Maminky z Vršovic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
29.3.12 15:15

u aleje ve strašnicích bydlíme teď..Grebovka je fajn tam určitě zajdeme :) .a co nějaká dětská hřišťátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.3.12 15:42

Hřiště je dobré v Přípotoční ulici kousek od Botiče, ale pejsky musíš nechat před bránou :)

• Citovat
  • Upravit
355
29.3.12 15:57

to chápu :mrgreen: nemůžu je tahat všude s sebou jsou to koňové né psy :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elois28
16.5.12 20:12

Ahoj, mohla bych se někdy přidat na prochajdu?

• Citovat
  • Upravit
9
6.3.13 10:33

Ahoj maminky, nenajde se některá, která by se k nám přidala na kočárkování? Bydlíme kousek od edenu a mám 4m miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.4.13 18:28

Ahoj maminko Petule. Už jsi našla nějakou maminku na procházky s kočárkem? Bydlím pod Vinohradskou nemocnicí, mám téměř 3m miminko a docela bych uvítala při procházkách společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.4.13 09:14

Ahoj Niko,

můžeme se někdy domluvit, bydlím na Kubáni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.4.13 12:30

Teď jsem týden mimo Prahu. Jakmile se vrátím, ozvu se a domluvíme se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.13 21:19

Ahoj maminko Niko, nepodnikneme nějakou tu prochajdu? nebo užíváte sluníčka mimo Prahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.8.13 12:54

Ahoj Petule, dlouho jsi se neozvala a my v létě v Praze moc času netrávíme, takže bych to viděla spíš až na září… leda by bylo týden ošklivo, to se pak vracíme zpět do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.8.13 20:04

Ahoj mamino :) tak to jsme na tom podobně, ted jsme po 6ti týdnech zpátky doma a zatím zůstáváme. pak až v půlce zaří zase odjedeme na pár dní. A co vy, stále mimo? kdyby ne, můžeme se domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.13 18:31

Ahoj, my se vracíme do Prahy v pondělí. Na jak dlouho ještě nevím. Tak jeden den bychom mohly někam vyrazit. Kdy chodíte na procházku? My většinou dopoledne, tak na devátou. Když není vedro, tak i mezi 12 a 13. To malá chodí spát, takže v kočárku vydrží. Jinak se jí tam moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.13 21:06

:) no tak mi chodíme na prochajdu až odpolko, ale nějak se domluvíme a naplánujeme prochajdu. tak dej vědět, až se ti to bude hodit a užívej chatičky, hned bych se tam vrátila…ta Praha je děsná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.5.15 00:11

Procházka s kočárkem Vršovice, okolí EDEN

Ráda bych našla maminky na společné procházky s kočárkem a dětmi. Sama děti mám, takže procházky s kočárkem, hřiště, kafíčko, výlety. Blíží se prázdniny, tak budu moc ráda, pokud se mi maminky ozvete… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová