Budoucí maminky Beroun a okolí

14367
28.6.11 17:59

budoucí maminky Beroun a okolí

Ahoj,je tu nějaká budoucí maminka z Berouna a okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
8.7.11 22:45

Ahojky, já se hlásím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.7.11 10:35

Ahoj,no už jsem myslela,že snad Beroun pomalu vymře :mrgreen: Kdy čekáš miminko?Já v únoru.Tento týden chodím naposledy do práce,od pondělí jdu na nemocenskou.To se asi ukoušu nudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.11 11:38

čekáme v březnu (asi někdy v půlce, v úterý jdu k doktorce, tak snad budu vědět víc, zatím to mám jen potvrzené z krve, tak už se nemůžu dočkat až bude něco vidět na UZ) Doma už máme 4měsíční holčičku, tak to bude docela mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.7.11 14:16

Tý jo,to sis teda pospíšila :mrgreen: To budeš mít pěkný záhul.Ty jsi přímo z Berouna?A kde jsi rodila malou?Já chodím do Podolí,tak nevím jestli tam mám i rodit a nebo jít do Hořovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.11 15:22

My bydlíme na Tetíně (respektive samota pod Tetínem) a rodila jsem v Hořovicích, malá se narodila o 2 měsíce dřív, císařem a převáželi ji do Prahy, ale v Hořovicích jsem byla spokojená a určitě tam chci rodit zas. Je ale fakt, že když chodíš do Podolí, tak tě tam doktor bude znát, budeš tam mít kartu a bude to asi jednodušší, ale Hořovice jsou fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.7.11 15:39

To je dneska hnus co?Ale na druhou stranu aspoń trochu uklidím,v těch vedrech se mi nic nechce.Já se do Hořovic chystám zítra,kouknout na nějaký šaty.Za měsíc mě čeká svatba a v Berouně nic nemají.A jak se malá jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.11 15:52

Malá je Madlenka (Magdaléna), vždycky se mi to jméno líbilo a teď konečně tu svoji vysněnou holčičku mám doma :)
Už máš jména pro mimi? My máme vybranou Elišku pro holčičku, tentokrát jméno vybíral tatínek, tak změna nepřichází v úvahu :) a u kluka se mi zatím líbí nejvíc Mikuláš, tak uvidíme :)
O počasí mi ani nemluv, jak je vedro, tak je mi šíleně a když se to mění, tak je mi ještě hůř. Pořád bych jen spala a spala… Naštěstí je malá hodná a dost přes den spinká, tak můžu taky :) práce mi doma neuteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.7.11 16:23

Madlenka je hezký.Já jsem kdysi dokonce měla přezdívku Majda.S jménama ještě nevím.Budoucímu tatínkovi se totiž nejvíc líbí ty stará jako Maruška,Toníček,Lojzík…A to teda ne :cert: Takže z těch novějších máme zatím pro kluka Vojta nebo Viktor a pro holku jich je o něco víc Eva,Lucie,Veronika,pak se mu ještě líbí Julie a Viktorie a Eliška taky,jenže naše příjmení začíná na Š,tak se bojím aby to nebylo moc šišlavý.Jinak moje velký děti jsou Michal a Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.11 17:53

Vojta se mi vždycky moc líbil a Julinka je taky pěkná :) ono se jméno nakonec vždycky vybere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.7.11 22:10

Ahoj,tak jsem dorazila konečně z práce,ještě zítra a v neděli a konec.Chci popřát Madlence vše nejlepší k jejímu prvnímu svátku :kytka: Já byla dnes na kontrole,všechno je v pořádku,mám Malinu/pracovní název mimi/vyfocenou,měří 4 cm.Další kontrolu mám 9.8.Tak se zatím holky mějte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.7.11 22:19

maraida: děkujeme :) popravdě jsme ten první svátek odflákli, má všeho dost a zatím z toho nemá rozum, tak vlastně dostala akorát od babičky mazlíka (růžovýho králíčka, je to takový ten hadřík s hlavičkou :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.8.11 16:27

Ahojky.Tak jak se máte holky?Konečně se počasí umoudřilo a je krásně.i když na mě teď trochu moc :-D Jsem už druhý týden doma,zatím se moc nenudím tak to jde.Na svatbu už mám snad vše zajištěné,v pondělí jsem si konečně vybrala šaty a objednala kytky.Na víkend mi přijede syn s přítelkyní,bude mu 20,tak budeme trochu slavit,dneska jsem mu byla vybrat nějaký dárek.Taky se chystám na houby,prý už rostou.A co Ty?Jak pokračuje Tvoje těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.8.11 21:37

Ahoj, no… včera jsem byla na revizi dělohy :( v pondělí jsme o miminko přišli… jsem z toho taková přešlá, ale malá mi dělá radost, už krásně pase, začala si broukat a úžasně se směje, tak je to takový lehčí. No doufala jsem, že už se mi to znovu nestane a stalo, ale miminko se asi špatně vyvíjelo, tak je to nakonec takhle lepší, než aby pak byl nějakej problém později. Tak třeba konečně naplánujeme svatbu a vezmeme se :D tak pak určitě ocením tipy co kde a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.8.11 21:50

Ahoj,to je mi moc líto :hug: nemám slov…ale obdivuji jak jsi statečná,jak to bereš.Já nevím co bych v Tvé situaci dělala,ale věřím,že čas zahojí všechny rány.A Ty máš navíc svoje úžasné zlatíčko,které Ti pomůže zapomenout.Já se teď moc bojím na úterý,mám screning,doufám,že to dopadne dobře a mimi bude v pořádku a nebudu muset na plodovku.Až si rozmyslíte tu svatbu,dej určitě vědět,ráda pomůžu pokud to bude v mých silách. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová