Kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.12 13:54

Aha ,tak to jo a těšíš se na mimčo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.1.12 14:06

jo strašně ale mam chmurné myšlenky bojím se že něco bude špatně 12.1 jdu na hematologii kvuli špatne krvi a pak v jednu jdu k doktorce a uvidim co zjisti na ultrazvuku, my jsme mimčo planovali vysadila jsem prašky a gynda mi řekla že budou pusobit ještě 3 měsíce ale ja asi 5 dni na to otehotnela tož jsem potom dostala nadane že jsem nepočkala ale ja zato nemužu a jak se bude jmenovat mala? a nevíš kdy se dostane tehotenska prukazka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 16:21

Aha , tak to ti přeji ať všechno dobře dopadne :), já jedu taky 12.1 na vyšetření do Zlína, budou malé kontrolovat srdíčko jestli je vše správně, jinak se bude jmenovat Natálka a těhotenskou průkazku jsem dostala hned po druhe co jsem šla na gyndu takže tak v 8 tydnu typuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.1.12 20:38

Aha protože všichni mi pišu bud 8- 12 tt tak bych ji mohla taky dostat pokud bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 11:11

No ja si myslím že to zaleží hlavně na doktorech ,kdy ti ji dají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 11:13

a kam jedeš na to vyšetření , toho 12.1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.1.12 13:59

Ke gindě a rano jdu na Hematologii nevim co tam ale tak to bude kuli vysledku že mě vyšla špatně krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 14:44

Aha ale do Zlína na porodnicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.1.12 19:35

Nene do hradiště žepry jsou tu dobří doktoři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 20:02

Aha ,no ja jezdím do Zlína a tam je to taky v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulína éé
5.1.12 13:22

Hledám kamarádku maminku :-)

Ahojky,hledám fajn kamarádku za Zlína co je už taky maminka :) Já mám 2 letého chlapečka jinak jsem obyčejná holčina je mi 24let. Moc ráda bych našla kamarádku se kterou s děckama můžeme chodit na procházky a podobně. Jsem ve zlíně nová takže tady kamarádky nemám. :( a samotně jen s tatkou nás to doma nudí. Prosím o odpovědi na meil. Děkuji budeme se moc těšit :) Peta a Tomášek :D

• Citovat
  • Upravit
326
5.1.12 16:19

Dneska mě bylo fakt blbě ale tka už je to lepší bolí mě hlava a nemůžu si vzít žadný prášek proti boleni abych neuškodila prckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.1.12 16:36

kamarádka z Vysočiny

Ahoj,nenašla by se tady nějaká mamča na RD s dvouletým dítkem? Mám klučinu a chybí nám kámoš na hraní a procházky,mamce zase zpřízněná duše ke kávě.Habersko a Světelsko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulína éé
5.1.12 20:12
Petulína éé píše:
Ahojky,hledám fajn kamarádku za Zlína co je už taky maminka :) Já mám 2 letého chlapečka jinak jsem obyčejná holčina je mi 24let. Moc ráda bych našla kamarádku se kterou s děckama můžeme chodit na procházky a podobně. Jsem ve zlíně nová takže tady kamarádky nemám. :( a samotně jen s tatkou nás to doma nudí. Prosím o odpovědi na meil. Děkuji budeme se moc těšit :) Peta a Tomášek :D
  • Citovat
  • Upravit
326
6.1.12 11:15

Ahoj ja teprv čekam prcka takže ale jinak si můžem psat neni problém jak se jinak mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny