Uherské Hradiště a okolí

189
30.6.11 14:22

Uh,Hradiště a okolí,HALÓ

Ahojky,někdo na pokec či společná setkání, :-) výlety,já na MD s ročním synkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1863
30.6.11 16:59

ahoj, já jsem tu :mrgreen:, mám ale teprve víc jak dvouměsíční holčičku. ale pořád už spolu někde trajdáme po výletech. doma je nuda :roll:
odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
30.6.11 18:52

Ahoj já jsem taky od UH,ale teprve budu rodit v srpnu…jinak dvě děti už mám 8 a 15 let...... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.6.11 20:55

Ahojky já jsem z Osvětiman.Tož to máte ještě malého drobečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.6.11 20:59

Tož to se jen tak už nevidí,mě zatím stačí jedno,ale tři to smekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
1.7.11 10:31

taky čumim, jeden prcek je až dost. ikdyž já mám teda docela hodňouse.
no, malá je ještě malá, ale tak to snad tak neva, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
1.7.11 14:40

Já z Jankovic.......dvě děti mám z předchozího manželství,které nakonec skončilo po 8 letech a můj nynější přítel vlastní děti nemá,tak jsme se v loni v červnu rozhodli si jedno pořídit,asi po 5 měsících se povedlo…Mě je 35 a mojemu 42 a jsme spolu 7 let..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
1.7.11 15:22

když to tak spočtu, to ses rozvedla s ročním prckem, že?! to musel být docela boj. ale aspoň máš teď pomocníky a přítel musí být taky určitě v sedmém nebi, když děti ještě nemá. já jsem matka amatérka, máme s manželem první mimčo. jen jsme na to pomysleli, už jsem otěhotněla, asi zrovna minulý rok touto dobou na dovči. tak je to zatím takový pokus omyl :mrgreen: třeba včera jsem si udělala květákový nákyp, měla jsem na něj hroznou chuť a byl čerstvý květák na trhu…a teď nestačím malou utěšovat jak prdí a kroutí se a baby calm u nás teče proudem…
já jsem ze Zlámance, ale do UH jezdívám, i do Zlína. doma mě to moc nebaví 8-o jsem zvyklá na lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
1.7.11 15:38
michaela1808 píše:
když to tak spočtu, to ses rozvedla s ročním prckem, že?! to musel být docela boj. ale aspoň máš teď pomocníky a přítel musí být taky určitě v sedmém nebi, když děti ještě nemá. já jsem matka amatérka, máme s manželem první mimčo. jen jsme na to pomysleli, už jsem otěhotněla, asi zrovna minulý rok touto dobou na dovči. tak je to zatím takový pokus omyl :mrgreen: třeba včera jsem si udělala květákový nákyp, měla jsem na něj hroznou chuť a byl čerstvý květák na trhu…a teď nestačím malou utěšovat jak prdí a kroutí se a baby calm u nás teče proudem…
já jsem ze Zlámance, ale do UH jezdívám, i do Zlína. doma mě to moc nebaví 8-o jsem zvyklá na lidi…

Jo,jo malá měla něco přes rok,když si bývalý našel druhou…takže celkem drsný,teď už je to za mnou a jsem ráda že to udělal,můj je s náma od roku a půl malé,5 let spolu bydlíme a je skvělej,já nejdřív už další nechtěla,ale kluk už je velkej,dcera bude mít v září 9,tak nějak to vyplynulo samo…a ted jsme moc rádi a už se nemůžeme dočkat našeho Matýska… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.1.14 14:56

Oživuji diskuzi :kytka:
Jsem z Buchlovic, mám 20měsíčního prcka, mně je 29. Někdo na kamarádění? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.14 21:42

Ahojky já bych brala kamarádku :lol: jsem z boršic a taky je mi 29.Teď jsem akorád těhotná a čekám své první miminko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
30.1.14 21:49

@pida01 Z Boršic? Tak to je super, to nemáme tak daleko :palec: Kdy se má prcek narodit? A co čekáte? Su zvědavá baba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.14 21:53

@Salvaje termín mám 1.6 a měl by to být chlapeček :lol: a ty máš taky chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
30.1.14 21:56

@pida01 Jj, kluka. V květnu mu budou už 2 roky. Strašně to letí… Fakt si užívej těhotenství i miminka, za chvilku to bude pryč a nebudeš vědět jak… A bude po Tobě skákat 2letý rozumbrada :mrgreen:
Máte už vybrané jméno? 1.6., to je svátek dětí, ne? To byl měl hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.1.14 22:06

@Salvaje jo podařilo se nám chytit hezké datum, teď ještě aby se malemu v ten den taky cbtělo ven :lol: Nakonec jsme se nějak shodli na Samuelovi. Nechtěli jsme takové ty klasické ohleděné jména. Zatím si užívám hlavně to jemné kopkání je to úžasné jak mi občas troška nadskakuje bříško :D Zatím jsem doma na rizikovce a doufám, že mě doktor nebude chtít poslat zpátky do práce. Akorád mi chybí nějaké kamarádky. Mám spíš jenom známé a co jsou kamarádky, tak jsou už starší a mají velké děti tudíž i jiné starosti :( A jak se jmenuje ten váš drobek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová