Kamarádka v pátém týdnu!?

1120
23.11.08 22:06

Kamarádka v pátém týdnu!?

Ráda bych si našla kamarádku, budoucí maminku, která je v 5.týdnu a chtěla by si s někým popovídat…můžeme si povídat tady, popř. na živo - jsem od Nymburka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
23.11.08 22:32

Ahojky, taky jsem přibližně v 5. tt, nemám to sice ještě lékařsky potvrzené (jen počůraným papírkem :)) , ale už se snažím sbírat nějaká ta těhotenská moudra a ve dvou (i více) se to, jak známo, lépe táhne. Tak bych se přidala, jestli můžu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.11.08 22:38

Honeyka

Ani nevíš, jak jsem ráda…co máš za test? Já měla GS mamatest - spolehlivej! Můžu se zeptat kolik ti je? A nejsi od někud poblíž? Osiřela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.08 23:38

Já měla taky Mamatest, celkem 3 :) . Druhá čárka pěkně sílí, tak snad je vše OK, ale k doktorovi jdu až 2.12., takže do té doby budou pořád nějaké pochybnosti. Ty už to máš potvrzené doktorem? Je mi 21, jsem od Zlína. Kolik je tobě? Čekáš první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.11.08 07:03

holky pojďte k nám, nechcete? zrovna většinou řešíme stejné starosti, jako vy ;-)
 http://emimino.cz/modules.php?…

ještě nás tam není moc… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.11.08 20:24

Honeyka

Mě je dvacet a už to mám potvrzené, jen to bylo moc brzy - 5tt, takže nebylo nic moc vidět. Ale jdu v úterý pro výsledky krve pro upřesnění „stáří“. Jinak já jsem si taky dělala tři a teď čtvrtej a pěkne sílí! Jo jo první dítko…

Zlín, to je teda kus ode mě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.08 21:42

Tak to se máš, že už to máš potvrzené, ve mně pořád hlodá červík pochybnosti, jestli je všechno tak jak má, vůbec se totiž necítím těhotně :? , téměř žádné příznaky. U prvního to bylo úplně jiné. Ale zítra ráno udělám další testík, tak snad budu zase o něco chytřejší :) . A dítko máte plánované? Co na to manžel (přítel)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.11.08 23:17

Honeyka

Druhý jo? To jsi to vzala taky „hopem“ :D No, přítel - od ledna už manžel - byl trochu překvapenej, protože jsme miminko sice chtěli, ale nepočítali jsme, že přijde tak brzy. Ať tak nebo tak máme radost a těšíme se, ale taky mám strach a pochybnosti. Ty první tři měsíce jsou prej kritický…ale to ty asi víš, když už jsi těhulka podruhý…budu držet palce. Já jdu pak ještě 9.12. to už bude vidět snad víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.11.08 22:05

ZuziM, pojď na to forum, na které je ten odkaz výš, je tam spousta holek se stejným termínem jako my a víš, co se říká - víc hlav víc ví :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí