Kamarádka, maminka z Pardubic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.1.16 23:59

Kamarádka,maminka z Pardubic???

Ahoj, hledám kamarádku na společné procházky s kočárkem, na pokec nebo která ráda cvičí. Stěhuji se do Pardubic a nikoho a nic tu neznám a přítel stále v práci :( mám 4 měsíční dceru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
13.1.16 08:09

Škoda, že nebydlím v Pardubicích. :) Taky tu nikoho neznám a přítel je pořád v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
13.1.16 08:52

Jako ne, že by Pardubice byly velkoměsto, ale chtělo by to upřesnit lokalitu. :-) Ono se celkem špatně domlouvají procházky, pokud ty budeš v Ohrazenicích a kamarádku najdeš třeba na Dukle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.1.16 15:03

Asi jak píše @Flyingfrog, většinou se ty lidi co bydlejí blíž setkají častěji než ty co jsou třeba Dukla/Dubina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 21:00

Kočárkování Polabiny

Ahoj, řeším teď stejnou věc. :) Před týdnem jsme se sem přistěhovali a také zatím jezdím sama. Bydlíme na Polabinách a naší holčičce je pět měsíců. Takže pokud bydlíš poblíž a jezdíš ještě sama, ráda se přidám. :) Nebo pokud je tu i nějaká jiná maminka v okolí, která hledá kolegyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
11.4.16 12:14

Achojky, je tu nejaka maminka pardubice Dubina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.16 22:27

Prochazka a pokec

Ahoj, mam 7meaicni dceru a bydlím na Dukle. Pokud bys rada zasla na procházku, pokec s kočárkem ozvi se kristynka1990:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.1.17 13:19

Odpověď

Ahojky, jsem z Pardubic Dubiny. Moc ráda bych poznala nekoho, kdo je také na mateřské. Já mám 7mesicniho Tomíka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.1.17 14:05

Maminka

Ahoj maminky, jsem z Pardubic-Dubina. Hledám maminku, která by šla s námi ven na procházku, přišla na kafe…nebo mám k dispozici auto a mohli bychom někam vyjet nakoupit pro prcka, v létě na koupání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.2.17 13:41

@Monulik11 Ahojky odkud jsi z Dukly? Já mám 8m holčičku a 2,5 letou holčičku. Mohly by jsme někam vyrazit s kočárky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.17 13:44

Ahojky, já nejsem z Dukly, já jsem z Dubiny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.17 11:51

Setkávání s dětmi

Ahoj, hledám kamarádku z Pardubic nebo HK, bydlíme na vsi zhruba na půli cesty. Mám 4,5 letého syna, rádi zajdeme na procházku, dětské nebo dopravní hřiště, společně posedíme v místě s dětským koutkem, později třeba i vyrazíme na výlet. Klidně napiš, i když máš mladší dítko, syn má mladší děti i miminka moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.8.17 11:44

Ahoj, na které vsi bydlíte? taky bydlím na vsi mezi pce a hk. kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.17 12:51

Jsme z Dřítče, poblíž Kuňky a je mi 34. A odkud jste vy? A jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.17 12:03

27. mám jednu holčičku za chvilku jí bude rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová