Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí maminky
…jsou tady maminky které čekaji mimi na podzim(mi listopad)…někde v našem okolí?
Ahoj,
my bydlime v Modranech, vedle hydrometeorologickyho ustavu…takze autem to je kousek ![]()
A pokud vse bude v poradku, tak by se to melo narodit v unoru.
Ahoj,
nedavno jsme se prestahovali do Jesenice.
Mimi uz mam - 3 mesicni. Do Vestce chodime obcas na prochazky s kocarkem - k rybniku.
Ahoj,
jej tak to jsem rada ze je tady nekdo
.taky chodím k rybníku na procházky jelikoz nechodim do prace.
tak treba muzeme nekdy jít spolu ja budu rada ze budu mit s kym pokecat o mimi:-)
jej tak to drzim palecky…a mimi jste planovali??…no my jsme si na zacatku uzili svoje a tak doufam ze uz bude jenom dobre…
Dobre rano,
miminko jsme planovali, ale koukam, ze ne moc dobre…co jsem dneska volala na socialku…
Snad to vsechno muj pan doktor vyresi a bude to v poradku a ja uz si to budu jen a jen uzivat.
janinchen píše:
Ahoj,
jej tak to jsem rada ze je tady nekdo.taky chodím k rybníku na procházky jelikoz nechodim do prace.
tak treba muzeme nekdy jít spolu ja budu rada ze budu mit s kym pokecat o mimi:-)
jasne, muzeme se nekdy domluvit na spolecnem krouzeni kolem rybnika ![]()
no ono je asi vzdy něco…mi jsme taky planovali…ale zase jsme nemysleli,že tak hned se povede..ale máme radost …i když po problémech na začatku jsme měli takové různe pocity…
to mi povidej…doktor nakonec nic nevymyslel, tak pujdu rovnou na rodicovskou na 4 roky, pokud to jeste nezmeni…
Hlavne aby vsechno bylo v poradku, jsem OSVC tak aspon nemusim sedet v praci a kdyz je prace, tak do oddelam, kdyz ne, tak doma odpocivam… pri prohlidce mi nasel na deloze cystu, tak doufam, ze zmizi a ja nebudu muset jeste na operaci. A to jsme si s pritelem mysleli, ze kdyz mi je jen 26, tak to bude vsechno bez problemu…
Ahojky,
no já jsem doma už 2 měsíce.Bylo mi to doporučeno kvůli mimi,jelikož byli nějaké potíže.Ale poslední kontrola ukázala,že je všechno v pořádku a čekáme zdravou holčičku.
Jinak držím palce aby ti ta cysta zmizela a budeš se moct těšit.Držím palce…
Ahoj,
no tak mi jsme už po kontole v 20.TT a vypadá to,že se můžeme konečně těšit na mimi a že je konečne vše v pořádku. A co ty jak se ti daří s miminkem.
Jej ani jsem se nezeptala zda máš holku nebo kluka???
Pa
Ahoj,
jsme z Vestce. Není tu nějaká maminka na výlety a akce?
Ahoj já jsem z Vestce a mimino čekáme každým dnem,tak pak když budeš chtít můžeme někam vyrazit
.Papa
Ahoj,
tak určo písni - asi raději soukr. zprávu. Akorá my máme 2,5roku a trošku to bude s náma divočejší - no vezmeme kolo a uvidíme, zda se nerozejdeme. Určo písni a ať ti to dobře dopadne s prcekm.
Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Praha-západ. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe.
Stačí jen zažádat o členství.
Krásné dny přeje
admin Monika ![]()