Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné odpoledne všem ![]()
před nedávnem jsem se s přítelem přestěhovala kousek od Berouna a stále tu nikoho neznám
a navíc jsem ve 14tt a tak hledám někoho ve stejné situaci, nějakou těhulku, nebo snažilku nebo i mamču s prckem, na občasná setkání a také cvičení. Vím, že si můžu vyměňovat emaily, psát na facebooku nebo tady, ale já mám raději osobní kontakt a smích
chtěla bych poznat nějakou dušičku, se kterou si můžu potlachat, vyměnit zkušnosti a rady a třeba z toho bude i přátelství
do Berouna to mám vlakem kousek, event. můžu přijet autem a dělám na krátký/dlouhý týden, tak můžu klidně na kafčo už ráno ![]()
nejsem v ničem speciální, nemám šílené záliby, a i o sebe dbám
jen mě nebaví pořád chodit všude sama.
budu se těšit na zprávičky buď sem nebo na email: raynockie@hotmail.com
a přeji krásný zbytek víkendu
![]()
@Liynks já jsem také kousek od Berouna. Odkud jsi? Jsem těhule i když už jen cca 3dny
každym dnem čekame narození druheho prcka. Takže pokud chceš tak jsem k dispozici, zatim tedy asi jen pisemnou formou, páč netuším jak to budu zvladat. ![]()
Taky jsem od Berouna, přesněji z Kralovaku
my se snažíme o mimco a taky tady nikoho neznám..
kolik ti je a kde bydlis? A co vás zavedlo sem?
![]()
Tak přeji jen to nejlepší pro Tebe i pro to maličké, ať vám vše dopadne a jste zdraví! odkud od Berouna jsi?
Ahoj holky…já bydlím taky kousek od Berouna a jsem právě v 10tt.
Ráda taky poznám někoho nového. ![]()
Krásný den. Bydlím něco přes dva roky v Králově dvoře a tady by jsem ráda našla nějakou maminu / těhulku na pokec, hřiště, kafčo… Mám syna tomu bude 8, dcerce bude 6 a teď jsem ve 22tt. Dote´d jsem toho díky dojíždění do práce bylo moc¨. Ale teď se teším na společné chvíle s dětmi a ještě lepší by to bylo s někým, kdo by se k nám připojil ![]()
@mobilishky Ahoj, napiš do této skupinky , jestli máš tedy na mysli Dvůr Králové nad Labem. Nebo do skupiny z Berouna , jestli se jedná o nějakou obec v okolí.