Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
nějaká maminka na procházky, kafco apod. z okolí Pardubic/Chrudimy?
Je mi 29, mam jednoho předškoláka a měsíční miminko.
Kamarádky jsou stále v práci nebo zrovna nastupují po MD do práce, takže jsme sami a občas bych uvítala v týdnu společnost ![]()
Bydlime prave mezi Pce a Chrudimy, jezdíme hodne do centra obou měst ![]()
@Marben píše:
Ahoj všemnějaká maminka na procházky, kafco apod. z okolí Pardubic/Chrudimy?
Je mi 29, mam jednoho předškoláka a měsíční miminko.
Kamarádky jsou stále v práci nebo zrovna nastupují po MD do práce, takže jsme sami a občas bych uvítala v týdnu společnost
Bydlime prave mezi Pce a Chrudimy, jezdíme hodne do centra obou měst
Ahoj Marben, bydlím taky mezi Pce a Chrudimí, mám synka 4,5 a 1,5 roku ![]()
Ahoj maminky, také hledám kamarádku pro sebe a kamarády pro děti. Jsem z Dukly a je mi 35, klukovi je 7 a holce 5. Najde se někdo, kdo by měl chuť s námi vyrazit na hřiště?
Ahoj, my bychom klidně šli
Hrozne rádi jsme chodili na dopravní hřiště, to je teď asi na zimu zavřené, ze?
Ahoj, dopravní hřiště je v zimě zavřené. Ale tady je víc fajn hřišť - naproti škole na Resslovce, nebo u křižovatky, mezi barakama u stadionu…
Zrovna ve čtvrtek mi starší syn lehl s bolesti v krku ale v týdnu uz bude Ok, tak můžeme zajít ![]()
@Marben v pohodě, rozumím tomu, protože děti jdou poprvé po 14 dnech nemoci do školky.
@ustarana co jim bylo? Teď jsem koukala, ze mají byt chřipky, to mam radost, to jsme taky dlouho neměli
v ty školce to člověk proste neovlivni ![]()
Ještě dnes nechávám syna doma, ale zitra uz nejspíš půjde taky do školky
Ahojky ráda bych se tké s někým seznámila
. Bydlíme v Nových Jesenčanech. Mám 2 holčičky 3,5 a 1,5 roku ![]()
Klidně můžeme. Ze školky se přitáhne dost věcí
Naše mladší je teĎ po nemoci, tak to stojí taky za prd. V téhle zimě jim je za chvilku zima a chtějí domů.. Já se chystám při jarňákách do pohádkové zahrady aspoň na zvířátka..
@Marben Spálová angína. Před Vánocemi jednou a po Novém roce opakování. Teď ještě mají kašel, ale podle doktorky jsou v pořádku.
@Karottka @Marben to určitě můžeme. Co o víkendu na nějakém menším hřišti?
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pardubic? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Tááák holky. Snad už bylo nemocí dost!!!
Obě holky mi před 3 týdny padly, s horečky a kašlíkem… Teď už snad, doufám příjde jaro a někam snad vyrazíme! Starší mám ve školce a uvažuji kam si s mladší udělat výlet. Nešel by si někdo sednou na Karlovinu? Nikdy jsem tam nebyla.. ![]()
Ahoj,holky našla by se tady maminka s dítětem,co by se k nám pridala na procházky a různé aktivity, mám ročního synka a jsem z Pardubic z Drážky,a moc lidí tu neznam.,tak se budeme se synem těšit ![]()