Maminky Praha-západ, Vestec a okolí

8
22.6.11 13:22

Maminky praha západ Vestec a okolí

Ahoj budoucí maminky :-) …jsou tady maminky které čekaji mimi na podzim(mi listopad)…někde v našem okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7024
22.6.11 14:52

Ahoj,
my bydlime v Modranech, vedle hydrometeorologickyho ustavu…takze autem to je kousek :-)
A pokud vse bude v poradku, tak by se to melo narodit v unoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
22.6.11 22:44

Ahoj,
nedavno jsme se prestahovali do Jesenice.
Mimi uz mam - 3 mesicni. Do Vestce chodime obcas na prochazky s kocarkem - k rybniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.6.11 09:29

Ahoj,
jej tak to jsem rada ze je tady nekdo :-) .taky chodím k rybníku na procházky jelikoz nechodim do prace.
tak treba muzeme nekdy jít spolu ja budu rada ze budu mit s kym pokecat o mimi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.6.11 09:31

jej tak to drzim palecky…a mimi jste planovali??…no my jsme si na zacatku uzili svoje a tak doufam ze uz bude jenom dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
23.6.11 10:04

Dobre rano,
miminko jsme planovali, ale koukam, ze ne moc dobre…co jsem dneska volala na socialku…
Snad to vsechno muj pan doktor vyresi a bude to v poradku a ja uz si to budu jen a jen uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.6.11 12:20
janinchen píše:
Ahoj,
jej tak to jsem rada ze je tady nekdo :-) .taky chodím k rybníku na procházky jelikoz nechodim do prace.
tak treba muzeme nekdy jít spolu ja budu rada ze budu mit s kym pokecat o mimi:-)

jasne, muzeme se nekdy domluvit na spolecnem krouzeni kolem rybnika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.6.11 13:13

no ono je asi vzdy něco…mi jsme taky planovali…ale zase jsme nemysleli,že tak hned se povede..ale máme radost …i když po problémech na začatku jsme měli takové různe pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
28.6.11 17:56

to mi povidej…doktor nakonec nic nevymyslel, tak pujdu rovnou na rodicovskou na 4 roky, pokud to jeste nezmeni…
Hlavne aby vsechno bylo v poradku, jsem OSVC tak aspon nemusim sedet v praci a kdyz je prace, tak do oddelam, kdyz ne, tak doma odpocivam… pri prohlidce mi nasel na deloze cystu, tak doufam, ze zmizi a ja nebudu muset jeste na operaci. A to jsme si s pritelem mysleli, ze kdyz mi je jen 26, tak to bude vsechno bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.7.11 11:39

Ahojky,
no já jsem doma už 2 měsíce.Bylo mi to doporučeno kvůli mimi,jelikož byli nějaké potíže.Ale poslední kontrola ukázala,že je všechno v pořádku a čekáme zdravou holčičku.
Jinak držím palce aby ti ta cysta zmizela a budeš se moct těšit.Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.7.11 11:42

Ahoj,
no tak mi jsme už po kontole v 20.TT a vypadá to,že se můžeme konečně těšit na mimi a že je konečne vše v pořádku. A co ty jak se ti daří s miminkem.
Jej ani jsem se nezeptala zda máš holku nebo kluka???
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
19.10.11 13:04

Ahoj,
jsme z Vestce. Není tu nějaká maminka na výlety a akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.10.11 14:46

Ahoj já jsem z Vestce a mimino čekáme každým dnem,tak pak když budeš chtít můžeme někam vyrazit :-D .Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
21.10.11 19:38

Ahoj,
tak určo písni - asi raději soukr. zprávu. Akorá my máme 2,5roku a trošku to bude s náma divočejší - no vezmeme kolo a uvidíme, zda se nerozejdeme. Určo písni a ať ti to dobře dopadne s prcekm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.18 10:33

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Praha-západ. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe. :) Stačí jen zažádat o členství.

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová