Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem z Prahy 15, Petrovice-Horní Měcholupy a hledám kamarádku na prochazky s podobně staríma mrnatama. Mám 4m.holčičku(možná je to pro někoho důležitý
-plně na UM). S malou „musím“ chodit ven 2×, doma toho moc nenaspí
Dopolko asi do 12h. a odpolko kolem 15h. Budu ráda za, když se mi ozve nějaká maminka a možná budoucí kamarádku ![]()
Ahoj já jsem z Jižnáku,do Petrovic to máme busem kousek,akorát já mám 4 a 2 roky holčičky,mám Káju a Naty
Ahoj, obnovuji tuto diskusi.Je mi 35let a mam 9mesicniho chlapecka. Pokud by se nasla maminka v podobnem veku, radi spolecne podnikneme prochazky s kocarkem. Idealne z H. Mecholup, Petrovic, pripadne z Hostivare. Nejcasteji chodim ven mezi 11-13h, ale muzeme se casove prizpusobit.
@jajda07 Ahoj, před necelým měsícem jsme se přistěhovali do Horních Měcholup. Mám dva kluky 1 a 4roky
Marcela
Ahojky Jajdo a Marci, taky nově bydlím v Hor. Měcholupech zajdeme někdy ven? Mám 15ti měsíční holčičku a pejska. ![]()
@hobbit Ahoj, omlouvám se, že píšu až takto pozdě, ale prakticky sem nechodím
Pokud nabídka trvá, ráda někdy ven zajdu. Dopoledne je starší ve školce, tak je to klidnější ![]()
@Marcil ahojky. Super
Jen mám teď týden před termínem, tak kdByom se domluvily, tak za cca 3tYdny?
Hezké hřiště je v ulici Milánská naproti policajtům, znáš? ![]()
Ahoj,
já jsem z Prahy 15 - mám 2 holčičky 7 a skoro 3 roky. Hledáme nové kamarádky na hřiště atd.. budu ráda, když se ozveš ![]()
@Krika Ahoj, určitě rádi vyrazíme
Zatím tu moc kamarádů nemáme
Kde přesněji bydlíte?