Kamarádka těhule Roudnice nad Labem :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.6.11 15:06

Kamarádka těhule Roudnice nad Labem:-)

Ahoj,
ráda bych se seznámila s těhulkou spolubojovnicí z RnL :-D .Na pokec a pozdější procházky atd.Omlouvám se za anonym.Mám založenou uzamčenou diskuzi,tak se tam pak můžeme přesunout…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
30.6.11 18:45

Já sice těhule nejsem ,ale také jsem z Roudnice nad Labem a mam doma 15 m. chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
30.6.11 19:07

Je ahoj :mavam: ,
a jak dlouho tady bydlis?My jsme se prave pristehovali,tak tady moc nikoho neznam…

• Citovat
  • Upravit
5463
30.6.11 20:01

Od roku 2006 a taky zatím nikoho moc neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.7.11 11:57

Ahoj, také nejsem těhule, ale jsem z Roudnice :mavam: Mám 9měsíčního chlapečka. Kdy čekáš mimi? Už víš, co to bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
1.7.11 12:47

Ahoj :mavam: ,
termín mám 1.ledna, vypadá to na chlapečka :palec: .

• Citovat
  • Upravit
andyn82
1.7.11 12:48

To nás tady z Roudnice moc není,že :?:

• Citovat
  • Upravit
136
1.7.11 12:52

Tak to máš ještě spousta času do porodu:-) Chodíš teda ještě do práce?Máš pravdu, moc nás tady není, ale kočárků jezdí po Roudnici neuvěřitelně moc! Asi holky nemají net nebo čas…:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
1.7.11 13:11

To mám :-) . Do práce už nechodím.Jsem na neschopence,kvůli náročnosti práce.

• Citovat
  • Upravit
5463
1.7.11 16:24

OPravdu holek z Roudnice tady moc není,když jsem byla těhu hledala jsem kamarádku a nikdo se neozval :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.7.11 21:26

Budeš mít na všechno alespoň dost času - výbavička a všechny ostatní věci pro mimi. Já chodila do práce až do osmého měsíce a poslední měsíc byl fakt náročný. Bylo to už dlouhatánský…taky bylo hrozný vedro, hodně jsem přibrala a tak jsem jen „přežívala“ :mrgreen: Budeš rodit v Roudnici?
Já mám v Roudnici dvě kamarádky s mimčama, ale moc se nevídáme. Tak třeba se sejdeme alespoň my tři a nějak se to rozběhne, když tady nikoho neznáte.Sexyfrago, já mám tušení, jestli jsem tě nemohla včera potkat u nemocnice :lol: Podle té fotky tvého prcka…Jsi blondýnka s dlouhýma vlasama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
2.7.11 12:15

Musím říct,že jsem ráda,že jsem doma na neschopence.Aspoň jsem v klidu.Navíc mi bývá občas na omdlení,tak si to v práci nedovedu představit.
Chtěla bych rodit v Roudnici.Četla jsem,že to tady není špatný…ono na finále si člověk stejně asi nevybere,na blba se dá narazit všude.

• Citovat
  • Upravit
5463
2.7.11 17:31

No nejsem blondýna :lol: mam krátké tmavé vlasy a modrý sporťák.Já jsem rodila v Hořovicích v Roudnici jsem ležela,když jsem ktvácela na začátku těhu a díky tomu jsem si rozmyslela tam rodit narazila jsem na dr. Hroudný nebo jak se jmenuje takový starý dědek takže kvůli němu jsem řekla,že nee.A nelituji,že jsem rodila jinde bylo to tam moc pěkný a fain.
Jinak tady je jedna fotečka jak vypadám :mrgreen:
sice fotka z března,ale pořád jsem si podobná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
2.7.11 18:09

Holky nechcete mi poslat žádost do uzavřený skupiny? Založila jsem Těhulky Roudnice nad Labem,třeba se k nám časem ještě někdo připojí.Tady je to takový na prd,když sem může každej nakukovat…

• Citovat
  • Upravit
5463
2.7.11 23:17

Já taky žádnou žádost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat