Maminky z Vršovic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
670
23.6.11 23:15

maminky z Vršovic

Ahoj,mám 4. měsíce staré miminko a nebaví mě kroužit v parku samotná,nechcete se někdo přidat na procházku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
23.6.11 23:49

Ahoj:) my obcas krouzime v Pripotocnim hristatku, ale ten je spis pro vetsi deti. Jinak moc nekrouzime:D spis davame hodne pikniky po Praze ale Grebovka by nebyla nekdy spatna:)nejak hromadne, spis se tu zdruzuji matky z 10tky ale kazda na jine diskuzi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.6.11 13:14
mariquita píše:
Ahoj,mám 4. měsíce staré miminko a nebaví mě kroužit v parku samotná,nechcete se někdo přidat na procházku?

Ahoj jestli chodíš do parku ke škole tak tam jsem taky kroužila jak blbec dokola :mrgreen: dcera je už velká 2,5r už tam občas zajdu jen na hřiště jinak tě zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.6.11 14:42

A co ten piknik treba v Grebovce? nebo nekde na trave? to by nebylo spatny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
25.6.11 23:04

Monjie, ahoj,piknik mi přijde jako dobrý nápad :-) Klidně se můžem domluvit a jestli je Vás víc, co piknikujete,tak se ráda někdy přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
25.6.11 23:05

Blanko,tak přesně tam jako blbec kroužim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.6.11 21:07

ahoj mám malou taky díky Pronatalu. Já se seznámila s maminkama v létě když jsem jako blbec kroužila a někdo kroužil taky tak jsem maminku oslovila nakonec nás bylo a asi 8 mamin co se scházíme mají samé kluky a tak má Verča do budoucna na výběr :wink: Přes zimu mi přijde, že z Vršovic chodím ven jen já jinak je to všechno v Tescu nebo v DM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.6.11 21:31

jaaa taky chodim ven, treba na prochazky k Hamru:D nebo k Vltave na ptaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.7.11 12:02

procházky Praha 10

Ahoj,
mám 3,5 měsíční holčičku a ráda se přidám na procházky s maminkami s podobně starými dětmi. S mimčem si ještě moc nepopovídám, tak ráda přijdu na jiné myšlenky:-)
Chodíme na procházky hlavně odpoledne a navečer. Do Grébovky, Olšanské hřbitovy, okolí Slávie, strašnické vilky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.8.11 14:12

A co tenhle tyden?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.8.11 21:28

zítra a v pátek nemůžu jinak je mi to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
20.8.11 08:54

Ahoj holky já jsem taky z Vršovic :pankac: mám 5ti týdeního chlapečka Lukáška a ráda se k Vám přidám na pokec a procházku… :wink: mám ještě 2 kluky Jindru 14let a Járu 9let. Pokud plánujete nějaký srazík ráda se k Vám přidám :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
20.8.11 12:40

Tak klidne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.3.12 10:43

Ahoj holky potřebuju poradit kam s dětskem a dvěma obr psíčkama ve vršovicích?Budeme se tam stěhovat kousíček od edenu a já to tam zrovna moc neznám..skoro celý život sice bydlím na desítce ale Vršovice jsou pro mě španělská vesnice :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.3.12 12:06

Tak abys tam mohla i se psem tak buď Grobovka nebo na druhou stranu do Jiráskovy aleje, jinak nevím, ale třeba se ozve někdo zkušenější :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová