Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,mám 4. měsíce staré miminko a nebaví mě kroužit v parku samotná,nechcete se někdo přidat na procházku?
Ahoj:) my obcas krouzime v Pripotocnim hristatku, ale ten je spis pro vetsi deti. Jinak moc nekrouzime:D spis davame hodne pikniky po Praze ale Grebovka by nebyla nekdy spatna:)nejak hromadne, spis se tu zdruzuji matky z 10tky ale kazda na jine diskuzi:D
mariquita píše:
Ahoj,mám 4. měsíce staré miminko a nebaví mě kroužit v parku samotná,nechcete se někdo přidat na procházku?
Ahoj jestli chodíš do parku ke škole tak tam jsem taky kroužila jak blbec dokola
dcera je už velká 2,5r už tam občas zajdu jen na hřiště jinak tě zdravím ![]()
A co ten piknik treba v Grebovce? nebo nekde na trave? to by nebylo spatny, ne?
Monjie, ahoj,piknik mi přijde jako dobrý nápad
Klidně se můžem domluvit a jestli je Vás víc, co piknikujete,tak se ráda někdy přidám.
ahoj mám malou taky díky Pronatalu. Já se seznámila s maminkama v létě když jsem jako blbec kroužila a někdo kroužil taky tak jsem maminku oslovila nakonec nás bylo a asi 8 mamin co se scházíme mají samé kluky a tak má Verča do budoucna na výběr
Přes zimu mi přijde, že z Vršovic chodím ven jen já jinak je to všechno v Tescu nebo v DM. ![]()
jaaa taky chodim ven, treba na prochazky k Hamru:D nebo k Vltave na ptaky
Ahoj,
mám 3,5 měsíční holčičku a ráda se přidám na procházky s maminkami s podobně starými dětmi. S mimčem si ještě moc nepopovídám, tak ráda přijdu na jiné myšlenky:-)
Chodíme na procházky hlavně odpoledne a navečer. Do Grébovky, Olšanské hřbitovy, okolí Slávie, strašnické vilky atp.
Ahoj holky já jsem taky z Vršovic
mám 5ti týdeního chlapečka Lukáška a ráda se k Vám přidám na pokec a procházku…
mám ještě 2 kluky Jindru 14let a Járu 9let. Pokud plánujete nějaký srazík ráda se k Vám přidám
![]()
Ahoj holky potřebuju poradit kam s dětskem a dvěma obr psíčkama ve vršovicích?Budeme se tam stěhovat kousíček od edenu a já to tam zrovna moc neznám..skoro celý život sice bydlím na desítce ale Vršovice jsou pro mě španělská vesnice
..
Tak abys tam mohla i se psem tak buď Grobovka nebo na druhou stranu do Jiráskovy aleje, jinak nevím, ale třeba se ozve někdo zkušenější ![]()