Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,je tu nějaká budoucí maminka z Berouna a okolí?
Ahoj,no už jsem myslela,že snad Beroun pomalu vymře
Kdy čekáš miminko?Já v únoru.Tento týden chodím naposledy do práce,od pondělí jdu na nemocenskou.To se asi ukoušu nudou.
čekáme v březnu (asi někdy v půlce, v úterý jdu k doktorce, tak snad budu vědět víc, zatím to mám jen potvrzené z krve, tak už se nemůžu dočkat až bude něco vidět na UZ) Doma už máme 4měsíční holčičku, tak to bude docela mazec ![]()
Tý jo,to sis teda pospíšila
To budeš mít pěkný záhul.Ty jsi přímo z Berouna?A kde jsi rodila malou?Já chodím do Podolí,tak nevím jestli tam mám i rodit a nebo jít do Hořovic.
My bydlíme na Tetíně (respektive samota pod Tetínem) a rodila jsem v Hořovicích, malá se narodila o 2 měsíce dřív, císařem a převáželi ji do Prahy, ale v Hořovicích jsem byla spokojená a určitě tam chci rodit zas. Je ale fakt, že když chodíš do Podolí, tak tě tam doktor bude znát, budeš tam mít kartu a bude to asi jednodušší, ale Hořovice jsou fakt super ![]()
To je dneska hnus co?Ale na druhou stranu aspoń trochu uklidím,v těch vedrech se mi nic nechce.Já se do Hořovic chystám zítra,kouknout na nějaký šaty.Za měsíc mě čeká svatba a v Berouně nic nemají.A jak se malá jmenuje?
Malá je Madlenka (Magdaléna), vždycky se mi to jméno líbilo a teď konečně tu svoji vysněnou holčičku mám doma ![]()
Už máš jména pro mimi? My máme vybranou Elišku pro holčičku, tentokrát jméno vybíral tatínek, tak změna nepřichází v úvahu
a u kluka se mi zatím líbí nejvíc Mikuláš, tak uvidíme ![]()
O počasí mi ani nemluv, jak je vedro, tak je mi šíleně a když se to mění, tak je mi ještě hůř. Pořád bych jen spala a spala… Naštěstí je malá hodná a dost přes den spinká, tak můžu taky
práce mi doma neuteče ![]()
Madlenka je hezký.Já jsem kdysi dokonce měla přezdívku Majda.S jménama ještě nevím.Budoucímu tatínkovi se totiž nejvíc líbí ty stará jako Maruška,Toníček,Lojzík…A to teda ne
Takže z těch novějších máme zatím pro kluka Vojta nebo Viktor a pro holku jich je o něco víc Eva,Lucie,Veronika,pak se mu ještě líbí Julie a Viktorie a Eliška taky,jenže naše příjmení začíná na Š,tak se bojím aby to nebylo moc šišlavý.Jinak moje velký děti jsou Michal a Nela.
Vojta se mi vždycky moc líbil a Julinka je taky pěkná
ono se jméno nakonec vždycky vybere ![]()
Ahoj,tak jsem dorazila konečně z práce,ještě zítra a v neděli a konec.Chci popřát Madlence vše nejlepší k jejímu prvnímu svátku
Já byla dnes na kontrole,všechno je v pořádku,mám Malinu/pracovní název mimi/vyfocenou,měří 4 cm.Další kontrolu mám 9.8.Tak se zatím holky mějte ![]()
maraida: děkujeme
popravdě jsme ten první svátek odflákli, má všeho dost a zatím z toho nemá rozum, tak vlastně dostala akorát od babičky mazlíka (růžovýho králíčka, je to takový ten hadřík s hlavičkou
)
Ahojky.Tak jak se máte holky?Konečně se počasí umoudřilo a je krásně.i když na mě teď trochu moc
Jsem už druhý týden doma,zatím se moc nenudím tak to jde.Na svatbu už mám snad vše zajištěné,v pondělí jsem si konečně vybrala šaty a objednala kytky.Na víkend mi přijede syn s přítelkyní,bude mu 20,tak budeme trochu slavit,dneska jsem mu byla vybrat nějaký dárek.Taky se chystám na houby,prý už rostou.A co Ty?Jak pokračuje Tvoje těhu?
Ahoj, no… včera jsem byla na revizi dělohy
v pondělí jsme o miminko přišli… jsem z toho taková přešlá, ale malá mi dělá radost, už krásně pase, začala si broukat a úžasně se směje, tak je to takový lehčí. No doufala jsem, že už se mi to znovu nestane a stalo, ale miminko se asi špatně vyvíjelo, tak je to nakonec takhle lepší, než aby pak byl nějakej problém později. Tak třeba konečně naplánujeme svatbu a vezmeme se
tak pak určitě ocením tipy co kde a jak ![]()
Ahoj,to je mi moc líto
nemám slov…ale obdivuji jak jsi statečná,jak to bereš.Já nevím co bych v Tvé situaci dělala,ale věřím,že čas zahojí všechny rány.A Ty máš navíc svoje úžasné zlatíčko,které Ti pomůže zapomenout.Já se teď moc bojím na úterý,mám screning,doufám,že to dopadne dobře a mimi bude v pořádku a nebudu muset na plodovku.Až si rozmyslíte tu svatbu,dej určitě vědět,ráda pomůžu pokud to bude v mých silách. ![]()