Jsi blondýnka s dlouhýma vlasama?
Musím říct,že jsem ráda,že jsem doma na neschopence.Aspoň jsem v klidu.Navíc mi bývá občas na omdlení,tak si to v práci nedovedu představit.
Chtěla bych rodit v Roudnici.Četla jsem,že to tady není špatný…ono na finále si člověk stejně asi nevybere,na blba se dá narazit všude.
No nejsem blondýna
mam krátké tmavé vlasy a modrý sporťák.Já jsem rodila v Hořovicích v Roudnici jsem ležela,když jsem ktvácela na začátku těhu a díky tomu jsem si rozmyslela tam rodit narazila jsem na dr. Hroudný nebo jak se jmenuje takový starý dědek takže kvůli němu jsem řekla,že nee.A nelituji,že jsem rodila jinde bylo to tam moc pěkný a fain.
Jinak tady je jedna fotečka jak vypadám ![]()
sice fotka z března,ale pořád jsem si podobná ![]()
Holky nechcete mi poslat žádost do uzavřený skupiny? Založila jsem Těhulky Roudnice nad Labem,třeba se k nám časem ještě někdo připojí.Tady je to takový na prd,když sem může každej nakukovat…
Ahoj,
.Na pokec a pozdější procházky atd.Omlouvám se za anonym.Mám založenou uzamčenou diskuzi,tak se tam pak můžeme přesunout…
ráda bych se seznámila s těhulkou spolubojovnicí z RnL