Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
u aleje ve strašnicích bydlíme teď..Grebovka je fajn tam určitě zajdeme
.a co nějaká dětská hřišťátka?
Hřiště je dobré v Přípotoční ulici kousek od Botiče, ale pejsky musíš nechat před bránou ![]()
to chápu
nemůžu je tahat všude s sebou jsou to koňové né psy
..
Ahoj maminky, nenajde se některá, která by se k nám přidala na kočárkování? Bydlíme kousek od edenu a mám 4m miminko.
Ahoj maminko Petule. Už jsi našla nějakou maminku na procházky s kočárkem? Bydlím pod Vinohradskou nemocnicí, mám téměř 3m miminko a docela bych uvítala při procházkách společnost.
Teď jsem týden mimo Prahu. Jakmile se vrátím, ozvu se a domluvíme se ![]()
Ahoj maminko Niko, nepodnikneme nějakou tu prochajdu? nebo užíváte sluníčka mimo Prahu?
Ahoj Petule, dlouho jsi se neozvala a my v létě v Praze moc času netrávíme, takže bych to viděla spíš až na září… leda by bylo týden ošklivo, to se pak vracíme zpět do Prahy
Ahoj mamino
tak to jsme na tom podobně, ted jsme po 6ti týdnech zpátky doma a zatím zůstáváme. pak až v půlce zaří zase odjedeme na pár dní. A co vy, stále mimo? kdyby ne, můžeme se domluvit ![]()
Ahoj, my se vracíme do Prahy v pondělí. Na jak dlouho ještě nevím. Tak jeden den bychom mohly někam vyrazit. Kdy chodíte na procházku? My většinou dopoledne, tak na devátou. Když není vedro, tak i mezi 12 a 13. To malá chodí spát, takže v kočárku vydrží. Jinak se jí tam moc nelíbí.
no tak mi chodíme na prochajdu až odpolko, ale nějak se domluvíme a naplánujeme prochajdu. tak dej vědět, až se ti to bude hodit a užívej chatičky, hned bych se tam vrátila…ta Praha je děsná ![]()
Ráda bych našla maminky na společné procházky s kočárkem a dětmi. Sama děti mám, takže procházky s kočárkem, hřiště, kafíčko, výlety. Blíží se prázdniny, tak budu moc ráda, pokud se mi maminky ozvete… ![]()