Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám kamarádku na společné procházky s kočárkem, na pokec nebo která ráda cvičí. Stěhuji se do Pardubic a nikoho a nic tu neznám a přítel stále v práci
mám 4 měsíční dceru. ![]()
Škoda, že nebydlím v Pardubicích.
Taky tu nikoho neznám a přítel je pořád v práci.
Jako ne, že by Pardubice byly velkoměsto, ale chtělo by to upřesnit lokalitu.
Ono se celkem špatně domlouvají procházky, pokud ty budeš v Ohrazenicích a kamarádku najdeš třeba na Dukle. ![]()
Asi jak píše @Flyingfrog, většinou se ty lidi co bydlejí blíž setkají častěji než ty co jsou třeba Dukla/Dubina..
Ahoj, řeším teď stejnou věc.
Před týdnem jsme se sem přistěhovali a také zatím jezdím sama. Bydlíme na Polabinách a naší holčičce je pět měsíců. Takže pokud bydlíš poblíž a jezdíš ještě sama, ráda se přidám.
Nebo pokud je tu i nějaká jiná maminka v okolí, která hledá kolegyni…
Ahoj, mam 7meaicni dceru a bydlím na Dukle. Pokud bys rada zasla na procházku, pokec s kočárkem ozvi se kristynka1990:)
Ahojky, jsem z Pardubic Dubiny. Moc ráda bych poznala nekoho, kdo je také na mateřské. Já mám 7mesicniho Tomíka ![]()
Ahoj maminky, jsem z Pardubic-Dubina. Hledám maminku, která by šla s námi ven na procházku, přišla na kafe…nebo mám k dispozici auto a mohli bychom někam vyjet nakoupit pro prcka, v létě na koupání…
@Monulik11 Ahojky odkud jsi z Dukly? Já mám 8m holčičku a 2,5 letou holčičku. Mohly by jsme někam vyrazit s kočárky ![]()
Ahoj, hledám kamarádku z Pardubic nebo HK, bydlíme na vsi zhruba na půli cesty. Mám 4,5 letého syna, rádi zajdeme na procházku, dětské nebo dopravní hřiště, společně posedíme v místě s dětským koutkem, později třeba i vyrazíme na výlet. Klidně napiš, i když máš mladší dítko, syn má mladší děti i miminka moc rád.
Ahoj, na které vsi bydlíte? taky bydlím na vsi mezi pce a hk. kolik ti je?
Jsme z Dřítče, poblíž Kuňky a je mi 34. A odkud jste vy? A jak máš staré děti?