Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,někdo na pokec či společná setkání,
výlety,já na MD s ročním synkem.
ahoj, já jsem tu
, mám ale teprve víc jak dvouměsíční holčičku. ale pořád už spolu někde trajdáme po výletech. doma je nuda ![]()
odkud přesně jsi?
Ahoj já jsem taky od UH,ale teprve budu rodit v srpnu…jinak dvě děti už mám 8 a 15 let...... ![]()
Ahojky já jsem z Osvětiman.Tož to máte ještě malého drobečka.
Tož to se jen tak už nevidí,mě zatím stačí jedno,ale tři to smekám.
taky čumim, jeden prcek je až dost. ikdyž já mám teda docela hodňouse.
no, malá je ještě malá, ale tak to snad tak neva, ne?!
Já z Jankovic.......dvě děti mám z předchozího manželství,které nakonec skončilo po 8 letech a můj nynější přítel vlastní děti nemá,tak jsme se v loni v červnu rozhodli si jedno pořídit,asi po 5 měsících se povedlo…Mě je 35 a mojemu 42 a jsme spolu 7 let..............
když to tak spočtu, to ses rozvedla s ročním prckem, že?! to musel být docela boj. ale aspoň máš teď pomocníky a přítel musí být taky určitě v sedmém nebi, když děti ještě nemá. já jsem matka amatérka, máme s manželem první mimčo. jen jsme na to pomysleli, už jsem otěhotněla, asi zrovna minulý rok touto dobou na dovči. tak je to zatím takový pokus omyl
třeba včera jsem si udělala květákový nákyp, měla jsem na něj hroznou chuť a byl čerstvý květák na trhu…a teď nestačím malou utěšovat jak prdí a kroutí se a baby calm u nás teče proudem…
já jsem ze Zlámance, ale do UH jezdívám, i do Zlína. doma mě to moc nebaví
jsem zvyklá na lidi…
michaela1808 píše:
když to tak spočtu, to ses rozvedla s ročním prckem, že?! to musel být docela boj. ale aspoň máš teď pomocníky a přítel musí být taky určitě v sedmém nebi, když děti ještě nemá. já jsem matka amatérka, máme s manželem první mimčo. jen jsme na to pomysleli, už jsem otěhotněla, asi zrovna minulý rok touto dobou na dovči. tak je to zatím takový pokus omyltřeba včera jsem si udělala květákový nákyp, měla jsem na něj hroznou chuť a byl čerstvý květák na trhu…a teď nestačím malou utěšovat jak prdí a kroutí se a baby calm u nás teče proudem…
já jsem ze Zlámance, ale do UH jezdívám, i do Zlína. doma mě to moc nebavíjsem zvyklá na lidi…
Jo,jo malá měla něco přes rok,když si bývalý našel druhou…takže celkem drsný,teď už je to za mnou a jsem ráda že to udělal,můj je s náma od roku a půl malé,5 let spolu bydlíme a je skvělej,já nejdřív už další nechtěla,ale kluk už je velkej,dcera bude mít v září 9,tak nějak to vyplynulo samo…a ted jsme moc rádi a už se nemůžeme dočkat našeho Matýska… ![]()
Oživuji diskuzi ![]()
Jsem z Buchlovic, mám 20měsíčního prcka, mně je 29. Někdo na kamarádění? ![]()
Ahojky já bych brala kamarádku
jsem z boršic a taky je mi 29.Teď jsem akorád těhotná a čekám své první miminko. ![]()
@pida01 Z Boršic? Tak to je super, to nemáme tak daleko
Kdy se má prcek narodit? A co čekáte? Su zvědavá baba ![]()
@Salvaje termín mám 1.6 a měl by to být chlapeček
a ty máš taky chlapečka?
@pida01 Jj, kluka. V květnu mu budou už 2 roky. Strašně to letí… Fakt si užívej těhotenství i miminka, za chvilku to bude pryč a nebudeš vědět jak… A bude po Tobě skákat 2letý rozumbrada ![]()
Máte už vybrané jméno? 1.6., to je svátek dětí, ne? To byl měl hezké ![]()
@Salvaje jo podařilo se nám chytit hezké datum, teď ještě aby se malemu v ten den taky cbtělo ven
Nakonec jsme se nějak shodli na Samuelovi. Nechtěli jsme takové ty klasické ohleděné jména. Zatím si užívám hlavně to jemné kopkání je to úžasné jak mi občas troška nadskakuje bříško
Zatím jsem doma na rizikovce a doufám, že mě doktor nebude chtít poslat zpátky do práce. Akorád mi chybí nějaké kamarádky. Mám spíš jenom známé a co jsou kamarádky, tak jsou už starší a mají velké děti tudíž i jiné starosti
A jak se jmenuje ten váš drobek? ![]()